X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maku70
    Coś już napisał
    • 2005
    • 66

Serio? teraz już sobie jaja robię merytoryczna dyskusja się skończyła dawno temu, a fotki maców po tuningu przez 3 firmę dopełniły pragnienia sprowadzenia tej dyskusji do absurdu. Skoro adwersarze piszą bzdury nie słuchając, a raczej słysząc to co chcą usłyszeć. To czemu ja nie mogę ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zmieniłeś treść postu... ok, ale i tak Cię zaskoczę z powodu tzw. martwego lutu wymienili płytę główną w imacu po 14 miesiącach, czyli po gwarancji. Bez problemu i na płytę przedłużyli gwarancję na kolejny rok. Mogę na priv. wysłać dokumentację.
    Ostatnio edytowany przez Maku70; 3147. Powód: Automerged Doublepost
    coś o mnie http://web.mac.com/tmaku/

Komentarz

• tmaciak
      Uzależniony
      • 2006
      • 610

Zamieszczone przez Maku70
      fotki maców po tuningu przez 3 firmę dopełniły pragnienia sprowadzenia tej dyskusji do absurdu
      Fotki Mac'ów po tuningu są argumentem przeciw tezom kolegi estepera, wmawiającym, że miłośnicy PC to "odpustowcy" jak widać, w przypadku Mac'ów również istnieje popyt na tego typu zabiegi "upiększające".

Serio? teraz już sobie jaja robię
      Ja myślę, że skoro nie rozumiesz, na czym polega przewaga firmy, która oferuje "next day/onsite support", nawet za dodatkową opłatą, nad firmą która oferuje "dwa tygodnie, no chyba, że trzy" dla użytkownika komputera, który używa komputera do pracy, to formuła tego wątku się dla mnie wyczerpała.

Jak widać, niestety, nie da się normalnie podyskutować na niektóre tematy

Zmieniłeś treść postu...
      A za to akurat muszę przeprosić, Neo się przycięła :/
      Ostatnio edytowany przez tmaciak; 7338. Powód: Automerged Doublepost
      Pozdrawiam, Tomek
      Canon S-120PC II

Komentarz

• Maku70
        Coś już napisał
        • 2005
        • 66

1. No są osobniki przechodzące z windy na maca, jest mercedes, jest i amg itd.
        2. W RP Apple zaczyna karierę oficjalną, zobacz w tzw. cywilizowanym świecie, porównaj support Apple i innych firm np. we Francji
        3. Masz rację, nie da się... fanatyzm zaślepia i to niestety użytkowników jedynego słusznego systemu...
        4. Czemu nie odniosłeś się do naprawy płyty głównej w moim Imacu? Nie pasowało do wizji?
        5. Daj sobie spokój z pisaniem głupot i zrozum wreszcie, że MacOs i Apple to inna bajka, inna filozofia. Podobnie jak Linuks, czy Winda. Pracujesz na Windzie, żal mi Cię, ale JA rozumiem, że możesz mieć taki kaprys. Wiesz ja kupę lat pier... się z tym systemem (windą). Lubisz to - Twoja broszka. Ja używam teraz macos i jeśli chcesz o nim pisać, to pisz prawdę, PRAWDĘ. Posiedź przy nim tydzień czy dwa, chociaż, i wtedy pisz. Wiesz czemu nigdy nie piszę o Linuksie? bo go nie znam. Bo raz go widziałem u znajomych...

Komentarz

• rene
          Początki nałogu
          • 2006
          • 283

Pracujesz na Windzie, żal mi Cię, ale JA rozumiem, że możesz mieć taki kaprys.
          Co za wspaniałomyślność... Dziękuję w imieniu wszystkich użytkowników windy!

Komentarz

• Skipper
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1112

Maku troche Cie ponislo z tym "zal mi Cie"
            ale faktem jest ze servis Apple w Polsce to byla zenada w De jest zdecydowanie lepiej
            niech sobie kazdy uzywa co chce ja mam w domu Apple, PC a nawet PS2 i uzywam kazdego w zaleznosci od potrzeb.. Jabol do pracy dwa pozostale do zabawy :]

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• Maku70
              Coś już napisał
              • 2005
              • 66

Doczytaj do końca, to nie wymaga wysiłku
              Ja mam na Imac windę dla wiedźmina i ps2 dla eye
              Ostatnio edytowany przez Maku70; 3147.

