wlasnie zwierzyniec ! i jeszcze Pan Kracy
X
-
-
ja juz ledwo pamietam Slodowego. ale McGyver moglby sie od niego niejednego nauczycZamieszczone przez bundyA Słodowy i jego majsterkowanie? W ramach ZPT oglądaliśmy to w szkole :-)
Nawet miałem książkę Słodowego.
ze starych czasow to pamietam Pana Misia: "a teraz moje drogie misie, mam was wszystkie w dupie, i ide sobie na piwko"
Komentarz
-
No i po co Ci to? Dostanisz dwie blachy i parola i po rozmowie :-) ;-)Zamieszczone przez akustyktzn. jak ktos tu fika to zapraszam na solowe
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
-
Jasne że Krecik rulez
Bolek i Lolek, Miś Koralgol, Reksio, Wróbelek Elemelek, Miś Uszatek
Ale bajki z zachodu były taką niesamowitą nowością i w pierwszej chwili o nich pomyślałem 
upps Akustyk - przepraszam - już się poprawiam: Pszczółka Maja is the best!!! ;dKomentarz
-
dobra, dobra...nie musisz, bo ja już sam się przewróciłem na podłogę :-) ;-) Jak mawiają teraz małolaty - "rozjebało mnie na czynniki pierwsze" :-)Zamieszczone przez akustyktaki cwany jestes... przyjade do Ciebie z bratem z wojska i porozmawiamy
:-D
A co do "przychodzenia z bratem z wojska/tatą z więzenia", to jak byliśmy szczeniakami, to wklepaliśmy ostro jednemu kolesiowi i on rzucił hasłem, że zaraz przyjdzie z ojcem. No to my w śmiech i dostał jeszcze parę butów na drogę. I przyszedł z ojcem... 2 metrowym kryminalistą z dziarami na całym ciele i bez przednich zębów. Przyznam, że to był jeden z momemntów mojego życia, kiedy się solidnie bałem :-)1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
Jako dobranocka to tak. Ale z teleranka to i tak rządzi "Załoga Dżi" Zawsze chciałem być Markiem czy Jasonem. A kochałem się w "Dżanie z Dżungli"Zamieszczone przez Naked.Photoupps Akustyk - przepraszam - już się poprawiam: Pszczółka Maja is the best!!! ;d
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
jeszcze mi sie jedna rzecz przypomniala z lat szczeniecych: zegarki na komunie
jak mozna bylo o tym zapomniec
obowiazkowo elektroniczny, z kalkulatorem i mnostwem guzikow, tani syf z Peweksu, na ktory skladalo sie pol rodziny 
przez cala komunie robilo sie co 2 minuty zagladanie na zegarek, zeby sprawdzic, ze jeszcze tam jest
z wczesnej podstawowki pamietam tez "Bitwe pod Grunwaldem" na podworku. jakos po ktorejs projekcji w telewizji poszedl pomysl po gnojkach (a bylo nas na podworku ze 20-tu w podobnym wieku), ze urzadzimy wielka bitwe. oczywiscie, kazdy chcial byc Krzyzakiem
bitwa wypadala w sobote, wiec w piatek wieczorem odbylo sie obrywanie drzew z galezi. czytaj: przygotowywanie oreza
i chowanie go potem po krzakach na drugi dzien
no i w sobote rano odziani w trampki i krotkie majtki "rycerze" staneli na placu boju dzierzac ow orez. jeden cwaniaczek przyjechal na rowerze (marki Reksio) dumnie zadzierajac glowe, ze on jest konnica.
no i "konnica" byl pierwsza ofiara bitwy, gdyz zostal zwalony ze swego rumaka. ze szkoda dla obu. ktos po prostu szybko doszedl do wniosku, ze kij (ups... miecz
) wlozony miedzy szprychy skutecznie zatrzyma szarze konnicy
bardzo zreszta slusznego wniosku 
skonczylo sie poobdzieranymi lokciami, paroma obiciami, i spuszczonymi nosami gdy matka "konnicy" przyszla nas op...ic...
ale wspomina sie fajnie :-DKomentarz
-
Mili Państwo! Finałem tego wątku powinno być jakieś spotkanie dyskutujących tutaj 30-latków :-) Pooglądamy stare dobranocki, pożujemy Donaldy, pociupiemy na Atari i popijemy to wszystko browarem :-) Co wy na to? Robimy Zjazd Sentymentalnych Emerytów Przed Czterdziestką? ;-)1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
jestem zaZamieszczone przez bundyMili Państwo! Finałem tego wątku powinno być jakieś spotkanie dyskutujących tutaj 30-latków :-) Pooglądamy stare dobranocki, pożujemy Donaldy, pociupiemy na Atari i popijemy to wszystko browarem :-) Co wy na to? Robimy Zjazd Sentymentalnych Emerytów Przed Czterdziestką? ;-)
Donaldy moze byc ciezko skolowac, ale moze chocaz jakies gumy-kulki sie kupi, zeby byla namiastka PRL 
i co? w pokera na Swierczewskich/Warynskich pogramy?Komentarz
-
eee...no teraz to już jesteśmy starsi, to możemy grać na "Szopeny" :-)Zamieszczone przez akustyki co? w pokera na Swierczewskich/Warynskich pogramy?1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
ewentualnie może być makao :-) ze strzelaniem blach przegrywającym :-)Zamieszczone przez akustyki nie w pokera, tylko...
w wojne
A tak w ogóle to ja sobie ten cały wątek zbiorę do kupy i wyprodukuję "kompendium pokoleniowej wiedzy" :-) Może moderatorzy zrobią wtedy z tego "podpięty" :-)Ostatnio edytowany przez bundy; 4697.1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
Komentarz