To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • michal.se

Witam

Czytam forum już od kilku miesięcy. Świetne forum, wielu fachowców i jeszcze więcej cennych informacji. Mam nadzieję, że dzięki zdobytej tutaj wiedzy oraz nabytemu doświadczeniu (świeżo nabyty Canon 50D ) kiedyś i ja będę mógł pomóc.

Pozdrawiam

Komentarz

• wujek Dominik

Witam.

Pozdrawiam.

:-D

Komentarz

• milosznik

Witamy My razem z żoną Was podczytujemy
        Jesteśmy posiadaczami Eosa 450d
        a jak wiadomo apetyt rosnie wraz z jedzeniem
        idziemy czytać dalej

Komentarz

• krzysztof20d
          Dopiero zaczyna
          • 2009
          • 32

Witam, jak mam trochę czasu to również czytam, czytam,czytam. Wiele interesujących wątków, kopalnia informacji i ciekawostek.pozdrawiam canonierów
          5dIII, eosR, 17-40L,24-105LII, 100-400LII, 85LII, 135L, sigma 35/1.4, samyang14/2.8

Komentarz

• medialny

:-)

Witam, Piotrek z Wawy, długa historia fotografowania ale żadnych osiągnięć :-(
            Zaczynamy z bratem z fotografią imprezową - śluby, wesela, chciny, komunie i inne.
            Jeśli ktoś z Was szuka taniego i dobrego fotografa z doświadczeniem a bez portfolio na swoją (lub znajomych) imprezę - proszę o info na pw.

Komentarz

• fasolka1988

witam się również, choć wątpię żeby ktoś tu zajrzał i zobaczył te wypociny, będzie więc krótko;]
              z CB poznałem się dawno temu, kiedy zaczynałem jakieś tam małe przygody z fotografią kiedyś, niestety na kompakcie, od niedawna na lustrze dzięki nagłemu przypływowi gotówki;-D... kiedyś lubiłem makro ale po zeszłych wakacjach i pracy przy wykopie archeologicznym i robieniu 1000zdj/dzień skorupkom, kosteczkom, krzemykom, czy starym garnczkom w których ludzie sprzed paru tysięcy lat jedli zupkę trochę zbrzydło;-). Mam nadzieję, że przygoda z CB pomoże mi wrócić do zabawy z "mrówkami";] pozdrawiam serdecznie...ok było długo;-)
              Ostatnio edytowany przez Gość; 25738.

Komentarz

• rokus1

Witam wszystkich serdecznie.

Komentarz

• punkroc
                  • 2009
                  • 5

Witam.
                  Po przesiadce z Olka E-500 na EOSa 40D stwierdzilem, ze moge zajrzec, może cos podpatrzyc, podzielic sie, pogadac czy poznac jakichs podobnie 'zboczonych' jak ja ludzi.
                  Pozdrawiam
                  notorický blb a idiot podle všech přírodních zákonů vynalezených psychiatrickými vědátory.

Komentarz

• brute
                    Dopiero zaczyna
                    • 2009
                    • 31

Witam. nazywam sie Adrian mieszkam nieopodal pieknych beskidow
                    pozdrawiam

Komentarz

• madam

Powitanie od Gliwiczanina ślę.

Komentarz

• manieknww
                        • 2009
                        • 10

Witam wszystkich.

Na imię mi Mariusz, pochodzę z okolic Bydgoszczy, aktualnie jednak przebywam w Wielkiej Brytanii.

Przygodę z fotografią zacząłem ponad 3 lata temu, kiedy to zakupiłem moją pierwszą lustrzankę - EOS 400D, którą z resztą użytkuję do dnia dzisiejszego. Moja ulubiona tematyka to głównie transport i motoryzacja, popełniam też trochę landszaftów ale też generalnie szukam coraz to nowych tematów do zdjęć. Można chyba powiedzieć, że ciągle rozwijam się jako fotograf jednakże fotografuję dla własnej przyjemności i nie przewiduję aby wyszło to kiedykolwiek poza granicę amatorszczyzny.

Pozdrawiam.

Komentarz

• goldi

dobry
                          Canonier od ledwo tygodnia
                          tu moje wypociny z FujiFilm S5600 aktualnie mam 450D http://julekwroclaw.digart.pl/
                          Fotografuję już od 4 lat

Komentarz

• Rafał K
                            Coś już napisał
                            • 2009
                            • 64

Witam wszystkich.

Mam na imię Rafał, fotografią bawię się od 2 lat (dotychczas w systemie P).

W tym czasie CB nieraz sobie poczytywałem, a ponieważ teraz wzięło mnie "na pisanie" uznałem, że grzecznie będzie się przedstawić i przywitać

Pozdrawiam.
                            http://rafalk74.wordpress.com/

Komentarz

• gacos

CB czytuję z partyzanta już od kilku miesięcy, ale coś mnie dziś tknęło i postanowilem wyleżć z lasu i się przywitac więc... witam wszystkich ?:P Canonierem jestem od niecalego roku w fotografii ogolnie siedzę od 4 lat (+/-) :P

Komentarz

• DanielRezmer
                                Dopiero zaczyna
                                • 2009
                                • 15

czesc jestem roman..
                                Ostatnio edytowany przez DanielRezmer; 25955.

Komentarz

Pracuję...