Zamieszczone przez Robson01
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Zamieszczone przez Tomasz GolinskiRaczej podejrzewam, że te pola nie pojawiają się przy rejestracji. Dopiero trzeba przez panel. Oczywiście możnaby to zmienić.
Wlasnie sprawdzilem - nie pojawiaja sie
.
Juz gdzies byl o tym watek i chyba nadszedl czas ankiety - moj glos to na to by kilka pol pojawialo sie przy rejestracji (zamiast "Polecajacy" - na cholerke to komu? ) ale byly opcjonalne. A dokladniej chodzi o pola 'wiek' 'miasto' .Komentarz
-
Uprzedzając ankietę - jestem "za".Zamieszczone przez VitezWlasnie sprawdzilem - nie pojawiaja sie
.
Juz gdzies byl o tym watek i chyba nadszedl czas ankiety - moj glos to na to by kilka pol pojawialo sie przy rejestracji (zamiast "Polecajacy" - na cholerke to komu? ) ale byly opcjonalne. A dokladniej chodzi o pola 'wiek' 'miasto' .Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Witam szanowne grono.
Witam Was,
Jako nowy pragnę przywitać się.
I od razu pierwsze słowa podziekowania. Dzięki paru postom od Was, przeszedłem od stanu lekkiego zaniepokojenia (moje fotki były ciut nie ostre - filtr AA !!) do stanu wstępnej euforii (Sharpen +2).
Jako stary user Olympusa (C750, C8080) długo wybierałem pierwszą lustrzanke cyfrową. I końcowy pojedynek z E-500 wygrał Canon.
Proszę Państwa - toż to prawie nie SZUMI !! Mój C8080 przy ISO wyższym niż 160 ISO, szumi bardziej niż 350D na ISO 1600. O jak to bardzo przeszkadzało. I kitowy 18-55 wcale nei jest taki zły
.
Po paru wersach, wracam do przglądania forum.
Pozdrawiam serdecznie__________________
MrCairo
Szkiełko (4) i oko (2) i odrobina fantazji (5D).Komentarz
-
Witam jeszcze raz, bo z opóźnieniem znalazłem ten wątek i przywitałem się gdzie indziej:P
Właśnie przeskoczyłem z EOSa D60 na 350D (bo szybszy i ma E-TTL II). Wcześniej Nikon D70, a jeszcze wcześniej analogi różnego autoramentu
Jestem z Wawy.
Pozdrawiam
ArturKomentarz
-
No ja równiez macham ku Wam swoja łapą
D
W kwietniu odebieram świeżo pachnąca (abo smierdzącą ;D) puszeczkę 30D....no i się zacznie.
Do tej pory kontakt wzrokowy i nie tylko z Olkiem C 740.
Pozdrawiam
JacekKomentarz
-
-
-
Nie ma - ale jest wyszukiwarka, dużo lepsza od czata ;-)Zamieszczone przez Kristofjak tu można zaczerpnąć porady, czy istnieje coś jak czat?Komentarz
-
-
Czesc
Marek lat 26 z Warszawy
Wlasnie wczoraj kupilem sobie aparacik... W ciagu dwoch dni zrobilem ponad 400 zdjec
Ale fajnie
Komentarz
-
Witam wszystkich
Witam wszystkich z Canon-board!
Jestem tu nowy dlatego chciałem się przedstawić.
Nazywam się Kuba - mieszkam w Rzeszowie a studiuje w Krakowie, dlatego też większość czasu spędzam w krakowie.
Pozdrawiam wszystkich Canonierow
Komentarz
-
-
Jak widać zdarzają się
Komentarz
Komentarz