Zamieszczone przez darpla
X
-
-
[quote="darpla"]Wgrałęm sofcik wasiaware. I rzeczywiscie język wyboru to tylko angielski, mirror lock up działa prawidłowo, iso 3200 strasznie szumi, AI servo nie działa i na wyświtlaczu funkcyjnym ciągle skazuje ilośćpozostałych zdjęć do wykonina na 999.
z tymi 999 miałem problem - ale to był problem z CF em.
[ Dodano: 08-03-2005 ]
Masz już instukcję - czy ci wysłać?[ Dodano: 03-06-2004 ]
Ma ktos moze do udostepniena instrukcje do 10d np w pdf?Najlepiej w jezyku polskim.
Dzieki,_______________________________________________
taaaaa... Fed, Zorka 5, Zuch Digital, Smena 16:9
ha!Komentarz
-
Instrukcja do 10D w jezyku PL w pdf jest dostepna w downloadzie w menu u gory forumZamieszczone przez b'ArtMasz już instukcję - czy ci wysłać?[ Dodano: 03-06-2004 ]
Ma ktos moze do udostepniena instrukcje do 10d np w pdf?Najlepiej w jezyku polskim.
Dzieki,
Komentarz
-
czy dziala wam assist AF on/flash fire off???
nie chce dzialac mi ta funkcja..
czy ktos wiec jak wlaczyc to cholerstwo??Komentarz
-
-
Dzieki mozliwości wcześniejszego podniesienia lustra przez uruchomieniem migawki zuskujesz czas który pozwala na wytłumienie drgań wywołanych podniesieniem lustra; bez uruchomienia tej funkcji obie czynności następują jedna po drugiej w ułamku sekundy i przy długich ogniskowych lub bardzo dużych zbliżeniach powodują małe ale za to brzemienne w skutkach dla zdjęcia drgania aparatu na statywie - możesz wtedy zapomnieć o ostrym zdjęciuZamieszczone przez dzuniekOgólnie wsystko działa.....tylko powiedzcie mi w jakis sposób i w jakich sytuacjach wykorzystwac ten Mirror Lock Up?
No 10d toj uz wypas, ale brakowalo mi te 2 koła ;]
pozdr.
Dz.
sprawdziłem to wielokrotnie w swoim 33, który na szczęście posiada taką funkcjęno_kya
canony i sigmy i różne dodatkiKomentarz
-
dzieki. czy zewnetrzna lampa np 380ex cos zmieni????Zamieszczone przez Tomasz Golinskinie działa i z tego co wiem, to nie da się włączyć. czekamy na nast. wersję.Komentarz
-
Witam serdecznie forumowiczow. Jestem nowym uzytkownikiem. Mam kilka pytan do doswiadczonych uzytkownikow (licze na pomoc). Nadmieniam, ze wszystkie posty przeczytalem. Mam aparat dziewiczy Canon Digital Rebel 300 z wersja oprogramowania 1.1.1.1 . I teraz moje pytania :
1. Jakie wgrac frimware (konkretnie jaki plik) ?
2. Czy po podlaczeniu aparatu za pomoca przewodu oryginalnego do laptopa z systemem XP moge plik frimware skopiowac bezposrednio na karte pamieci aparatu (nie mam czytnika do kart) ?
3. Jezeli juz bede mial plik z frimware skopiowany na karte co zrobic zeby uaktualnic oprogramowanie aparatu (nie znam angielskiego) ?
Sa to pytania laika, ale nim jestem. Prosze serdecznie o pomoc.EOS5D + EOS400D + EOS300D + C EF-S18-55/3.5-5.6 ;C EF28-80/3.5-5.6;C EF80-200/4.5-5.6 II;C EF70-200/4L:C EF24-105/4L IS;C EF85/1,8;C EF50/1,4 + EX580II-2szt + ST-E2 + inne dodatkiKomentarz
-
czesc, miliard razy to juz bylo
ad1. wrzucic na karte i miec zaladowane baterie na full, karte formatnieta w fat 16 najlepiej w aparacie formatowac. Wlaczyc aparat i zaakceptowac zmiane biosu
ad2. mozesz
ad3. wlaczyc czyli dac OK ktore sie pojawi na ekranie LCDCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
przy tym pierwszym poscie moglbys juz przynajmniej nie sciemniacZamieszczone przez hondeczkaNadmieniam, ze wszystkie posty przeczytalem.
(...)
I teraz moje pytania :
1. Jakie wgrac frimware (konkretnie jaki plik) ?
Komentarz
-
Dzieki serdeczne za odpowiedz. Poradzilem sobie. Wgralem frimware PL.EOS5D + EOS400D + EOS300D + C EF-S18-55/3.5-5.6 ;C EF28-80/3.5-5.6;C EF80-200/4.5-5.6 II;C EF70-200/4L:C EF24-105/4L IS;C EF85/1,8;C EF50/1,4 + EX580II-2szt + ST-E2 + inne dodatkiKomentarz
-
no to za kare bedziesz teraz pierwszym 10 osobom pytajacym o wgranie firmware na priv lub PM pisal jak to zrobic
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
Zuch chłopakZamieszczone przez hondeczkaPoradzilem sobie. Wgralem frimware PL.
Komentarz
-
moze mi ktos napisac jak zgrac cracka na karte pamieci jesli niemam czytnika kart?? jest jakis program do tego???prosze o odp.pozdrawiamKomentarz
-
Komentarz