To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • misiek22

Witam wszystkich obecnych i nieobecnych

Mam na imię Michał i mam 22 lata. Moja przygoda z Canonem rozpoczęła się przed dwoma laty (lustro 400D). Jak znalazłem to forum??? google.pl

Komentarz

• Sławek-AK
      Dopiero zaczyna
      • 2009
      • 22

Witajcie - jestem Sławek, forum wskazała mi kompania Flanel&Łysy na Autokąciku
      Mam Canona 1000D + grip z Tamronem 17-50/2.8 oraz Canonem 55-250/4-5.6
      Sprzęt mam od 2 miesięcy, ale fotografuję od dawien dawna, toteż jako uzupełnienie mam Lumiksa LX3, od 1,5 roku.
      Dotąd głównie czytałem to forum jako anonim, od dziś troszkę Was pomęczę
      C 50D+grip | C 70-200/4 IS L | C 85/1.8 | T 17-50/2.8 | T 90/2.8 | S 8/3.5

Komentarz

• gerbil
        Bywalec
        • 2009
        • 115

Witam wszystkich Nie będę pisał o sprzęcie bo mija się to z celem. Mam nadzieję, że z częścią z Was będzie okazja spotkać się w plenerze. Pozdrawiam!

Komentarz

• slavko6
          Coś już napisał
          • 2009
          • 50

Witam i ja wszystkich canonowców, po latach przerwy zawitałem znów na forum (mam nadzieję, że tym razem na dłuższy czas)
          pozdrawiam all

Komentarz

• linxwho
            • 2009
            • 9

Witam!

Mam na imię Konrad. mam 23 lata i fotografią bawię się dopiero od kilku miesięcy. Mam Canona 1000D + kit 18-55 + na dniach planuję zakup szkła 50/1.8. Z racji studiów przemieszczam się miedzy Lublinem a Tarnobrzegiem.
            pozdrawiam Kanonierów!

Komentarz

• Nexus_6

Witam wszystkich ;]

właśnie przesiadłem się z APS-C na full frame ...

Komentarz

• paczek153
                • 2009
                • 2

Witam wszystkich,

Nazywam się Michał, jestem studentem Politechniki Warszawskiej.
                Po kilku latach letargu w trybie auto ocknąłem się i postanowiłem sprawdzić się w roli fotografa-amatora.

Obecnie poznaje kanony fotografii za pomocą Canona Sx20IS i kilku książek od Mikołaja .

Przed udanym zakupem starałem się robić zdjęcia serią kompaktów Canona PS 5xx.

Pozdrawiam i mam nadzieję z nie tylko będę czerpał wiedzę z tego forum ale także będę pomagał je współtworzyć.
                Michał

Komentarz

• boberjarek76
                  • 2010
                  • 7

Witam,
                  Mam na i mię Jarek. Od kilku dni jestem posiadaczem 1000D(dostałem go w prezencie). Tak naprawdę jest to moje pierwsze lusterko i jeszcze nie zabardzo wiem jak się z nim obchodzić.Studiuję instrukcję obsługi i czytam forum-myślę że się wiele od Was nauczę.
                  Pozdrawiam-początkujący

Komentarz

• piwiracing

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
                    Od 4 miesięcy jestem posiadaczem kitu 500D + 18-55mm (wcześniej fociłem na Finepix S5500). Sprzęt kupiłem prosto z Japonii podczas wakacji - niestety do dnia dzisiejszego nie pozyskałem instrukcji PL, dlatego mam nadzieję, że dzięki temu forum (a raczej dzięki Waszej wiedzy) podszkolę się w kwestii manualnej obsługi mojego lustra i postaram się wykorzystać jego oraz moje możliwości w zakresie fotografii.
                    Pozdrawiam!
                    Bartek

Komentarz

• tszoda

witam mam na imię krzysiek , sorki z góry jestem nikosiem mam nadzieje że nie zlinczujecie za to 1 - nikon d60 kit 18-55 , - sprzedane i kupione aktualnie nikon d90 kit 18-105 , blenda , i coś tam jeszcze , pozdrawiam

Komentarz

• lunes

Dzień Dobry... mam nadzieję, że dużo się tutaj nauczę

Komentarz

• SeaMan
                          Coś już napisał
                          • 2010
                          • 60

Witam serdecznie
                          Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem 450D, przedtem pstrykałem Sony H-10 ale nie dawała mi ona satysfakcji na razie tylko pstrykam fotki bo do Photoshop-a jakoś nie mogę się zabrać
                          Pozdrawiam
                          450D+grip l C EF-S 18-55/3.5-5.6IS l C EF 55-200 mm f/4.5-5.6 II USM l C EF 50mm f/1.8 II l C 380 EX

Komentarz

• deffik
                            Coś już napisał
                            • 2010
                            • 54

Witam.

Jestem Przemek, zacząłem pół roku temu swoją przygodę z fotografią i Canonem, jestem posiadaczem Eosa 500D, choć jak się patrzę na ceny teraz to mógłbym mieć za tyle samo o jedno zero mniej w modelu, ale z drugiej strony, sprawia mi on tyle niespodzianek, że nie sposób go nie lubić.

Oprócz wspomnianej 500-tki posiadam jeszcze Eosa 30, ale jeszcze połowa klatek przede mną do końca pierwszej rolki, zobaczymy czy coś z tego będzie.

Jestem również uczniem studium fotograficznego (fotografia artystyczna i użytkowa, bssu, bielsko-biała (z tąd jestem))

Trafiłem tu bo mam sporo pytań (nie bójcie się, umiem korzystać z wyszukiwarki ) no i by się czegoś nauczyć.

Pozdrawiam.
                            Ostatnio edytowany przez deffik; 31424. Powód: Uzupełnienie postu.

Komentarz

• Piotrek.
                              • 2010
                              • 7

Witam
                              Piotrek z tej strony aktualnie zaczynam przygodę z lustrzankami itp. Sądzę,że owe forum będzie najlepszą skarbnicą potrzebnej mi wiedzy
                              Pozdrawiam

Komentarz

• Adamek13
                                Coś już napisał
                                • 2010
                                • 50

Witam wszystkich
                                Mam na imię Adam i od ponad 2 miesięcy jestem posiadaczem EOSa 450D. Skromna szklarnia też już jest, więc jest się na czym uczyć oraz od kogo, bo forum śledzę troszkę dłużej i naprawdę sporo już się dowiedziałem. Ale to dopiero początek.
                                Pozdrawiam:grin:

Komentarz

Pracuję...