To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gajosek
    • 2009
    • 5

Witam

Też się melduje. Fotografią interesowałem się wcześnie, zaczynałem na zenicie w szkole podstawowej ale niestety jakoś szybko straciłem zapał do zabawy. Po wielu latach wróciłem do fotografii no i znalazłem się tutaj.

Bardzo ciekawe forum. Prawie każdy problem chodzący mi po głowie zostaje rozwiązany dzięki wpisom na forum..

Teraz głównym problem jaki mnie ciągle trapi to zrobić dobre zdjęcie i znaleźć czas na realizacje pomysłów..

Pozdrawiam

Komentarz

• waw72
      • 2009
      • 8

Witam forumowiczów.
      Zadowolony posiadacz 40D wraz z spacerzoomem, przymierzający się do zakupu 50mm.

Komentarz

• teo5ooD
        Bywalec
        • 2009
        • 146

Witam, Wszystkich!

Jestem nowym użytkownikiem forum
        Od kilku dni posiadam Canona 500D + 18-55 IS. Jeszcze nie zrobiłem żadnego dobrego zdjęcia gdyż biegam po ustawieniach i się uczę. Może ktoś ma też 500D i mi poradzi co, jak ustawić by było dobrze Z chęcią bym kogoś wysłuchał :P
        Canon 5D MK IV+grip|Canon 17-40L f/4|Canon 50 f/1.4|Canon 85 f/1.8|Canon 70-200L f/2,8|Canon 600EX-RT|Canon 430EXII|Transmiter Canon ST-E3-RT|Sigma 100 f/2.8|Canon 24-70L USM II f/2.8|

Komentarz

• RH-0

to i ja się przywitam ....
          na starość postanowiłem powrócić do mojego młodzieńczego hobby...Ale zanim kupie Aparat - kupiłem sobie aparacik (a510) i już mam z nim problemy ...
          Niemniej - raz jeszcze - witam i pozdrawiam wszystkich

Komentarz

• Arokuch111

Witam wszystkich na forum.

Podobno, że w fotografii apetyt rośnie w miarę jedzenia... Coś w tym jest, sam to zauważyłem.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Komentarz

• arturo321

Witam wszystkich obecnych i nieobecnych. Od kilku miesięcy regularnie przeczesuje wasze wypowiedzi w poszukiwaniu trudnych odpowiedzi na proste pytania i przyznaje iż w większości przypadków kierujac się waszymi uwagami udaje mi się je znależć. Wielkie dzięki za to i od razu skromna prośba,ponieważ przeszukałem archiwum i nie natrafiłem na zbyt wiele informacji o Tokinie 50 135 może ktoś mógłby wustukać kilka uwag na jej temat ale wziętych z autopsji a nie z testów. Znam jej testy. Z góry dziękuje.

Komentarz

• Jernei
                • 2009
                • 12

Również witam wszystkich
                Forum czytam już od dobrych 2 lat a konto mam od początku roku ale nie czułem się jeszcze na siłach aby zacząć pisać Fotografią interesuje się od 4 lat i powolutku się rozkręcam. Jak większość zaszczepiony pstrykaniem przez ojca.

Komentarz

• mir31

Witam, nie mam co prawda jeszcze nic z Canona ale jestem w trakcie poszukiwań 5D.

Komentarz

• Nesla
                    Bywalec
                    • 2009
                    • 107

Ja tez sie witam, forum podczytuje od dawna w momentach kiedy potrzebuje rady, zwykle znajduje ja w watkach archiwalnych. Ostatnio fotografia staje sie dla mnie czyms wiecej niz hobby, wiec pewnie bede tu bywac czesciej.
                    Moj zestaw: 5D, 350D, C70-300f2,8IS, C85f1,8, C16-35f2,8L, C50f2,5, T28-75f2,8 + akcesoria + skromne studio.

Komentarz

• lox
                      Dopiero zaczyna
                      • 2008
                      • 27

Ja też się przywitam bo zdałem sobie sprawę ze od jakiegoś czasu czytam to forum a nawet się nie przywitałem ;] Poza tym jest okazja napisać 1000 post
                      Mój sprzęt Canon eos 40D + Canon 50 1.8 + na dniach Canon 24-105 f4 + Lowepro stealh reporter d 400 AW

Komentarz

• Slender

Witam wszystkich . W zasadzie po raz drugi, gdyż przywitałem się już w pierwszym poście jaki napisałem ( nie, nie żaden bezsensowny temat, heh ).

O sobie pisać nie będę, bo komu to do czego potrzebne ? Sprzęt? W sygnaturce, w najbliższych tygodniach mam zamiar powiększyć go o C 50mm f/1.8.

Pozdrawiam!

Komentarz

• qla
                          • 2009
                          • 5

Witam wszystkich!
                          Fotografia jest jednym z wielu moich hobby, a wybrałem Canona bo chyba nic lepszego nie było W każdym razie, ciągle rozbudowuje swoje zaplecze sprzętowe (niestety, wolno idzie, bo mam parę marzeń i kasa potrzebna jest na wszystko i staram rozwijać swoje umiejętności fotograficzne

Komentarz

• Proxa
                            Dopiero zaczyna
                            • 2009
                            • 36

to i ja się przywitam Proxa z Wawy dokładniej Piaseczno pochodzenie Rzeszów. Ostatnio zdradziłem nikona (bo na to zasłużył) i wskoczyłem tutaj na forum.

Obecnie w posiadaniu 40D i 70-200 f4 L
                            Canon 40D + Grip| Canon EF 70-200mm f/4 USM | Canon 50mm f/1.8

Komentarz

• leszekC

Witam wszystkich.
                              Leszek z Gorzowa
                              Fotografią pasjonuję sie juz parę ladnych lat ewoluując od Smieny analogowych canonów przez cyfrowe Canony az po obecną 350tkę. Mam nadzieje poszerzać wiedze i umiejętności na forum.

Komentarz

• rallybarts

Witam.
                                Bartek z Kłodzka.Na początku pstrykałem Zenitem 122,potem była chwila przerwy,do niedawna Olimpus c740 a ostatnio Canon 450D z obiektywem kitowym.Mam nadzieję że informacje z forum a także własne doświadczenia pomogą rozwijać się w dziedzinie fotografi i robić coraz to lepsze zdjęcia.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Komentarz

Pracuję...