X
-
-
Komentarz
-
Uwilebiam konkretne odpowiedzi na konkretne pytania
Pytanie: 60D czy 550D?
Odp: 50D
haha
Ja bym brał 60D jednak
To tylko zabawa...nie spinajcie się... 
Komentarz
-
Kolega Pablo chyba potrzebuje aparatu, którym można będzie się pochwalić. Że najnowszy ;-). W czym on niby lepszy od 50D to naprawdę nie wiem... Ach, fakt, podobno większy wyświetlacz. Z tym że fotki lepiej wyglądają jednak oglądane na monitorze lub na papierze ;-).
Ja bym nadal bawił się poczciwą 350-ką, ale że umarła to nabyłem 50-kę... Z tym że ja nie mam parcia na podniecanie się zabawkami ;-)300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)Komentarz
-
Jak już szpanować to zamiast 60D kupić dwie sztuki 1D po ok. 1500zł/szt. Ludzie zobaczą jedną i szczeny im opadną a jak z torby wyjmie się drugą to gały na wierzch wyjdą. W końcu nowe jedynki po ponad 20tys.zł chodzą a kto to sprawdzi czy to nowe czy nie, zawsze można dorobić małe "s" i dokleić na dole "Mark IV"
Komentarz
-
Ja z tych dwóch brałbym 60d ale gdybym nie potrzebował filmików to jednak skusiłbym się na 50D.5D, 15-30 3.5-4.5, 28 1.8, 50 1.4, 85 1.8, 180 2.8Komentarz
-
-
Co to uwaga i nastepna ma wspolnego z pytaniem w watku
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
chyba ze radzisz brac przyklad z siebie.Jak już szpanować to zamiast 60D kupić dwie sztuki 1D po ok. 1500zł/szt. Ludzie zobaczą jedną i szczeny im opadną a jak z torby wyjmie się drugą to gały na wierzch wyjdą. W końcu nowe jedynki po ponad 20tys.zł chodzą a kto to sprawdzi czy to nowe czy nie, zawsze można dorobić małe "s" i dokleić na dole "Mark IV"
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A dla pytajacego radze brac nowsza konstrukcje, bo zawsze sa tam pewne ciekawsze rozwiazania.Komentarz
-
Niezły tekstA dla pytajacego radze brac nowsza konstrukcje, bo zawsze sa tam pewne ciekawsze rozwiazania.
Zakładam, że sprzedajesz właśnie 7D, żeby wymienić na nowsze 60D?
Komentarz
-
Pytanie czy miał lustrzankę i czego mu brakowało jest jak najbardziej zasadne bo inaczej doradza się komuś kto nie miał lustrzanki a inaczej komuś kto zmienia lustrzankę bo wtedy chyba jest istotny powód chęci zmiany na inny model? Reszty postu nie komentuję bo z ponurakami nie znającymi się na żartach tudzież ludźmi z jakimiś ukrytymi kompleksami nie rozmawiam.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
550D i lampa za różnicę.
Chyba że ceny nie mają znaczenia to 60D i lampę.
Do tego jakiś jasny obiektyw i fajny zestawik będzie.1. ma zawsze racje,
2. Jeśli nie ma racji patrz pkt.1Komentarz
-
Komentarz