X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • guest1
    Bywalec
    • 2005
    • 164

Ta wystawka jest własnie w Opolu przy ratuszu
    podoba mi sie tematyka bo sa tam ptaszki
    gosciowi zazdroszcze tych miejsc ktore odwiedza
    ale pytanko jak by niezapłacił albo nazwisko to czy jego wystawa by teraz tam była i wielu innych miejscach widziałem juz lepsze wystawy
    www.marekpaluch.pl
    www.fotoptaki.art.pl

Komentarz

• MMM
      Pełne uzależnienie
      PREMIUM member
      • 2006
      • 4250

Tak jest, nawet jak robi dobre zdjęcia to ponieważ ma za dużo kasy GUDZOWATEMU MÓWIMY NIE!
      Digart

Komentarz

• macx15
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 43

MMM dla mnie koleś ma troche fajnych zdjec ale niestety tylko troche i jesli chwali sie on ze ma miliony fot to tak naprawde odsetek dobrych jest niewielki

Komentarz

• szwayko
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2076

Zamieszczone przez popmart
          2 miliony fot w analogu no masakra uwaga 55,555 36 klatkowych filmów ja jestem sceptyczny bo przez ok 6 lat bez snu co godzinę zmieniałby film ...
          Jego rekord jak kiedys mowil to cos okolo 100 rolek jednego dnia.
          Zrobil je w Afryce, w dniu kiedy stado antylop przekraczało jakas rzeke.
          Ostatnio edytowany przez szwayko; 311.
          frickr FB
          www.szwajkowski.pl

Komentarz

• adamek
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2265

macx15: pieprzysz głupoty.
            wybacz, ale pieprzysz cholerne głupoty.

znam parę osób (z mojej szkoły foto). nadziane w cholerę.
            robią praktycznie co chcą. mają bajoński sprzęt.
            I co? i nic. kupa. dno. beznadzieja.

za pieniążki talentu się nie kupuje, ni tutu.
            Miłego dnia
            adam jastrzębowski
            cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
            tu tu

Komentarz

• storm
              Bywalec
              • 2004
              • 183

Hmm zazdrosc to ludzka rzecz
              Pieniadze pomagaja ale talentu nie daja
              Tematow do reportazu jest bardzo duzo, dla kazdego starczy, nie trzeba wyjezdzac daleko.

Kiedys kupilem jego ksiazke o Klasztorze Shaolin, nie wiedzialem ze to jego ksiazka, foty naprawde podobaly mi sie, dlatego kupilem ja na prezent znajomemu.
              To prawda ze kasa otwiera niektore drzwi ale umowmy sie to oko fotografa jest najwazniejsze..

Podobaja mi sie jego foty mimo tego wszsytkiego co tu zostalo napisane.

Komentarz

• Costus
                Bywalec
                • 2005
                • 145

Żebyśmy wiedzieli o czy mówimy - mały link:
                Stephen Bulger Gallery artists: Doug Ball, Peter Bregg, Fred Chartrand, Shaney Komulainen, Peter Martin, Ron Poling

z małą próbką zdjęć Tomasza Gudzowatego (m.in. z klasztoru Shaolin). Zdjęcia są świetne i to co pisze wczesniej Adamek - sama kasa niestety nie stworzy takich zdjęć. Trzeba mieć jeszcze tą wrażliwośc i inne spojrzenie w sobie
                ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
                że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Komentarz

• Avadra_K
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 580

Oj tam,
                  Szanowni Państwo uczepiliście sie człowieka.

Wielu, bardzo wielu z nas chciało by mieć takie możliwośći realizacji swojej pasji, sposobu na życie, źródła utrzymania - nazwijcie to jak chcecie IHMO gość robi to co lubi i potrafi przy okazji na tym całkiem nieźle zarobić - jedyna rzecz która mi nie pasuje to, że ma sprzęt "nie po linii"

PS.
                  W sobotę robiłem zdjęcia na jakiejś imprezie i wyobrźcie sobie, że dla checy zsynchrowalizowalimy z kumplem lampy błyskowe (ja 580 a on nikonowską - nie pamiętam oznaczenia) i niestety??: ??: nikonowska była w stanie zarządzać canonowską - odwrotnie kicha - to straszne

