Czy ktoś wie jak w tym adobe lightroom kopiować ustawienia z jednej fotki na pozostałe?
X
-
-
-
Spoko, Lightroom nowy działa jak trzeba na Viście. Generalnie to prawie wszystko działa.Jak na razie tylko Battle for Middle Earth 2 i Lightroom beta wymagaly XP wiec jeszcze wytrzymuje
. Nie lubie XPkowego myslenia za uzytkownika a by ta sztuczna sztuczna inteligencje powylaczac to mnostwo grzebania. 2000 jest bardziej surowy i mi odpowiada.
Ale na Viste patrze lakomym okiem... o ile wiekszosc aplikacji bedzie na Viscie smigala
.
Jesli Vista okaze sie niezbyt udana to moze przezyje XPki w miedzyczasie ale tylko gdyby Medieval Total War 2 okazalby sie XP only
to bym sie zmusil do zmiany.
DSLRs & lensesKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Aha. No mnie w zasadzie wciągnął Rome: TW. A z tego co widzę to Medieval będzie jeszcze lepszy
Co do Lightroom'a. Wersja 4 śmiga bardzo dobrze. Myślę, że produkt finalny będzie jeszcze lepiej dopracowany. Generalnie jestem na tak. To będzie mój podstawowy program do RAW-ów.Komentarz
-
Pojawił się upadate do wersji 4.1 Lightroom'a http://labs.adobe.com/technologies/lightroom/jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
Wlasnie pojawila sie pudelkowa wersja Lightrooma http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/ Jak widac w nazwie jest juz Photoshop Lightroom, a cena zostala ustalona na $199. Jest to cena promocyjna na wejscie i jest ona nizsza o $100 od docelowej.
Wysylka dopiero pod koniec lutego. Ciekawe kiedy zawita do Polski. No i kiedy Adobe umozliwi sciagniecie sobie tego programu z ich strony bez lazenia po sklepach
Ostatnio edytowany przez Veene2; 4964.Komentarz
-
-
-
fotopolis. pl pisze że beta 4.1 bedzie działać do 28.02.2007 http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5383jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
Hahahaha
Wiecie co... zmienilem sobie date w kompie na kilka miesiecy do przodu i wyskoczyl komunikat, ze licencja wygasla 28 lutego, 2007
Ale po cofnieciu daty wszystko dziala jak dawniej
Komentarz
-
jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
Może to lenistwo umysłowe, ale zadam te pytania:
1. czym zasadniczo różni się AL od PS CS2?
2. czy jeżeli PSa używa się tylko do obróbki zdjęć to znaczy, że z powodzeniem pożna go zastąpić przy pomocy AL?
3. czy w związku z pojawieniem się AL będzie miało sens istnienie PS Elements?EOS400D+ Tamron 17-50/2,8+ Canon 100/2,0+Tokina 12-24/4,0+Canon 580EX
...a wszystko to głównie po to by dzieci na fotach wychodziły śliczniutkie
Komentarz
-
WYDAJE mi się, że:Może to lenistwo umysłowe, ale zadam te pytania:
1. czym zasadniczo różni się AL od PS CS2?
2. czy jeżeli PSa używa się tylko do obróbki zdjęć to znaczy, że z powodzeniem pożna go zastąpić przy pomocy AL?
3. czy w związku z pojawieniem się AL będzie miało sens istnienie PS Elements?
1. tym, że Lightroom jest tylko i wyłącznie do obróbki zdjęć i do tego został stworzony
2. tak
3. PS Elements to taki podstawowy program, nie ma wielu opcji, które ma PS i AL. Chyba bardziej służy do katalogowania zdjęć i podstawowej obróbki
więcej pewnie wyciągniesz od innych użytkowników obu tych programów, ja wersję AL Beta testuje od nie dawna
I am FXKomentarz
Komentarz