X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4813

wlasnie zwierzyniec ! i jeszcze Pan Kracy
    Instagram

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12158

Zamieszczone przez bundy
      A Słodowy i jego majsterkowanie? W ramach ZPT oglądaliśmy to w szkole :-)
      Nawet miałem książkę Słodowego.
      ja juz ledwo pamietam Slodowego. ale McGyver moglby sie od niego niejednego nauczyc

ze starych czasow to pamietam Pana Misia: "a teraz moje drogie misie, mam was wszystkie w dupie, i ide sobie na piwko"
      www albo tez flickr

Komentarz

• bundy
        Uzależniony
        • 2006
        • 760

Zamieszczone przez akustyk
        tzn. jak ktos tu fika to zapraszam na solowe
        No i po co Ci to? Dostanisz dwie blachy i parola i po rozmowie :-) ;-)
        1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• Jac
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 4813

ze starych czasow to pamietam Pana Misia: "a teraz moje drogie misie, mam was wszystkie w dupie, i ide sobie na piwko"
          ... A teraz kochane dzieci pocałujcie Misia w du*e...
          Instagram

Komentarz

• akustyk
            gajowy
            • 2004
            • 12158

Zamieszczone przez bundy
            No i po co Ci to? Dostanisz dwie blachy i parola i po rozmowie :-) ;-)
            taki cwany jestes... przyjade do Ciebie z bratem z wojska i porozmawiamy :-D
            www albo tez flickr

Komentarz

• Naked.Photo

Jasne że Krecik rulez Bolek i Lolek, Miś Koralgol, Reksio, Wróbelek Elemelek, Miś Uszatek Ale bajki z zachodu były taką niesamowitą nowością i w pierwszej chwili o nich pomyślałem

upps Akustyk - przepraszam - już się poprawiam: Pszczółka Maja is the best!!! ;d

Komentarz

• bundy
                Uzależniony
                • 2006
                • 760

taki cwany jestes... przyjade do Ciebie z bratem z wojska i porozmawiamy :-D
                dobra, dobra...nie musisz, bo ja już sam się przewróciłem na podłogę :-) ;-) Jak mawiają teraz małolaty - "rozjebało mnie na czynniki pierwsze" :-)
                A co do "przychodzenia z bratem z wojska/tatą z więzenia", to jak byliśmy szczeniakami, to wklepaliśmy ostro jednemu kolesiowi i on rzucił hasłem, że zaraz przyjdzie z ojcem. No to my w śmiech i dostał jeszcze parę butów na drogę. I przyszedł z ojcem... 2 metrowym kryminalistą z dziarami na całym ciele i bez przednich zębów. Przyznam, że to był jeden z momemntów mojego życia, kiedy się solidnie bałem :-)
                1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• kami74
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1492

Zamieszczone przez Naked.Photo
                  upps Akustyk - przepraszam - już się poprawiam: Pszczółka Maja is the best!!! ;d
                  Jako dobranocka to tak. Ale z teleranka to i tak rządzi "Załoga Dżi" Zawsze chciałem być Markiem czy Jasonem. A kochałem się w "Dżanie z Dżungli"
                  5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                  MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• akustyk
                    gajowy
                    • 2004
                    • 12158

jeszcze mi sie jedna rzecz przypomniala z lat szczeniecych: zegarki na komunie

jak mozna bylo o tym zapomniec obowiazkowo elektroniczny, z kalkulatorem i mnostwem guzikow, tani syf z Peweksu, na ktory skladalo sie pol rodziny

przez cala komunie robilo sie co 2 minuty zagladanie na zegarek, zeby sprawdzic, ze jeszcze tam jest

z wczesnej podstawowki pamietam tez "Bitwe pod Grunwaldem" na podworku. jakos po ktorejs projekcji w telewizji poszedl pomysl po gnojkach (a bylo nas na podworku ze 20-tu w podobnym wieku), ze urzadzimy wielka bitwe. oczywiscie, kazdy chcial byc Krzyzakiem
                    bitwa wypadala w sobote, wiec w piatek wieczorem odbylo sie obrywanie drzew z galezi. czytaj: przygotowywanie oreza i chowanie go potem po krzakach na drugi dzien
                    no i w sobote rano odziani w trampki i krotkie majtki "rycerze" staneli na placu boju dzierzac ow orez. jeden cwaniaczek przyjechal na rowerze (marki Reksio) dumnie zadzierajac glowe, ze on jest konnica.

no i "konnica" byl pierwsza ofiara bitwy, gdyz zostal zwalony ze swego rumaka. ze szkoda dla obu. ktos po prostu szybko doszedl do wniosku, ze kij (ups... miecz ) wlozony miedzy szprychy skutecznie zatrzyma szarze konnicy bardzo zreszta slusznego wniosku

skonczylo sie poobdzieranymi lokciami, paroma obiciami, i spuszczonymi nosami gdy matka "konnicy" przyszla nas op...ic...

ale wspomina sie fajnie :-D
                    www albo tez flickr

Komentarz

• bundy
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 760

Mili Państwo! Finałem tego wątku powinno być jakieś spotkanie dyskutujących tutaj 30-latków :-) Pooglądamy stare dobranocki, pożujemy Donaldy, pociupiemy na Atari i popijemy to wszystko browarem :-) Co wy na to? Robimy Zjazd Sentymentalnych Emerytów Przed Czterdziestką? ;-)

Komentarz

• akustyk
                        gajowy
                        • 2004
                        • 12158

Zamieszczone przez bundy
                        Mili Państwo! Finałem tego wątku powinno być jakieś spotkanie dyskutujących tutaj 30-latków :-) Pooglądamy stare dobranocki, pożujemy Donaldy, pociupiemy na Atari i popijemy to wszystko browarem :-) Co wy na to? Robimy Zjazd Sentymentalnych Emerytów Przed Czterdziestką? ;-)
                        jestem za Donaldy moze byc ciezko skolowac, ale moze chocaz jakies gumy-kulki sie kupi, zeby byla namiastka PRL

i co? w pokera na Swierczewskich/Warynskich pogramy?
                        www albo tez flickr

Komentarz

• bundy
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 760

i co? w pokera na Swierczewskich/Warynskich pogramy?
                          eee...no teraz to już jesteśmy starsi, to możemy grać na "Szopeny" :-)

Komentarz

• akustyk
                            gajowy
                            • 2004
                            • 12158

Zamieszczone przez bundy
                            eee...no teraz to już jesteśmy starsi, to możemy grać na "Szopeny" :-)
                            i nie w pokera, tylko...

w wojne
                            www albo tez flickr

Komentarz

• bundy
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 760

i nie w pokera, tylko...

w wojne
                              ewentualnie może być makao :-) ze strzelaniem blach przegrywającym :-)

A tak w ogóle to ja sobie ten cały wątek zbiorę do kupy i wyprodukuję "kompendium pokoleniowej wiedzy" :-) Może moderatorzy zrobią wtedy z tego "podpięty" :-)
                              Ostatnio edytowany przez bundy; 4697.

Komentarz

• Jac
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 4813

najblizszy "prawie zlot" niesentymentalny w ta niedziele w Warszawie ;-)
                                Instagram

Komentarz

Pracuję...