To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MagdaS
    Bywalec
    • 2008
    • 132

To najwyższy czas żebym i ja się przedstawiła. Trafiłam na to forum jeszcze zanim kupiłam aparat, wtedy gdy mętlik w głowie robił się coraz wiekszy i nie wiedziałam na jaki aparat się zdecydować. Musze przyznać, ze to dzięki wam forumowiczom Canon-board dowiedziałam się wielu cennych informacji, oraz podjęłam właściwą decyzję. A teraz dołączam już Canonomaniacy (heh nie wiem czy tak się to odmienia ale niech będzie) oficjalnie, bowiem od wczoraj jestem posiadaczką C40d Mam nadzieję, że tak samo jak pomogliście mi w wyborze sprzetu tak teraz dzięki wam i dzieki temu forum będe mogła zgłębiac tajniki fotografii aby jak najlepiej wykozystać mozliwosci sprżętu, ktory juz posiadam

Pozdrawiam, Magda
    40d | c18-55 IS | c24/2.8 stm

Komentarz

• Artur79
      Dopiero zaczyna
      • 2009
      • 49

witam
      narazie malo pisze ale duzo czytam

Canon 40D | C 28-135mm f/3.5-5.6 | C 50mm f/1.4 | C 580 EX II | Eizo 2433W | Ubuntu 9.04/Win XP

Komentarz

• TomKot
        Dopiero zaczyna
        • 2009
        • 15

I ja również chciałem się przywitać. Interesuję się fotografią od dzieciństwa, choć mam dopiero 16 lat, ale to zawsze coś.
        Lustrzankę mam od miesiąca - Canon EOS 1000D + 18-55 IS (kit).
        Zajmuję się głównie fotografowaniem ludzi, choć w sumie dopiero zaczynam.
        Aktualnie czekam na telefon od koleżanki prowadzącej sklep z nietypową odzieżą - Photoblog Miss Molly i sklep Miss Molly. Dziewczyna zajmuję się również sesjami fotograficznymi z udziałem modelek. Ze względu na to, że wszyscy się znamy, a ja mam lustrzankę i chcę się nauczyć robić porządne zdjęcia, zaproponowała, że jak będzie jakaś sesja, to da mi znać i w ten sposób będę się uczył.
        A tak, poza tym:
        Mam na imię Tomek, mam jak już wiecie 16 lat, mieszkam w Legnicy - województwo Dolnośląskie.
        Jak i Artur dużo czytam, ale zamierzam też pisać .
        EOS 1000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS + Sigma 70-300 DG Macro + C EF 50mm F/1,8 = Deviant ART lub Imprezy, koncerty itp:P

Komentarz

• nies
          • 2008
          • 7

Witam wszystkich serdecznie
          C 5D II, 24-70, 70-200 etc...

Komentarz

• vietcargo
            Dopiero zaczyna
            • 2009
            • 33

Witam. Forum czytam już od dłuższego czasu, udzielam się nieco krócej, dlatego dopiero dotarłem do tego wątku.

Pozdrawiam ;-)

Komentarz

• sweetek
              Bywalec
              • 2009
              • 166

witam z Lublina

Witam...
              jak wszyscy, którzy w tym wątku się witają, po paru miesiącach czytania i przeglądania postanowiłem się przywitać i stać się aktywnym. W zasadzie nigdy nie inyteresowałem się fotografią. Mam paru znajomych, którzy zajmują się tym zawodowo. Ja nie. Ale w zeszłym roku zrobiłem 2 zdjęcia aparatem w telefonie i bardzo mi się to spodobało.
              Zacząłem sie tym interesować, wziąłem parę lekcji, pt. Co kupić? I co dalej...
              I tak mam canona 450, Canona 70-210 F4, Sigme 70-200 F2,8, Sigme 17-35...
              I parę fotek na koncie... i dalej się uczę...
              A teraz fotki (rózne - bo róznych rzeczy się uczę) - podaje linki - bo coś nie udaje mi się wrzucić fotek -
              1.

2

3.

pozdrowionka dla wszystkich
              i powodzenia
              gg: 6096145

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Swoje fotki pokazujemy tu:

Ale najpierw trzeba zapoznać się informacjami jak to zrobić:

Oraz poćwiczyć samo zamieszczanie zdjęć, nie linków:

Komentarz

• niemar
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 57

Witajcie serdecznie!

Właśnie zmieniłem system.
                  Witam się po raz drugi (wcześniej z aparatem analogowym REBEL X's), a tym razem z 40D.

Pozdrawiam.
                  C6DII, C7DII, 400mm f5.6, 17-40 f4.0L, Golphoto YH324C, Yongnuo600EX_RT

Komentarz

• kamifoto
                    • 2009
                    • 11

Witam
                    Od jakiegoś czasu sobie cichaczem czytałam a teraz też piszę
                    Jestem szczęśliwą posiadaczką puszeczki Canon 40d i szkiełko Sigmy 17-70
                    Od ok 3 lat fotografuję z różnym rezultatem... czasami potrafię miesiącami nie dotykać aparatu :/ tak już mam...

Pozdrawiam i Witam

Komentarz

• viTo
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 130

Witam :]

Witam. Jakos tak w koncu znalazlem chwile w tym porywającym rytmie pracy na to, aby znow odwiedzic forum... no i jak to bylo za pierwszym razem znow przegladam cale forum w poszukiwaniu ciekawostek i przydatnych info...
                      Pozdro dla Canonierow...
                      EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
                      Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Komentarz

• beautysite
                        Dopiero zaczyna
                        • 2009
                        • 17

No witam jeszcze raz teraz już oficjalnie ;-) tu gdzie należy. Dzięki za dobre rady ;-)
                        Regulamin pkt 8.
                        canona 1D mark IV, 5d mark II , 24 II 1.4, 35 1.4, 85 1.2, 15 2.8 no i dedolight :-)

Komentarz

• AgaP
                          Coś już napisał
                          • 2009
                          • 70

Witam, na razie tylko czytam i czytam, i czytam...
                          Agnieszka
                          5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II

Komentarz

• Bezerk86

Dotarłem do tego miejsca trochę późno (bo zdążyłem już zadać kilka pytań), ale również Witam wszystkich użytkowników forum Canona.

Komentarz

• gasterek
                              Dopiero zaczyna
                              • 2009
                              • 22

Dobryj Deń wsim !

:-))
                              5d mk2,20d, 24-70 f2,8

Komentarz

• Oliwka
                                Coś już napisał
                                • 2009
                                • 53

Witam wszystkich forumowiczów i serdecznie pozdrawiam.:-)
                                oliwka

Komentarz

Pracuję...