Zamieszczone przez oskarkowy
X
-
Moze jestes dla nich taki radykalny. A moze to poprostu przez twoj turban i brode :wink:"Czarny pudel na sniegu sie sprawdza" -
Jesli jeszcze bana tam nie masz to nie jest tak zleZamieszczone przez oskarkowySłuchajcie.. Ja nie wiem o co chodzi, ale właśnie się dowiedziałem, że na forum Nikona mam ksywkę "Talib". Czy ja naprawdę jestem taki zły?
Komentarz
-
Nie, no ja tam dopiero pierwszy raz w życiu zajrzałem.. A i to dopiero, jak mi ktoś podesłał linka.. Inaczej bym się wstydził.. Swoją drogą - zajrzyjcie sami, zabawa jest przednia. Naprawdę warto tym bardziej, że dobra rozrywka a za darmoZamieszczone przez VitezJesli jeszcze bana tam nie masz to nie jest tak zle
Aha, na gripie mogę zobie dorobić kolejne wcięcie. Tadzik Włodarczyk przejrzał na oczy i wyprzedaje N-system
JarekKomentarz
-
to daj linka to se poczytamZamieszczone przez oskarkowyNie, no ja tam dopiero pierwszy raz w życiu zajrzałem.. A i to dopiero, jak mi ktoś podesłał linka.. Inaczej bym się wstydził.. Swoją drogą - zajrzyjcie sami, zabawa jest przednia. Naprawdę warto tym bardziej, że dobra rozrywka a za darmo
Aha, na gripie mogę zobie dorobić kolejne wcięcie. Tadzik Włodarczyk przejrzał na oczy i wyprzedaje N-system
acha niepokazuj za duzo 5tki bo teraz karzdy bedzie chial ja miec i skonczy sie zabawa
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXIIKomentarz
-
-
Cudo takie jak to cudo Twoje ściskałem w łapach wcześniej od Ciebie..
I więcej klatek zrobiłem
A z tymi nacięciami na gripie to trąca
lekko..
Serdecznie mi zwisa, czym będę robił zdjęcia, do firmy filozofii nie
piszę. Ważne, by wszystko banglało, jak należy: w 5D zdaje się,
że bangla, ale to, jak się ugadaliśmy, obaczy się po pierwszej sesji.
I trzeba stwierdzić, że dopiero 5D wykazuje chęci do takiego poziomu
zaawansowania, że warto zmienic system (a z systemów nie miałem
tylko Pentaksa - jakoś się nie przywiązuję specjalnie..).
BTW, na razie różnica pomiędzy tym, jak wyglądają jpgi z aparatu a te
generowane z rawów obrabianych w DPP skłania do sceptycyzmu.
Poczekam, jak jakiś normalny program zacznie obsługiwać te rawy.
No i miło się przywitać..
pzdr
tadzik20D, 350D, 17-55/2.8 IS, 85/1.8, 50/1.8, 580EX, 420EX.. No chyba że znowu skoczę
Komentarz
-
Zamieszczone przez twlodarPoczekam, jak jakiś normalny program zacznie obsługiwać te rawy.
PS CS2 i BreezeBrowser Pro nie sa normalne?
"
-To kto tu jest normalny?
- myyy!
- a kazdy kto mysli inaczej niz my jest *siut* nienormalny.
- A to dziwne! Kiedys norma byl ogol a nie margines! "

Smoleń "Na chorobowym" , moglem cos pokrecic.Komentarz
-
PS CS2 oidp to nie mam, BreezeBrowsera podglądałem, jakoś efekt
nie był lepszy chociażby od tego, co dla 20D osiągało się z Rawshooter..
Interesuje mnie, co będzie robiło z tymi rawami C1.20D, 350D, 17-55/2.8 IS, 85/1.8, 50/1.8, 580EX, 420EX.. No chyba że znowu skoczę
Komentarz
-
-
jharv - proponuję młotek i wiertarkę. Jak będziesz na etapie kupna młotka to nie zapomnij jednym puknąć sie lekko w główkę
Komentarz
-
Jak się machnę to jeszcze kogoś mogę trafić ! :-DZamieszczone przez Auwojharv - proponuję młotek i wiertarkę. Jak będziesz na etapie kupna młotka to nie zapomnij jednym puknąć sie lekko w główkę
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez Auwojharv - "taniej" trafić młotkiem iż puszką za ponad 10k
I tutaj masz rację ! :smile:
Biorę młotek, a z 5D i 1D poczekam jeszcze trochę jak będą kosztowały 3000tyś.
PS A swoją drogą, czy paski do aparatów mają takie same jak w 300D i 350D, bo inaczej mogłyby się urwać (szczególnie 1D) przy machnięciu.Komentarz
-
Proszę o podrzucenie linka do jakiegoś słowniczka z terminem "banglało" i/lub "bangla".Zamieszczone przez twlodar...by wszystko banglało, jak należy: w 5D zdaje się,
że bangla ....
Jakiś niedzisiejszy jestem i nie nadążam za nowymi terminami, a chciałbym zrozumieć o co w tym poście chodzi.300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
Komentarz