To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arrow
    Uzależniony
    • 2009
    • 637

Witam serdecznie wszyskich ... wczesniej pracowałem na systemie pentaxa jednak od kiedy w rączki wpadł mi 5d zakochałem się w tych fotkach, ciągle się uczę i mimo że pstrykam parę lat ciągle mnie coś zadziwia, mam nadzieje że będzie nam się fajnie rozmawiało
    Canon FF

Komentarz

• moher
      Bywalec
      • 2009
      • 143

Witam swój wątek już miałam ale powitania znalazłam dopiero teraz. Robie zdjęcia od dzieciństwa, ale im więcej mam wiosen tym więcej i mam nadzieje efektowniej. W tej chwili focę Canonem 40D, mam jeszcze bardzo przyjemnego kompakta Sony DSC-H1, którzy przejechał ze mną tysiące kilometrów, oraz Pentacona FB, jako surowego nauczyciela. W szafie leży jeszcze kilka poczciwych analogów. Mam nadzieje że sporo naucze się dzięki forum, bo człowiek uczy się całe zycie i musi to robić, bo jak się nie rozwija to się cofa, a mój warsztat jest maluczki, w porównaniu do wielu tutaj, chyle czoła, i pokornie proszę o pomoc w wielu kwestiach pozdrawiam
      Ostatnio edytowany przez moher; 23282.
      C5DII | C40D | Sam8/3,5 | C35/1,4L | SMCTakumar50/1,4 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42

Komentarz

• 5pirit
        Początki nałogu
        • 2009
        • 433

Witam wszystkich Kanonierów jak i pozostałych użytkowników sprzętu foto . Fotografią zajmuję się już od 10 lat i jest to mój zawód wyuczony. Od zawsze tylko używam sprzętu Canona (seria lustrzanek) bo osobiście jakoś nie mogę się dostosowań do innego systemu. Na chwilę obecną posiadam Canona 40D + jakieś pierdółki.

A zatem witam i mam nadzieję że wyniosę dożo ciekawych informacji z tego forrum
        eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Komentarz

• YaneC
          Początki nałogu
          • 2009
          • 367

Witam serdecznie

Witam wszystkich bardzo serdecznie, to mój pierwszy post na tym SZANOWANYM i Szanownym powszechnie (a jakże) forum
          Do tej pory byłem użyszkodnikiem "P" K10D jak wielu z kolegów na tym forum i mniej więcej z tych samych powodów tutaj trafiłem. W przyszłym tygodniu zanabędę C 40D nówkę nieśmiganą (pomimo trochę niekorzystnego kursu waluty), ale ja lubię dziewice :-D
          Będę Was z pewnością nękał o porady bo to moje początki , ale w świecie krąży opinia, że jesteście BARDZO UCZYNNI I POMOCNI i chciałbym tego doświadczyć.

Za wszystkie męczące pytania z góry PRZEPRASZAM , a za odpowiedzi na nie - DZIĘKUJĘ

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !
          Janusz
          BYKOM STOP

Komentarz

• sharky_88
            Coś już napisał
            • 2009
            • 57

cześć wszystkim :wink:
            Be kind to those less fortune....

Komentarz

• michael41

witam wszystkich

Komentarz

• andrewjohn
                Początki nałogu
                • 2008
                • 349

Ponieważ właśnie znalazłem ten wątek,to również chcę sie przywitać i pozdrowić wszystkich użytkowników forum.Bardzo często i chętnie tu zaglądam,czytam,analizuję,korzystam z rad (niekoniecznie skierowanych do mnie). Uważam ,że to forum jest prawdziwą skarbnicą praktycznej wiedzy dla posiadaczy aparatów systemu Canon i nie tylko.Oby tak dalej.Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wszystkim udanych zdjęć!
                Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Komentarz

• takart

Też witam Wszystkich

Od miesiąca lustrzę Canonem 1000D. Zabawa przednia. Jeszcze nie robiłem tak dużo zdjęć, w tak krótkim czasie - blisko 1000. Ciekawe kiedy mi przejdzie .

Komentarz

• WEDROWNY

Dzień dobry
                    Byłem 10 lat fotoreporterem, 3 lata wolnym strzelcem (bardziej wolnym niż strzelcem),

no i wreszcie jestem sobą.
                    Wracam do zdjęć

Komentarz

• mkowalczuk
                      Dopiero zaczyna
                      • 2009
                      • 23

Witam wszystkich
                      Po dłuższym okresie czytania - wpadłem na pomysł by się ujawnić.

Komentarz

• chinolek

witam z uk

Komentarz

• Tomekenator

Witam wszyskich forumowiczów,

3 miesiące temu nabyłem canona 40d (po przesiadce z nikona d80) i stałem się regularnym czytelnikiem tego forum. To co szczególnię cenię, to możliwość zapoznania się z opiniami użytkowników (a nie teoretyków) odnośnie danego srzętu (jestem na etapie kompletowania obiektywów). Jedyna rzecz jaka mi trochę przeszkadza to niedziałająca wyszukiwarka.

pozdrawiam

Tomek

Komentarz

• r-romansky

Witam.Od jakiegoś czasu zaglądam tu w poszukiwaniu odpowiedzi na przeróżne pytania dotyczące fotografii, ale i wyposażenia,sprzętu jak i rożnych technik robienia zdjęć.Pozdrawiam wszystkich czytelników i użytkowników tego forum.

Komentarz

• ds74
                              Bywalec
                              • 2009
                              • 241

Też chciałbym wszystkich powitać. Po wielu latach zabawy z analogami, później trochę z cyfrowymi kompaktami kupiłem sobie na próbę małą lustrzankę cyfrową i mam nadzieję że tu na forum uda mi się zdobyć dużo potrzebnej wiedzy a może i ja komuś pomogę.

Komentarz

• obserwator51

Niech będzie pochwalony, ode mnie i mojej żony.
                                To żart, ale Witajcie wszyscy forumowicze. Jestem tu nowy i wdepnąłem na Wasze forum dopiero dziś, choć Canona S5 IS kupiłem w 2006 roku. Mam jednak dość prowadzenia dochodzenia, jak detektyw, na temat tego, co ten sprzęt może i potrafi. Myślę, że bardziej zaawansowani w tej dziedzinie, pomogą mi go opanować i poznać tajemnicze skróty, które brzmią dla mnie jak nuty. Myślę, że Was nie zanudzę swoimi postami.
                                Pozdrawiam serdecznie
                                obserwator51

Komentarz

Pracuję...