X
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie mam pojęcia - jak kupuję w US i przywożę - zresztą za chwilę tam jadę ale jedno z moich postanowień to zero zakupów sprzętu w tym roku...
A słaby dolar wystawia mnie na ciężką próbę ;-)Komentarz
-
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + SandiskKomentarz
-
pytanko mam: czemu mi 580exII zaczęła na wyświetlaczu miga?? cały czas...5d grippen
17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...Komentarz
-
-
Komentarz
-
580EX II - master - jak?
Poproszę dobrą duszę o podpowiedź - kupiłem bez instrukcji a ta w linku (przyklejonym poście) nie zawiera obrazków i do tego eng pdf'a (wersja II) nie mogę znaleźć.
Z góry dzięki.
ps. Corwin, jeśli możesz, proszę przekaż wielki FAQ dla osoby odpowiedzialnej za wycięcie przełącznika w dwójce.the silence is deafeningKomentarz
-
Dobra dusza z helpem ruszaPoproszę dobrą duszę o podpowiedź - kupiłem bez instrukcji a ta w linku (przyklejonym poście) nie zawiera obrazków i do tego eng pdf'a (wersja II) nie mogę znaleźć.
Z góry dzięki.
ps. Corwin, jeśli możesz, proszę przekaż wielki FAQ dla osoby odpowiedzialnej za wycięcie przełącznika w dwójce.
Jeśli dobrze sprawę zrozumiałem to wciskasz dłużej ZOOM aż zacznie migać piorunek i OFF, przekręcasz kółkiem na MASTER i wciskasz SET.
Dalej, klikając ZOOMem przechodzisz do kolejnych pozycji: RATIO, CHANNEL i czy MASTER ma w ogóle błyskać. Ratio aktywujesz zmieniając je kółkiem na ON, dalej SET, aż będziesz mógł kręcić stosunkiem
według skali. Miłego błyskania
.Komentarz
-
-
a jak masz eosa 40D to z menu apartatu - funkcja sterowanie lampa zewnetrzna :P2 puszki, pare sloikow i obgryzione jablko do pracy
moje wypociny, moje studio - "trzy sześć studio", fotograf na ślub - wrocławKomentarz
-
Komentarz
-
Po prostu zbliżasz się wtedy do poziomu master'a
A tak poważniej, to jest to przycisk ZOOM ale łamane przez piorunek symbolizujący komunikację bezprzewodową. Niemniej jednak, przełącznik dedykowany jest o niebo wygodniejszy....Komentarz
szkoda słów
Komentarz