Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • miklo
    Uzależniony
    • 2006
    • 681

O masz. A Ty jaką masz tam ksywkę?

Komentarz

• DoMiNiQuE
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3548

Zamieszczone przez miklo
      O masz. A Ty jaką masz tam ksywkę?
      Dominiq ale malo pisze. Wiecej czytam zeby wiedziec co mi sie popsulo

Komentarz

• maku
        Uzależniony
        • 2004
        • 563

To ja tez się pochwalę.
        Mój ulubiony pojazd w Chochołowskiej.
        Ten tez jest tymi rencami składany.
        Ostatnio edytowany przez maku; 236.

Komentarz

• Coronado
          Początki nałogu
          • 2005
          • 291

Zamieszczone przez towersivy
          Coronado - zazdroszcze wypraw i przepieknych terenow! nie wiem jak ty ale ja o Isuzu mam bardzo dobre zdanie głownie na temat zawieszenia tych aut, poprostu mistrzostwo bynajmniej na Polskie drogi :wink:
          Jestem bardzo zadowolony. Zrobilem juz nim sporo mil po autostradzie, piachu, kamieniach i sniegu i dalej sluzy wiernie. Tylko zmieniacz do CD w weekend odmowil posluszenstwa a to duzy bol...

Pozdrawiam
          Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
          Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Komentarz

• RaV22
            Bywalec
            • 2004
            • 124

Chwilowo francuskie jeździdełko. Wkrótce (jak wyremontuję) czerwone Capri Mk1 '73

Życie jest jak gulasz. Nigdy nie wiesz na co trafisz.

Komentarz

• swaligora
              Coś już napisał
              • 2006
              • 90

Zamieszczone przez RaV22
              Chwilowo francuskie jeździdełko. Wkrótce (jak wyremontuję) czerwone Capri Mk1 '73
              No to jak wyremontujesz to ja bym tak społecznie kilka zdjęć na forum prosił od razu
              Szy

Komentarz

• borkomar
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1083

Zamieszczone przez Coronado
                Forum fotografow i nikt nie wrzucil foty swoich 4 kolek?? No to sie wylamie:

Isuzu Rodeo a na dachu moj pilot Na codzien niestety zona nim jezdzi - ja mam dalej do pracy i oszczedzam benzynke w Chevrolecie Cavallier.

Pozdrawiam
                Coronado
                Albo mi sie wydaje albo to Isuzu wyglada jak Opel Frontiera
                5D +

Komentarz

• AGO
                  Początki nałogu
                  • 2005
                  • 351

nie wydaje ci sie bo to to samo ... opel po prostu nie istnieje pod swoja nazwa w US i sa pontiac'i, isuzu, itp.
                  BTW w oplach (tych starszych) montowany byl silnik diesla z ... isuzu
                  bo to jedna GM-rodzina

Komentarz

• DoMiNiQuE
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 3548

Zamieszczone przez AGO
                    nie wydaje ci sie bo to to samo ... opel po prostu nie istnieje pod swoja nazwa w US i sa pontiac'i, isuzu, itp
                    Zgadza sie. Dla przykladu podam, ze Opel Omega w US wystepuje pod nazwa Cadillac Catera

Komentarz

• miklo
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 681

A w Australii pod wsadzeniu motoru od Corvetty i małych zmianach istnieje jako Holden Monaro ;-)

Komentarz

• Przemoc
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 319

Zamieszczone przez Atris
                        ............Prywatnie Subaru Legacy 2.5R AWD ..............
                        Cześć.

Szykuję się na coś takiego pod koniec roku, możesz napisać kilka słów swojej opinii o tym aucie.

Aby nie robić OT - obecnie jeżdżę trzyletnim Mondeo 1.8 i jestem z niego zadowolony.
                        Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• borkomar
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1083

Zamieszczone przez AGO
                          nie wydaje ci sie bo to to samo ... opel po prostu nie istnieje pod swoja nazwa w US i sa pontiac'i, isuzu, itp.
                          BTW w oplach (tych starszych) montowany byl silnik diesla z ... isuzu
                          bo to jedna GM-rodzina
                          O silnikach wiedzialem ale nie wiedzialem ze ISUZU to takze GM.Ciekaw jestem jak wyglada porownanie Frontiery do tego Isuzu pod wzgledem jakosci - czy sa to auta identyczne czy identycznie wygladajace
                          Teraz to wogole cudaki sie dzieja - Volvo nigdy nie bedzie takim Volvo jakim bylo bo Ford je wzial w swoje raczki.
                          Ogolne opinie o fordzie nie sa najlepsze ale Mondeo w nowej budzie w 2.0TDCI bym niepogardzil chyba:-?
                          Ostatnio edytowany przez borkomar; 2642.
                          5D +

Komentarz

• Przemoc
                            Początki nałogu
                            • 2005
                            • 319

Zamieszczone przez borkomar
                            Ogolne opinie o fordzie nie sa najlepsze ale Mondeo w nowej budzie w 2.0TDCI bym niepogardzil chyba:-?
                            Kiedyś mój ojciec jeździł Fiestą (rocznik gdzieś 95) auto miało 2 lata i było tragiczne, ciagle coś się sypało, trzeszczało i ogólnie kanał.
                            Gdy po latach decydowałem się na Mondeo miałem pewne obawy. Przejechałem nim już 50 tyś. km i wszystko zawsze było ok, dzisiaj twierdzę, że Ford to solidny, zwykły samochód, bez finezji i wodotrysków, "auto do pracy". Gdybym wybierał jeszcze raz wziął bym 2.0Tdci, sąsiad ma takiego i na pełnym baku przejeżdża dwa razy więcej km niż ja benzynką.
                            Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• borkomar
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1083

Zamieszczone przez Przemoc
                              Kiedyś mój ojciec jeździł Fiestą (rocznik gdzieś 95) auto miało 2 lata i było tragiczne, ciagle coś się sypało, trzeszczało i ogólnie kanał.
                              Gdy po latach decydowałem się na Mondeo miałem pewne obawy. Przejechałem nim już 50 tyś. km i wszystko zawsze było ok, dzisiaj twierdzę, że Ford to solidny, zwykły samochód, bez finezji i wodotrysków, "auto do pracy". Gdybym wybierał jeszcze raz wziął bym 2.0Tdci, sąsiad ma takiego i na pełnym baku przejeżdża dwa razy więcej km niż ja benzynką.
                              Dokladnie - Tylko nie wiem co sie dzieje, ze tak duzo silnikow TDCI przechodzi dosc czesto powazne naprawy Widzialem Mondziaka z 2002 z generalnym remotem silnika przy przebigu 80tys w ASO.
                              5D +

Komentarz

• AGO
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 351

no coz ford nie moj faworyt ... ale jak zobaczylem prototyp mondeo to zmienilem zdanie. Szkoda, ze nie wszedl 1:1 do produkcji i go ogladzili

Komentarz

Pracuję...