To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • partyzant

Witajcie! Zagrzebałem się w te forum w poszukiwaniu podpowiedzi dot. kupna aparatu. Skłaniam się ku 40D i w stronę fotografii szeroko zwanej portretową Pozdrawiam

Komentarz

• inmario
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 44

Cześć !
      400D/7D/500N/17-40/70-200/55-250/Samyang 8mm/580 EX II/Manfrotto 680B/Lowepro Computrekker AW/Hama Defender 210
      http://mariuszryz.pl
      http://camera.boleslawiec.pl/ - Stowarzyszenie Fotograficzne - Bolesławiec

Komentarz

• Monty
        • 2008
        • 2

Witam
        Fotografuję od stycznia 2007, aparat Canona męczę od wiosny bieżącego roku. Canon-Board przeglądam dość regularnie od pół roku. Jak dotąd znajdowałem tutaj odpowiedzi na większość pytań, które rodzą się w głowie nowicjusza. Jako źródło wiedzy, to forum jest wręcz nieocenione. Pozdrawiam wszystkich.

Komentarz

• jazco

Hej.

Jestem bardzo świeży w fotografii, robię zdjęcia analogami, ostatnio cross-process. W przyszłym roku kupuję DSLR Nikona lub Canona lub Olympusa lub Pentaxa ;] może to forum pomoże mi się zdecydować.

Pozdrawiam

Komentarz

• katrin

hej wszystkim!!!
            podejrzewam że zielenią aż biję was po oczach, i pewnie niczego mądrego na temat fotografii nigdy nie napiszę,ale za to uczę sie od Was,wiec chciałam się przywitac i podziękowac ze jesteście i pomagacie
            Po kolejnej naprawie sony powershot postanowiłam że mój nowy aparat musi byc lustrem.no i mam- co prawda samych dziadków ale na początek dobre i to, bo robią lepsze zdjęcia niż nowy sony....a wiec jestem posiadaczką Canona 300d z Kit'em 18-55 i z gripem, Obiektyw Soligor 70-150 M42 ,Helios 44M - 50mm f:2 i dybię na MC Jupiter 37A 3,5/135 . czyli stare ale jare
            Póki co mam nikłe pojęcie o większosci sprawch o których piszecie, ale postaram się byc pilnym uczniem.pozdrawiam!!!

Komentarz

• funmilola

I ja sie przywitam
              Fotografuje amatorsko, glownie podczas podrozy. Bawie sie Canonem Rebel XTi z obiektywami Canona 17-85 i 10-22.
              Na co dzien pracuje w firmie outsourcingowej w dziale IT. Konczylam Turystyke i Rekreacje.
              Poza fotografowaniem moimi zainteresowaniami sa podroze, narciarstwo i snowboard.

Komentarz

• Modzel
                Początki nałogu
                • 2007
                • 364

Zamieszczone przez katrin
                Helios 44M - 50mm f:2
                bardzo wdzieczne szkielko IMO.. sam takie posiadam i uzywam
                "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
                0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Komentarz

• Tomek_P
                  Bywalec
                  • 2008
                  • 106

Ahoj

Przywitam się! A co mi tam! :-D

Od roku zapalony fotograf. Od kilku tygodni wierny czytelnik tego forum, a od kilku dni posiadacz canona 40d i kilku "uzupełniaczy". Wcześniej była Alfa i cała masa dolegliwości związanych z tym faktem.

Prywatnie przyszłoroczny maturzysta, a w planach dziennikarstwo i sprzedawanie zdjęć po 3 zł od sztuki....

zaczynajmy!

Komentarz

• maciek_p

powitanie

Ja także witam serdecznie tu zgromadzonych

Forum przeglądam od dłuższego czasu, może ponad 1,5 roku, ale dopiero teraz postanowiłem się ujawnić

Fotograficznie: właściciel 350d z gripem + tamron 17-50/2,8 (wcześniej sigma 18-50/3,5-5,6) + jupiter 135/3,5 (uwielbiam to szkło!) + helios 44M-4 58/2

Prywatnie - tegoroczny maturzysta, w przyszłości pewnie szeroko pojęty specjalista IT...

Pozdr,
                    Maciek

Komentarz

• skrent
                      • 2008
                      • 6

Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie ,Na razie fotografuje canonem a75 ale Jestem w trakcie kupowania swojej pierwszej lustrzanki

pozdr.
                      Paweł
                      canon 5dmk3 ; 24L 1.4 II ; 16:35mm 2.8 II ; 85mm 1,8 ; 70-200mm 2.8 is II ; 8-15mm

Komentarz

• Agnieszka
                        • 2005
                        • 4

Po trzech latach przegladania forum to moze i ja sie wreszcie przywitam
                        Witam wszystkich
                        Na poczatku robilam zdjecia Fiedem i bylo to daaaaaawno temu... Potem mialam dluga przerwe, a od jakichs 4 lat bawie sie sprzetem canona.
                        blog

Komentarz

• majdan

Dzień dobry wszystkim.
                          Cieszę się, że znalazłem to forum

Komentarz

• Niecephore

Witam, 2 lata temu stałem się niewolnikiem canona, czas więc dołączyć do wielkiej rodziny forumowiczów, pozdrawiam.

Komentarz

• YatzeK

EOSy Witajcie

Witam użytkowników, adminów, moderatorów oraz gości forum.

Canon wzbudził moje zainteresowanie wiele lat temu.
                              Wtedy nie było mnie na niego stać więc zaczynałem od Smeha, potem Zenit.
                              Następna była Praktica.

Aż w reszcie Canon.
                              Przerwa . . . i ponownie Canon.
                              Cieszę się, że jest takie forum - mam zamiar czytać, czytać i czytać,
                              a dyskutować kiedy będę miał coś do powiedzenia.

Liczę również na Waszą życzliwość, w moich pytaniach.

Pozdrawiam,
                              Jacek

Komentarz

• Golem

To i ja się przywitam...

Canona posiadam od października 2007.
                                Na chwilę obecną 400D, a inwestuję w obiektywy.

Komentarz

Pracuję...