To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MarcG5

Witam,
    aparacik Canon G5 posiadam od grudnia 2005, jak do tąd spisuje się świetnie. Pstrykam amatorsko ale mam ambicję trochę się podszkolić, może znajdę tu trochę ciekawych informacji dla siebe no i sam coś ciekawego czasami napiszę bo nie sztuka tylko brać
    Z Canona mam jeszcze drukarkę S520 ale to chyba nie to forum

Pozdrawiam

Komentarz

• ewa_olsztyn
      Początki nałogu
      • 2008
      • 311

Zamieszczone przez CYNIG
      WITAMY, WITAMY
      Cześć Cynigu!
      Miło Cię tu spotkać
      Pisałam dziś do Ciebie, ale list się odbił - zmieniłeś adres?
      A w ogóle - żeby było na temat - mądre to forum jak-nie-wiem-co!

Komentarz

• CYNIG
        Uzależniony
        • 2005
        • 694

Zamieszczone przez ewa_olsztyn
        Cześć Cynigu!
        Miło Cię tu spotkać
        Pisałam dziś do Ciebie, ale list się odbił - zmieniłeś adres?
        A w ogóle - żeby było na temat - mądre to forum jak-nie-wiem-co!
        adres mam stale ten sam moze cos sie pokopalo na serwerze.
        https://500px.com/tkasiak/galleries

Komentarz

• tomaha35
          • 2008
          • 9

Witam wszystkich

Komentarz

• Owiec
            • 2007
            • 3

Zamieszczone przez ewa_olsztyn
            Przywitałam się już, ale nie tam gdzie trzeba - więc teraz porządnie - Dzień Dobry Państwu!
            Mam na imię Ewa, mieszkam w Olsztynie, jestem początkująca amatorką, fotografuję głównie przyrodę. Lat mam dokładnie 4 razy więcej niż mój miły poprzednik Dempsej.
            Nie rozumiem 3/4 z tego, co piszecie na forum, ale mam nadzieję zrozumieć za parę lat Póki co - z góry proszę o wybaczenie zadawania takich pytań, o których piszecie w swoich anegdotach. Tez takie zadaję Przez parę pierwszych miesięcy robiłam zdjęcia lumixikiem i po kupieniu 400D poprosiłam doświadczonego kolegę, żeby mi przełozył 70-300 na "zumy bieżące" )
            Przełożył. Z kamienną twarzą i bez kalkulatora!
            A już PO zakupie 400D dowiedziałam się z przerażeniem, że lustrzanki nie mają "telewizorka" i trzeba przez wizjer )

Na szczęście wśród moich cech osobistych dominuje poczucie humoru i skłonność do wygłupów oraz desperacja w uczeniu się fotografii.
            No to - cześć Mądrale!
            oooo...
            A gdzie zdjęcia dokładnie robisz? W Olsztynie, okolicach? Jakich?

Witam poza tym, bo się nie przedstawiałem ;-)

Komentarz

• Piotrek GRUBY
              Dopiero zaczyna
              • 2008
              • 25

Witam szacowne forum!
              Piotrek, 30 lat, Warszawa, mezaty/bezdzietny. Fotografuje od ok 3 lat, najpierw mala podstawowa cyfrowka Canona, od zeszlego roku Power Shot Pro 1, a od dzis dumny posiadacz 30D.
              fotografuje dla siebie ale nie ukrywam, ze w przyszlosci fajnie byloby moc polaczyc mile z pozytecznym :-)

Pozdrawiam serdecznie,
              Piotrek GRUBY
              5DII, 85mm 1.8, 16-35 2.8L, 50 1.4, 30D, Sigma 30mm f/1.4, 430EX.
              Wciaz zielony jak trawa na wiosne, ale uwaga- szybko sie ucze

Komentarz

• Zia

Od czasu posiadania 400D+kit czytuję, od dziś zarejestrowany, witam wszystkich .

Komentarz

• ewa_olsztyn
                  Początki nałogu
                  • 2008
                  • 311

Zamieszczone przez Owiec
                  oooo...
                  A gdzie zdjęcia dokładnie robisz? W Olsztynie, okolicach? Jakich?

Witam poza tym, bo się nie przedstawiałem ;-)
                  Witaj!
                  Forografuje w okolicach Olsztyna, u nas wystarczy wyjechać kilometr za miasto i już się ma piękne pejzaże. Najbardziej lubię się włóczyć po lasach...
                  Pozdrawiam
                  Ewa

Komentarz

• lich

Witam wszystkich!
                    Fotografuję głównie Otwock i okolice
                    Po przesiadce z kompakcika Sony-ego myślę o fotografii poważniej ;]

Komentarz

• Ttomekk

Witam Wszystkich Serdecznie
                      Mam na imie Tomek. W chwili obecnej posiadam troche bardziej rozbudowana malpke oraz checi do kupna czegos bardziej zaawansowanego. A co to finalnie bedzie to sie moze okaze w innym watku.

Jeszcze raz Witam i z gory dziekuje za pomoc i odpowiedzi. Sam jak bede mogl to tez pomoge

Tomek

Komentarz

• Wiewiór333
                        • 2008
                        • 12

Witam!

Mam na imię Michał. Posiadam Canona 400d . Uczęszczam do 1 klasy gimnazjum. Fotografią interesuje się od roku a lustro mam od miesiąca.Tak więc jestem dopiero początkujący i przepraszam wszystkich za głupie pytania !!!

Pozdrawiam !

Komentarz

• Reficul

Witam.

Na imie mam Grzegorz i od trzech miesiecy jestem posiadaczem canona 30d,28-135 oraz 100-400.Mieszkam na stale w New York.Najbardziej interesuje sie fotografia ptakow.Do Central Parku nie daleko,a tam ich jest sporo.Mam nadzieje,ze z czasem bede sie mial czym pochwalic.Z gory dziekuje wszystkim za odpowiedzi na moje pytania.Pozdrawiam.

Komentarz

• Tezet-gdynia
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 1283

Witam wszystkich, na imie mam Tomek, jestem szczesliwym posiadaczem 300D + kit usm od paru dni. Do tej pory zdjecia robilem nikonami d70 i d80 znajomych, ale jestem szczesliwy z wyboru 300D. Pozdrawiam
                            www.tomasz-lis.pl

Komentarz

• r_ave_n

Witam

mam na imię Rafał, przygodę z fotografią rozpocząłem w podstawówce (rosyjski FED), później długo długo nic, aż w końcu 8 lat temu kupiłem Nikona F50. Później był EOS33 i w końcu 400D. Fotografia dla mnie to przede wszystkim hobby i płynąca z tego przyjemność.

Pozdrawiam

Komentarz

• canon_girl

Witam wszystkich!
                                Jestem nowa na tym forum. Moja przygoda z fotografią zaczęła się w czasach liceum i studiów na jeszcze analogowej lustrzance. Po latach (niestety za chwilę liczonych już dziesiątkach) wracam do uczenia sie wszystkiego na nowo na nowym nabytku 40d (co za urocza bestia )
                                Jednym słowem fotografia to stare, lekko zakurzone ostatnio hobby.
                                Myślę, że zostane z Wami na dłużej i mam nadzieję, że nikt mnie nie pogoni za, początkowo głupie pytania.

Komentarz

Pracuję...