X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AbrahaM
    Coś już napisał
    • 2004
    • 75

Zamieszczone przez yacek13
    "SANYO, największy producent akumulatorków na świecie położył właśnie kres wadom akumulatorków. SANYO prezentuje wstrząsającą innowację: pierwszy na świecie akumulatorek z możliwością ładowania gotowy do natychmiastowego użycia"

?
    Gotowy do natychmiastowego użycia = fabrycznie naładowany.
    Canon EOS 300D | Canon EF-S 17-85 IS | Manfrotto 479-4B | 234RC | PowerShot A95

Komentarz

• kogut
      Bywalec
      • 2007
      • 132

+ wolniej się rozładowuje, leżąc grzecznie w szufladzie.
      Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Komentarz

• aqua
        Uzależniony
        • 2004
        • 727

Wglada na to ze Panowie swebodzinski i info to ta sama osoba

Co do MH-C9000 to juz troche sie sprzedalo na allegro i cena nie spadla?

W tym watku mało znazłem informacji o godnych polecenia ładowarkach znanych firm? Było o firmie Ansmann ale bez podawania modeli

To jaka ladowarke wybrac

Komentarz

• mor_feusz
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1370

BC 700 lub 900 szczerze polecam mam 900tke i laduje pieknie mam 580EX II )oraz 3 dodatkowe wyzwalane przez PC) jak sie zafoce to potem pradem 700 (jak mi potrzeba "szybko" jak nie ot 500) eneloopy laduje i gotowe do "strzelania". Duzo osob na forum ma wlasnie te ladowarki i jakos (z tego co sie czyta) to 99.99% jest zadowolona. Oczywiscie ze sie moze zdarzyc wadliwy egzemplarz wiadomo "zlosliwosc rzeczy martwych". Jesli nie potrzebne ci "bajery" typu przejsciowki z AA na wieksze baterie oraz dodatkowa troba to jestem za BC 700 - jesli moga ci sie przydac (np do latarki w razie czego wlozyc) to BC 900. Oglolnie jestem bardzo zadowolony i polecam - moja poinia nie bazuje na "wyczytanych" danych tylko uzytkowanie (mam jeszcze w domu Nikona Coolpix'a 3100 oraz Canon'a PS 540 + 4 lampy - w sumie bateryjek w "pip" - wszystko pieknie smiga - do tego moge polecic sanyo eneloop'y i piekny tandem).

Komentarz

• AbrahaM
            Coś już napisał
            • 2004
            • 75

Zamieszczone przez aqua
            Wglada na to ze Panowie swebodzinski i info to ta sama osoba

Co do MH-C9000 to juz troche sie sprzedalo na allegro i cena nie spadla?

W tym watku mało znazłem informacji o godnych polecenia ładowarkach znanych firm? Było o firmie Ansmann ale bez podawania modeli

To jaka ladowarke wybrac
            Taak, też mi się wydaje że to ta sama osoba. Co do MH-C9000, obserwuje temat i cene, może jak się odkuje finansowo (po pilnym, niespodziewanym i nieco drenującym kieszen remoncie dachu), i/lub spadnie jej (MH-C9000) cena to w ramach eskperymentów ją nabęde, ale jak na razie mam zdecydowanie inne priorytety.

Jaką wybrać ? BC 700 albo BC 900 - No chyba że masz ochotę poświęcić się nauce, i ku chwale Canon-Board potestować Maha MH-C9000, w teorii to jest zupełnie niezła ładowarka, więc mógłbyś tą teorie zweryfikować.
            Ostatnio edytowany przez AbrahaM; 258.

Komentarz

• c42
              Początki nałogu
              • 2005
              • 266

BC 700 nie widze na allegro jak myslicie czy to chwilowe?

Komentarz

• yacek13

Ja też nie widziałem i musiałem kupić na ebayu http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...B:EOIBSA:PL:31
                Mam nadzieję, że mi dojdzie.

Komentarz

• 2marekm
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 419

Nie będzieci żałowali zakupu BC700. Sam posiadam taką, i jestem bardzo, bardzo zadowolony. Jak nasz guru forumowy Tomasz1972, bardzo ją chwali...to nie są to opinie bez pokrycia.

Komentarz

• koraf
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 1748

Kupiłem ładowarkę BC-700 tu : [email protected] za 104,45 zł z przesyłką.
                    Widzę ,że nie muszę jej polecać gdyż wielu już to zrobiło !

Komentarz

• yacek13

Muszę się pochwalić, że BC700 + Sanyo Eneloope= 2012 i 2017 mAh przy pojemności akumulatorków 2000 mAh.

Komentarz

• aqua
                        Uzależniony
                        • 2004
                        • 727

Czy obsługa ładowarki BC700 nie jest za skaplikowana?
                        Takie odnioslem wraznie czytajac ten watek.

Komentarz

• daszek
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 115

2 miesiące temu kupiłem BC 900. Jestem b. zadowolony.

Ładuje, rozładowuje, testuje i na lcd wszystko pokazuje
                          Do tego instrukcja jest papierowa,
                          polska, treściwa, do pracy gotowa.
                          Tak się czuje, że rymuje

Z czystym sumieniem polecam.
                          Ostatnio edytowany przez daszek; 3134.

Komentarz

• aqua
                            Uzależniony
                            • 2004
                            • 727

tu chyba jest jakies porownanie ladowarek niestety jezyki nie dla mnie :

czy BC-900 i BC-700 maja mozliwosc ladowania z gniazdka zapalnczki oczywiscie bez przetwornicy na 220V?
                            Ostatnio edytowany przez aqua; 885.

Komentarz

• AbrahaM
                              Coś już napisał
                              • 2004
                              • 75

Zamieszczone przez aqua
                              czy BC-900 i BC-700 maja mozliwosc ladowania z gniazdka zapalnczki oczywiscie bez przetwornicy na 220V?
                              Mają i nie mają..
                              Zanim mnie "zwierzgasz" za niekonkretną odpowiedź, zdąrze ją rozwinąć. BC 900 jest zasilane prądem 3V, wiec o podpieciu jej bezpośrednio pod gniazdko zapalniczniki trzeba zapomnieć. Jednak jakiś kwartal temu widzialem na allegro u uzytkownika braab zasliniacz samochodowy do BC 900. Czy on pasuje do BC 700 nie wiem, bo tej akurat (jeszcze) nie mam, i nie mam jak sprawdzić jej parametrow zasilania.

Komentarz

• aqua
                                Uzależniony
                                • 2004
                                • 727

BC-900 i BC-700 maja odpinany kabel?
                                Jesli tak to czy moglby ktos pokazac mi zdjecie koncowki tego kabla i jeszcze prosba o zmierzenie srednicy tej wtyki

Komentarz

Pracuję...