X
-
-
Komentarz
-
Wglada na to ze Panowie swebodzinski i info to ta sama osoba
Co do MH-C9000 to juz troche sie sprzedalo na allegro i cena nie spadla?
W tym watku mało znazłem informacji o godnych polecenia ładowarkach znanych firm? Było o firmie Ansmann ale bez podawania modeli
To jaka ladowarke wybrac
Komentarz
-
BC 700 lub 900 szczerze polecam mam 900tke i laduje pieknie mam 580EX II )oraz 3 dodatkowe wyzwalane przez PC) jak sie zafoce to potem pradem 700 (jak mi potrzeba "szybko" jak nie ot 500) eneloopy laduje i gotowe do "strzelania". Duzo osob na forum ma wlasnie te ladowarki i jakos (z tego co sie czyta) to 99.99% jest zadowolona. Oczywiscie ze sie moze zdarzyc wadliwy egzemplarz wiadomo "zlosliwosc rzeczy martwych". Jesli nie potrzebne ci "bajery" typu przejsciowki z AA na wieksze baterie oraz dodatkowa troba to jestem za BC 700 - jesli moga ci sie przydac (np do latarki w razie czego wlozyc) to BC 900. Oglolnie jestem bardzo zadowolony i polecam - moja poinia nie bazuje na "wyczytanych" danych tylko uzytkowanie (mam jeszcze w domu Nikona Coolpix'a 3100 oraz Canon'a PS 540 + 4 lampy - w sumie bateryjek w "pip" - wszystko pieknie smiga - do tego moge polecic sanyo eneloop'y i piekny tandem).Komentarz
-
Taak, też mi się wydaje że to ta sama osoba. Co do MH-C9000, obserwuje temat i cene, może jak się odkuje finansowo (po pilnym, niespodziewanym i nieco drenującym kieszen remoncie dachu), i/lub spadnie jej (MH-C9000) cena to w ramach eskperymentów ją nabęde, ale jak na razie mam zdecydowanie inne priorytety.Wglada na to ze Panowie swebodzinski i info to ta sama osoba
Co do MH-C9000 to juz troche sie sprzedalo na allegro i cena nie spadla?
W tym watku mało znazłem informacji o godnych polecenia ładowarkach znanych firm? Było o firmie Ansmann ale bez podawania modeli
To jaka ladowarke wybrac
Jaką wybrać ? BC 700 albo BC 900 - No chyba że masz ochotę poświęcić się nauce, i ku chwale Canon-Board potestować Maha MH-C9000, w teorii to jest zupełnie niezła ładowarka, więc mógłbyś tą teorie zweryfikować.Ostatnio edytowany przez AbrahaM; 258.Canon EOS 300D | Canon EF-S 17-85 IS | Manfrotto 479-4B | 234RC | PowerShot A95
Komentarz
-
-
Ja też nie widziałem i musiałem kupić na ebayu http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...B:EOIBSA:PL:31
Mam nadzieję, że mi dojdzie.Komentarz
-
Nie będzieci żałowali zakupu BC700. Sam posiadam taką, i jestem bardzo, bardzo zadowolony. Jak nasz guru forumowy Tomasz1972, bardzo ją chwali...to nie są to opinie bez pokrycia.Komentarz
-
Kupiłem ładowarkę BC-700 tu : [email protected] za 104,45 zł z przesyłką.
Widzę ,że nie muszę jej polecać gdyż wielu już to zrobiło !Komentarz
-
Muszę się pochwalić, że BC700 + Sanyo Eneloope= 2012 i 2017 mAh przy pojemności akumulatorków 2000 mAh.Komentarz
-
Czy obsługa ładowarki BC700 nie jest za skaplikowana?
Takie odnioslem wraznie czytajac ten watek.Komentarz
-
-
tu chyba jest jakies porownanie ladowarek niestety jezyki nie dla mnie :
czy BC-900 i BC-700 maja mozliwosc ladowania z gniazdka zapalnczki oczywiscie bez przetwornicy na 220V?Ostatnio edytowany przez aqua; 885.Komentarz
-
Mają i nie mają..
Zanim mnie "zwierzgasz" za niekonkretną odpowiedź, zdąrze ją rozwinąć. BC 900 jest zasilane prądem 3V, wiec o podpieciu jej bezpośrednio pod gniazdko zapalniczniki trzeba zapomnieć. Jednak jakiś kwartal temu widzialem na allegro u uzytkownika braab zasliniacz samochodowy do BC 900. Czy on pasuje do BC 700 nie wiem, bo tej akurat (jeszcze) nie mam, i nie mam jak sprawdzić jej parametrow zasilania.Canon EOS 300D | Canon EF-S 17-85 IS | Manfrotto 479-4B | 234RC | PowerShot A95
Komentarz
-
BC-900 i BC-700 maja odpinany kabel?
Jesli tak to czy moglby ktos pokazac mi zdjecie koncowki tego kabla i jeszcze prosba o zmierzenie srednicy tej wtykiKomentarz
Komentarz