X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez wiktoch
    też się zastanawiam nad jakąś małpką dla mojej żony - myślę o A630/640 lub właśnie G7. decydującym czynnikiem będzie wygląd / rozmiar ale chciałbym żeby aparacik miał nieco "zaawansowanych" funkcji - kto wie, może od czasu do czasu też będę go używał. jak myślicie na który z tych dwóch się zdecydować? czy ewentualnie polecacie coś od innych producentów? Generalnie chciałbym żeby aparat nie był za duży i można było go schować do "damskiej torebki" czy kieszeni w płaszczu.
    Biorac pow uwage pogrubione, najwazniejsze wymagania to zaden z wybranych przez ciebie. Tylko seria IXUS. Szczegolnie przyjrzyj sie wersjom z IS np 800 IS czy 850 IS.

Komentarz

• kolak
      Dopiero zaczyna
      • 2006
      • 21

kupilem sobie to cudo (g7) do zdiec podwodnych i musze przyznac ze robi bardzo dobre fotki brak RAW oczywiscie boli ale to kompakt wiec .... pozatym polecam jest to jedyny kompakt ktory mnie zadowolil a musze powiedziec ze spedzilem duzo czasu w roznych sklepach fotograficznych meczac sprzedawcow o mozliwosc pomacania sprzetow i porobienia fotek a nastepnie zgrania ich na swoj fotobank canon jako jedyny przebil 350d z kit'em (potocznie zwanym zapchaj dziura) ale nie oszukujmy sie 350d + pozadny obiektyw wygrywa ale i tak goronco polecam ten aparacik
      EOS 500d + juz nie tak mala kolekcja szkiełek
      g9

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18766

Zamieszczone przez kolak
        kupilem sobie to cudo (g7) do zdiec podwodnych i musze przyznac ze robi bardzo dobre fotki brak RAW oczywiscie boli ale to kompakt wiec .... pozatym polecam jest to jedyny kompakt ktory mnie zadowolil a musze powiedziec ze spedzilem duzo czasu w roznych sklepach fotograficznych meczac sprzedawcow o mozliwosc pomacania sprzetow i porobienia fotek a nastepnie zgrania ich na swoj fotobank canon jako jedyny przebil 350d z kit'em (potocznie zwanym zapchaj dziura) ale nie oszukujmy sie 350d + pozadny obiektyw wygrywa ale i tak goronco polecam ten aparacik
        No mój znajomy też sobie kupił. Do focenia imprez (i to zamiast lustrzanki :grin. I jest zachwycony. Mam nadzieję że wkrótce się nim trochę pobawię .
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

• ionek

Szkoda, że nie ma 28 mm.

Komentarz

• bopp
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 21

Zamieszczone przez kolak
            kupilem sobie to cudo (g7) do zdiec podwodnych ....
            mozesz pokazac pare sampli z pod wody?
            ten link nie dziala http://www.wloczykij.neostrada.pl/galeria/index.htm i w galerii forumowej tez nic nie wiedze
            30QD | 350D | 70D | G9 | 2 stałki | 2 zoomy | 2 lampy | 1 statyw

Komentarz

• kolak
              Dopiero zaczyna
              • 2006
              • 21

przepraszam za nie dzialajacy link ale skonczylem z tepsa a tepsa skonczyla z moim serwerem postaram sie poprzepinac linki do innych miejsc jak tylko sobie zorganizuje te inne miejsca zdiec podwodnych jeszcze nie mam brak czasu a jak czas mialem to sie pochorowalem i zdala od wody sie trzymam
              ale jak tylko cos ustrzele to sie pochwale
              EOS 500d + juz nie tak mala kolekcja szkiełek
              g9

Komentarz

Pracuję...