witam:P
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Cześć
Jestem Anka, mieszkanka CKM Krakowa
Dzisiaj, z dużą dozą prawdopodobieństwa, stanę się posiadaczką EOSa 350d
Narazie z kitem, ale to kwestia kilku miesięcy i kupię coś lepszego
fotografuję od 4 lat, zawsze Canon 8) (wcześniej 500n)
Próbkę moich zdjęć przedstawię jak sobie zrobię stronę w końcu, może się nauczę przy okazji
Pozdrawiam :*Komentarz
-
-
Witam wszystkich - jak przeczytam trzeci raz zawartość tego forum to może się odważę WALNĄĆ jakiś post. A wydawało by się że "OJCIEC" to powinien umieć czytać ze zrozumieniem.Ernest Hemingway i Irvin Penn:
Hemingway: Wspaniałe zdjęcia. Jakiego aparatu używasz?
Penn: Wspaniała historia. Jakiej maszyny do pisania używasz?Komentarz
-
-
okej, okejZamieszczone przez Vitez
mogłabym się oburzyć, gdybym była prawdziwą damą, że pytacie mnie o wiek
ale na szczęście jestem tylko blondynką. I czasem miewam koszmary, w których jestem brunetką 
p.s. Eos 350d jest mój
zasiadam do zabawy
Komentarz
-
Zamieszczone przez fragileokej, okej
mogłabym się oburzyć, gdybym była prawdziwą damą, że pytacie mnie o wiek 
To wtedy ja bym sie oburzyl ze jak kazda
kobieta bierzesz wszystko personalnie... a ja przeciez bardzo ogolnie napisalem i to po dwoch kolejnych osobach pod toba
Komentarz
-
Skarbie, nie tłumacz sięZamieszczone przez VitezTo wtedy ja bym sie oburzyl ze jak kazda
kobieta bierzesz wszystko personalnie... a ja przeciez bardzo ogolnie napisalem i to po dwoch kolejnych osobach pod toba 
Komentarz
-
-
Witam wszystkich! Czytam to forum od kilku tygodni, więc wypadałoby się w końcu zarejestrować. Fotografuje od Czerwca 2004, czyli można powiedzieć, że jestem początkujący
Mam własną galerię zdjęć na stronie www.galeria.i365.pl. Mój sprzęt to Canon EOS 300+ Canon 35-80 US+ Pentacon 29+ Pentacon 200/4. Pozdrawiam!
Komentarz
-
Witajta Canonowcy.
Nazywam się Adrian Pietrzak, mieszkam w Lesznie (wielkopolskie). Do tej pory fotografię doświadczałem lustrzankami analogowymi, aktualnie przenoszę się na cyfrę (20D). Moim hobby oprócz fotografii jest także astronomia (pozdrowienia dla Andeego i Astro4u), a niedługo mam nadzieję także astrofotografia. Jak na razie focę Pentaxem Spotmatic (M42) i obiektywami 28/2,8 50/1,4 135/3,5 70-200,4 wszystko także z gwintem M42.
Pozdrawiam serdecznie Canonowców
Adrian PietrzakCanon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4xKomentarz
-
Witajcie!
Nazywam się Artur Mysiński. Mieszkam w Cieszynie. Jestem użytkownikiem aparatu analogowego Canon Eos300. Lubię fotografować zwierzęta, rośliny, architekturę, jak również zjawiska przyrodnicze. Mam nadzieję, że znajdę na forum bratnią duszę, którą także fascynuje świat przyrody.
TAKUMAR:wink:Komentarz
-
-
Jac - niektórzy są niereformowalni :-)Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Komentarz