O masz. A Ty jaką masz tam ksywkę?
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
DominiqZamieszczone przez mikloO masz. A Ty jaką masz tam ksywkę?
ale malo pisze. Wiecej czytam zeby wiedziec co mi sie popsulo
Komentarz
-
To ja tez się pochwalę.
Mój ulubiony pojazd w Chochołowskiej.
Ten tez jest tymi rencami składany.
Ostatnio edytowany przez maku; 236.Komentarz
-
Jestem bardzo zadowolony. Zrobilem juz nim sporo mil po autostradzie, piachu, kamieniach i sniegu i dalej sluzy wiernie. Tylko zmieniacz do CD w weekend odmowil posluszenstwa a to duzy bol...Zamieszczone przez towersivyCoronado - zazdroszcze wypraw i przepieknych terenow! nie wiem jak ty ale ja o Isuzu mam bardzo dobre zdanie głownie na temat zawieszenia tych aut, poprostu mistrzostwo bynajmniej na Polskie drogi :wink:
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Komentarz
-
Chwilowo francuskie jeździdełko. Wkrótce (jak wyremontuję) czerwone Capri Mk1 '73
Życie jest jak gulasz. Nigdy nie wiesz na co trafisz.Komentarz
-
No to jak wyremontujesz to ja bym tak społecznie kilka zdjęć na forum prosił od razuZamieszczone przez RaV22Chwilowo francuskie jeździdełko. Wkrótce (jak wyremontuję) czerwone Capri Mk1 '73
SzyKomentarz
-
Albo mi sie wydaje albo to Isuzu wyglada jak Opel FrontieraZamieszczone przez CoronadoForum fotografow i nikt nie wrzucil foty swoich 4 kolek?? No to sie wylamie:
Isuzu Rodeo a na dachu moj pilot
Na codzien niestety zona nim jezdzi - ja mam dalej do pracy i oszczedzam benzynke w Chevrolecie Cavallier.
Pozdrawiam
Coronado
5D +Komentarz
-
nie wydaje ci sie bo to to samo
... opel po prostu nie istnieje pod swoja nazwa w US i sa pontiac'i, isuzu, itp.
BTW w oplach (tych starszych) montowany byl silnik diesla z ... isuzu
bo to jedna GM-rodzinaKomentarz
-
Zgadza sie. Dla przykladu podam, ze Opel Omega w US wystepuje pod nazwa Cadillac CateraZamieszczone przez AGOnie wydaje ci sie bo to to samo
... opel po prostu nie istnieje pod swoja nazwa w US i sa pontiac'i, isuzu, itp
Komentarz
-
A w Australii pod wsadzeniu motoru od Corvetty i małych zmianach istnieje jako Holden Monaro ;-)Komentarz
-
Cześć.Zamieszczone przez Atris............Prywatnie Subaru Legacy 2.5R AWD ..............
Szykuję się na coś takiego pod koniec roku, możesz napisać kilka słów swojej opinii o tym aucie.
Aby nie robić OT - obecnie jeżdżę trzyletnim Mondeo 1.8 i jestem z niego zadowolony.Pozdrawiam
PrzemoCKomentarz
-
O silnikach wiedzialem ale nie wiedzialem ze ISUZU to takze GM.Ciekaw jestem jak wyglada porownanie Frontiery do tego Isuzu pod wzgledem jakosci - czy sa to auta identyczne czy identycznie wygladajaceZamieszczone przez AGOnie wydaje ci sie bo to to samo
... opel po prostu nie istnieje pod swoja nazwa w US i sa pontiac'i, isuzu, itp.
BTW w oplach (tych starszych) montowany byl silnik diesla z ... isuzu
bo to jedna GM-rodzina
Teraz to wogole cudaki sie dzieja - Volvo nigdy nie bedzie takim Volvo jakim bylo bo Ford je wzial w swoje raczki.
Ogolne opinie o fordzie nie sa najlepsze ale Mondeo w nowej budzie w 2.0TDCI bym niepogardzil chyba:-?Ostatnio edytowany przez borkomar; 2642.5D +Komentarz
-
Kiedyś mój ojciec jeździł Fiestą (rocznik gdzieś 95) auto miało 2 lata i było tragiczne, ciagle coś się sypało, trzeszczało i ogólnie kanał.Zamieszczone przez borkomarOgolne opinie o fordzie nie sa najlepsze ale Mondeo w nowej budzie w 2.0TDCI bym niepogardzil chyba:-?
Gdy po latach decydowałem się na Mondeo miałem pewne obawy. Przejechałem nim już 50 tyś. km i wszystko zawsze było ok, dzisiaj twierdzę, że Ford to solidny, zwykły samochód, bez finezji i wodotrysków, "auto do pracy". Gdybym wybierał jeszcze raz wziął bym 2.0Tdci, sąsiad ma takiego i na pełnym baku przejeżdża dwa razy więcej km niż ja benzynką.Pozdrawiam
PrzemoCKomentarz
-
Dokladnie - Tylko nie wiem co sie dzieje, ze tak duzo silnikow TDCI przechodzi dosc czesto powazne naprawyZamieszczone przez PrzemocKiedyś mój ojciec jeździł Fiestą (rocznik gdzieś 95) auto miało 2 lata i było tragiczne, ciagle coś się sypało, trzeszczało i ogólnie kanał.
Gdy po latach decydowałem się na Mondeo miałem pewne obawy. Przejechałem nim już 50 tyś. km i wszystko zawsze było ok, dzisiaj twierdzę, że Ford to solidny, zwykły samochód, bez finezji i wodotrysków, "auto do pracy". Gdybym wybierał jeszcze raz wziął bym 2.0Tdci, sąsiad ma takiego i na pełnym baku przejeżdża dwa razy więcej km niż ja benzynką.
Widzialem Mondziaka z 2002 z generalnym remotem silnika przy przebigu 80tys w ASO.
5D +Komentarz
-
no coz ford nie moj faworyt ... ale jak zobaczylem prototyp mondeo to zmienilem zdanie. Szkoda, ze nie wszedl 1:1 do produkcji i go ogladzili
Komentarz

Komentarz