Zamieszczone przez pejot
X
-
-
Wpisz zw formularz "towers" i bedzieZamieszczone przez towersivyJa mam małe pytanko, na forum mam nik towersivy chciałbym aby na indetyfikatorze był sam "towers" da rade tak zrobic??
Hazan swego czasu podmienial nicki chetnym...
O tutaj
...Komentarz
-
Zamieszczone przez KuchateKJak ktos bardzo chce to PW do mnie...
Właśnie tego chciałem Ci oszczędzić
Komentarz
-
Az taki delikatny to ja nie jestemZamieszczone przez pejotWłaśnie tego chciałem Ci oszczędzić
...Komentarz
-
hmmm, szkoda ze na identyfikatorze jest aparat a nie zdjecie wlasne (bylby bardziej przydatny) :-/EOS 5Dkm3; EOS 50E; Canon 17-40L f4; Canon 100-400L; Canon 50/1,8; Canon 28-80 f3,5-5,6 IV; Carl Zeiss Jenna - Sonnar 135 f3,5 MC; Polar Hoya HMC i kilka roznych UV;
Komentarz
-
Tak, ale jak dowiodly rozne przypadki jest skuteczny i bez tego...
Zreszta na kartach kredytowych tez zdjec nie ma i sa calkiem przydatne
...Komentarz
-
Zamieszczone przez KuchateKZreszta na kartach kredytowych tez zdjec nie ma i sa calkiem przydatne
Jak to nie ma? Ja mam dwie karty kredytowe ze zdjeciem
(PKO BP Visa classic i Citibank Mastercard).
Komentarz
-
fotki na cc
... i na przyklad Multibank (dla starszego pokolenia BRE) tez mozna sie na nich zobaczyc. :wink:Zamieszczone przez VitezJak to nie ma? Ja mam dwie karty kredytowe ze zdjeciem
(PKO BP Visa classic i Citibank Mastercard).
regardsz pozdrowieniamiKomentarz
-
Wiedzialem ze musze dopisac "z wyjatkami na specjalne zyczenie i w niektorych bankach" bo zaraz sie ktos doczepi
...Komentarz
-
-
No ktoś napisał że szkoda że na ID jest aparat - no a w końcu co ma być? może umieścimy tam np. samowyzwalacz, to każdy będzie się pytał "a co to jest?" a wtedy już zobaczy (ten wpuszczający) że mu się kolejka robi i powie - dobra.. idź... hehehehehe.. No ze zdjęciem by były problemy pewno bo by trzeba było jakąs przestrzeń dyskową na to zrobić, bo nie sądzę żebyśmy chcieli fotki z naszych logosów tutaj... Według mnie jest cool.. Pstryk! Pozdrowionka!Komentarz
-
A teraz można nawet swoje własne pstryki na ich kartach umieścić i też jest miło.Multibank (dla starszego pokolenia BRE) tez mozna sie na nich zobaczyc
OakhallowKomentarz
-
No to jak to jest z tymi smyczami i ID? Już można zamawiać czy jeszcze nie czy jak. Pytanie za 100pt. - co z sianem które wyśle żeby to przyszło pocztą priorytetowo - czy to dostanę czy nie? bo jest wiele postów na ten temat i co wtedy jak nie dostanę??? Sam już niewiem - w sumie jestem gotowy wysłać te pare złotych... niech ktoś odpisze... Pozdrawiam!!!! SebKomentarz
-
Virpower - no śpiesz się bo zabraknie:
Jak nie dojdzie no to reklamacja
Komentarz
-
Ano Ci odpisze. Wczoraj zamowilem zestaw zestaw kompletny ID, smycz i lancuch ;-). Kasa takoz samo wczoraj zostala wyslana.Zamieszczone przez virpowerNo to jak to jest z tymi smyczami i ID? Już można zamawiać czy jeszcze nie czy jak. Pytanie za 100pt. - co z sianem które wyśle żeby to przyszło pocztą priorytetowo - czy to dostanę czy nie? bo jest wiele postów na ten temat i co wtedy jak nie dostanę??? Sam już niewiem - w sumie jestem gotowy wysłać te pare złotych... niech ktoś odpisze... Pozdrawiam!!!! Seb
Slij i Ty, bedzie nas dwoch oczekujacych ;-)
Pzdr
KLOSZAparat jakiś mam... cyfrowy nawet też... i taki na klisze też mam... i jakieś szybki, słoiki, torebki i kolorowe szkiełka do tego, i stojak.... taki na trzech nogach... i namiot z białego jak śnieg płótna, i lampy z Castoramy i....tylko zdjęć robic nie umiem, ale się uczę....Komentarz
Komentarz