(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie )

- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał - . "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow

Komentarz

• adamek
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2265

tu jest więcej: http://www.tomasz-gudzowaty.pl/
                    Miłego dnia
                    adam jastrzębowski
                    tu tu

Komentarz

• muflon
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 6763

Zamieszczone przez adamek
                      macx15: pieprzysz głupoty.
                      wybacz, ale pieprzysz cholerne głupoty.
                      Taki sam komentarz mi sie nasunal, ale tak jakos nie wypadalo... ;-)
                      zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• adamek
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 2265

ha!
                        mam fajniej, bo nie jestem moderatorem.
                        mi wypada.
                        Miłego dnia
                        adam jastrzębowski
                        tu tu

Komentarz

• muflon
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 6763

A tak bardziej serio: pieprzenie. Na ahtystycznych zdjeciach sie nie znam, ale moge podac inny przyklad: na szwajcarskim forum lotniczym na ktorym sie udzielam jest wiele osob robiacych fotki. Wszyscy jezdzimy z grubsza na te same imprezy, mamy z grubsza taki sam sprzet... (bo w tym sporcie wszysko kreci sie tak naprawde wokol 100-400IS). I co? I nic: jedni robia piekne zdjecia, inni przecietne fotki, a jeszcze inni kompletne gnioty. Rozklad Gaussa

Komentarz

• tdfoto
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 292

Zamieszczone przez emisiaczek
                            czytalem jakis wywiad o nim, nadziany gosc ktory rano jezdzi rowerem, szczerze kazdy z nas ba kazdy na swiecie moglby robic takie same fotki jak on, kasa otwiera wszystkie drzwi, wysylasz swoich ludzi do krajow oni szukaja tematow a ty naciskasz guzik w mk2 Czy to wazne ile pstryknol? Pieniadze podobno szczescia nie daja ale fotografowi daja ma kase na sprzet, podroze, wolny czas i zyje pasja. Kazdy mu wypomina $$$, czy to zle czy dobrze nie wiem chyba normalne, ma piekne fotki, tylko ze wlasnie ten posmak latwizny i brak zmeczenia takimi sprawami jak "skad ja wezme 3tys na bilet do Afryki" powoduje ze ...

Brałem kiedys udzial w konkursie u Gierałtowskiego w Warszawie. Mialem "akceptacje" tzn. zdjecia wisialy na wystawie.... byly nagrody... i w pewnym momencie - na dlugo przed tym jak ktokolwiek słyszał o Tomaszu Gudzowatym ..... Prezes firmy "BARTIMPEX" - Pan Gudzowaty senior funduje specjalna nagrode za taki sobie widoczek z wschodnich krajobrazow Polski specjalna nagrode dla mlodego nieznanego fotografika Pana Tomasz Gudzowatego .... ..... wszyscy smieja sie ze az milo tylko ja mlody ambitny mysle sobie .... .... coz sprzet kupil tata, na zdjecia wyslal tata, konkurs kupił tata, gazete POZYTYW kupil tata ..... .... .... ufff bo to POLSKA WLASNIE
                            Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
                            Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Komentarz

• muflon
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 6763

Zamieszczone przez tdf
                              Prezes firmy "BARTIMPEX" - Pan Gudzowaty senior funduje specjalna nagrode za taki sobie widoczek z wschodnich krajobrazow Polski specjalna nagrode dla mlodego nieznanego fotografika Pana Tomasz Gudzowatego ....
                              A to juz insza inszosc - i rzeczywiscie kompletny LOL Aczkolwiek z samym talentem omawianego pana niewiele ma wspolnego - taka sytuacja by byla smieszna i zenujaca nawet gdyby TG wystawil wtedy fotke godna WPF

Komentarz

• kami74
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1492

A ja mam jak juz tam kiedys pisałem kalendarz na 2006 z fotkami zwierząt Gudzowatego z Afryki. Powiem tak. Większośc "miesiecy" super ale naprzykład "maj" to w mojej ocenie bardzo takie sobie ze względu na "odważne" cięcie kadru, ale ja sie nie znam
                                5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                                MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

Pracuję...