X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gietrzy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 5727

Zamieszczone przez darecky
    O ile mnie pamięć nie myli MS po wejściu win7 miał również promo na nie, potem ceny weszły na obecny pułap
    Ztcp to był preorder (do 22.07), HP za $50
    BTW. W B&H W7U jest za $240.
    /eot
    the silence is deafening

Komentarz

• flankerp
      Uzależniony
      • 2010
      • 636

heheh generalnie phaseone kojarzyłem z czymś baaaardzo nie osiągalnym dla mnie, więc nie zaświeciłem za pierwszym razem

nawet nie wiedziałem, że taki soft robią... Cena zaje...sta, ktoś to testował?

Się zastanawiam nad kupnem czegoś, moj LR się skończył a poczucie uczciwości naciska mnie na kupno czegoś fajnego...

Jeszcze pytanie, czy ten express jest mocno powycinany.. Chyba ściągnę i potestuje
      Ostatnio edytowany przez flankerp; 35700.
      Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |

Komentarz

• Merde
        Grzeczny i układny podpis
        • 2008
        • 7756

Zamieszczone przez flankerp
        nawet nie wiedziałem, że taki soft robią... Cena zaje...sta, ktoś to testował?
        IMHO C1 Express jest za mocno wykastrowany i trzeba brać C1 Pro.
        Którego cena już taka fajna nie jest...

I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18766

Panowie z obowiązku przypominam, że temat jest o nowym DPP .
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• tomphoto
            Początki nałogu
            • 2007
            • 428

Czy kit jest też na tej liście ? (18-55) pobrałem ale nie widzę tego szkła na liście.
            Ostatnio edytowany przez tomphoto; 10677.
            http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.

Komentarz

• tombas
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 2195

a masz zakładke Lens? (u góry,czwarta po prawej stronie)
              EDIT:
              kolego iopi, lepiej edytowac posta niz przyznać się do slepoty? :-) o podziękowaniu juz nie wspomnę, ot życzliwośc ... ;-)
              mam nauczkę, żeby nie wychodzić na idiotę-pomagając trzeba cytować!
              Ostatnio edytowany przez tombas; 6231.
              Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
              (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• Paweł
                Bywalec
                • 2004
                • 209

Nie wiem czy to przypadlosc nowego DPP czy ja mam jakis problem:/ Otoz jak pipetka ustawie WB i chce go zapamietac wyskakuje mi "Cannot write to file". Mozecie sprawdzic jak u Was, czy tez moze ktos sie juz spotkal z takowym problemem?
                http://pawelkupczak.pl/

Komentarz

• arra
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1023

Zamieszczone przez Paweł
                  Nie wiem czy to przypadlosc nowego DPP czy ja mam jakis problem:/ Otoz jak pipetka ustawie WB i chce go zapamietac wyskakuje mi "Cannot write to file". Mozecie sprawdzic jak u Was, czy tez moze ktos sie juz spotkal z takowym problemem?
                  U mnie po wybraniu custom WB można zapisywać RAWa za pomocą Save bez problemu.

www.pbase.com/arra
                  R1+5D2
                  Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Komentarz

• tombas
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 2195

Zamieszczone przez Paweł
                    u mnie także zapisuje się bez problemu
                    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
                    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• mc_iek
                      Uzależniony
                      • 2008
                      • 790

U mnie (win 7 i win xp) działa nawet stabilniej, niż wcześniejsze wersje, które od czasu do czasu zawieszały się przy zabawach z balansem bieli.
                      Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Komentarz

• andrewjohn
                        Początki nałogu
                        • 2008
                        • 349

Zamieszczone przez iopi
                        Czy kit jest też na tej liście ? (18-55) pobrałem ale nie widzę tego szkła na liście.
                        Bo nie ma. Lista nie jest zbyt bogata, może będą ją rozszerzać?
                        Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Komentarz

• Paweł
                          Bywalec
                          • 2004
                          • 209

Zamieszczone przez arra
                          U mnie po wybraniu custom WB można zapisywać RAWa za pomocą Save bez problemu.
                          Nie wiem czy sie dobrze rozumiemy, RAW-a mi zapisze ale problem jest jak chce zarejestrowac ten WB (pod 1 czy 2 lub 3 ) by zastosowac go do innych zdjec. Nie chce mi zapamietac tego.

Komentarz

• tomphoto
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 428

Zamieszczone przez tombas
                            a masz zakładke Lens? (u góry,czwarta po prawej stronie)
                            EDIT:
                            kolego iopi, lepiej edytowac posta niz przyznać się do slepoty? :-) o podziękowaniu juz nie wspomnę, ot życzliwośc ... ;-)
                            mam nauczkę, żeby nie wychodzić na idiotę-pomagając trzeba cytować!
                            edytowałem posta po tym jak doczytałem iż,
                            wersja DPP którą ściągamy z strony canona (w tym wypadku Wielka Brytania) to 3.11.4.10 nie ma DLO ma natomiast ALO
                            dlatego też nie widziałem owego udogodnienia.
                            Pobrałem wersje z linku podanego właśnie w tym wątku, i była to wersja (U.S, bodajże) ta wersja już to udogodnienie miała.
                            podziękować owszem, powinienem więc dziękuje za zainteresowanie moim postem. (i to nie jest ironia)

Wracając do tematu mojego edytowanego nieszczęsnego posta, na jakiejś stronie wyczytałem że ma na tej liście również być kit 18-55
                            http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.

Komentarz

• arra
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 1023

Zamieszczone przez Paweł
                              Nie wiem czy sie dobrze rozumiemy, RAW-a mi zapisze ale problem jest jak chce zarejestrowac ten WB (pod 1 czy 2 lub 3 ) by zastosowac go do innych zdjec. Nie chce mi zapamietac tego.
                              Działa, zarejestrowałem cwb pod 1ką i mogę tego używać do innych fotek.

www.pbase.com/arra
                              R1+5D2
                              Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Komentarz

• Paweł
                                Bywalec
                                • 2004
                                • 209

Dzieki. Widac to jakis problem "u mnie" :/ Zrobilem juz reinstalacje ale dalej to samo:/

Komentarz

Pracuję...