Komentarz

• tmaciak
                Uzależniony
                • 2006
                • 610

4. Czemu nie odniosłeś się do naprawy płyty głównej w moim Imacu? Nie pasowało do wizji?
                CarePaq jest usługą dodatkową, jak nie zapłacisz to masz normalną roczną gwarancję.

Nie zadałeś sobie trudu, żeby to sprawdzić zanim nie zacząłeś tego krytykować?

5. Daj sobie spokój z pisaniem głupot i zrozum wreszcie, że MacOs i Apple to inna bajka, inna filozofia. Podobnie jak Linuks, czy Winda. Pracujesz na Windzie, żal mi Cię, ale JA rozumiem, że możesz mieć taki kaprys.
                Jakbyś sobie zdał trochę trudu, to byś znalazł moje posty w których się wypowiadam, że:

(a) używałem MacOS i nie do końca mi odpowiada,

(b) nie ma dla mnie większego znaczenia na jakim systemie operacyjnym pracuję, dopóki aplikacje których używam działają.

Co więcej, wypowiadasz się krytycznie

daj sobie spokój z pisaniem głupot
                na temat tego co napisałem w tym wątku, chociaż jak widać, nie przeczytałeś moich wypowiedzi.

Jak dla mnie totalny EOT.
                Pozdrawiam, Tomek
                Canon S-120PC II

Komentarz

• Maku70
                  Coś już napisał
                  • 2005
                  • 66

racja EOT punkt 4 dyskwalifikuje resztę lektury....

Komentarz

• esteper
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 635

Zamieszczone przez tmaciak
                    Fotki Mac'ów po tuningu są argumentem przeciw tezom kolegi estepera, wmawiającym, że miłośnicy PC to "odpustowcy" jak widać, w przypadku Mac'ów również istnieje popyt na tego typu zabiegi "upiększające".
                    Nie wmawiam że miłośnicy PC to odpustowcy, tylko napisałem że są*dwa kierunki, minimalistyczny który prezentuje m.in. Apple, i tu nie biorę*pod uwagę dodatków tuningowych tworzonych przez firmy trzecie, oraz drugi który jest odpustem jak to nazwałeś.
                    DWA KIERUNKI minimalizm vs przepych; Apple to TYLKO PRZYKŁAD.

Jeśli chcesz porównać odpust i odpust to zestaw obok siebie: złotą obudowę do MBP zrobioną*przez ruskich, którzy złotem by sobie obłożyli nawet d...
                    a to:
                    http://www.svmlemag.fr/files/SVM258-TNT-AlienWare.jpg :]
                    Ostatnio edytowany przez esteper; 7697.
                    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• rene
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 283

Esteper, ustaliliśmy już sobie że mac jest nieskazitelnie doskonały i pozbawiony wszelakich wad. Zignoruj tych innowierców - użytkowników PC, szkoda na nich zdrowia.

Komentarz

• esteper
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 635

Zamieszczone przez rene
                        Esteper, ustaliliśmy już sobie że mac jest nieskazitelnie doskonały i pozbawiony wszelakich wad. Zignoruj tych innowierców - użytkowników PC, szkoda na nich zdrowia.
                        Wczesna pora, ale idź już spać.

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• rene
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 283

Chyba rzeczywiście mogę. Widząc jak przesiadując na forum 24h na dobę, błyskawicznie reagujesz na wszelakie posty innowierców, jestem niemalże pewien że z Tobą MAC jest bezpieczny - a dla mnie to priorytet.

Czuwaj!

Komentarz

• westu
                            Bywalec
                            • 2006
                            • 153

Jeszcze nie skończyliście?

Komentarz

• esteper
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 635

Nie
                              Myślę że to się*nie skończy do czasu aż któremuś padnie klawiataura

Komentarz

• Riccardo
                                Uzależniony
                                • 2005
                                • 691

Zamieszczone przez esteper
                                Nie
                                Myślę że to się*nie skończy do czasu aż któremuś padnie klawiataura
                                obstawiam klawiature w PC
                                Pozdrawiam
                                Riccardo
                                --
                                Fuji & Ricoh

Komentarz

Pracuję...