Ok ok.. ale ja pytam o ten konkretny model
X
-
-
wygląda nieźleZamieszczone przez denthargOk ok.. ale ja pytam o ten konkretny model
po przeczytaniu broszury dla serii ColorEdge także
czy ktoś jest w stanie potwierdzić to co tam wypisują ?
...piękne kolory, czysta biel, płynna gradacja.
w powyższym źle napisałem
wskazany monitor to seria multiEdge
tu już tak ładnie nie jest
pozdrawiamOstatnio edytowany przez jadeit; 816.un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10Komentarz
-
Taa... ale na monit z serii ColorEdge to po prostu mnie nie stac.
Zostaje mi seria MultiEdge lub SlimEdge.Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Komentarz
-
pomyliłem linie modeli producenta
mój błąd
mnie oczywiscie też niestać
rozpatruje model S1910
kolega w studio z modeli p19-2, M1900 i S1910 polecił ostatniego
i kalibrator
co ciekawe stwierdził że, chyba juz dośc fajny moniek moze nawet trąci profi,
mianowicie lacie 321 kalibrują co 3 miesiące celem utrzymania kolorów
pozdrawiamun point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
EIZO S1910 mam i uzywam prywatnie od okolo 4 miesiecy... brany z wawszawskiego Alstor'a - http://www.alstor.com.pl/pl/katalog:...ic=994/it=4027 - i radzilbym tam kupowac - jesli ktos mam zmysl do negocjacji to spokojnie sobie wygada rozsadna cene za niego jak i inne model Eizo.
Monitor spokojnie polecam wszystkim zainteresowanym...
w komputroniku nie kupowalbym... piersze nie to cena a drugie to "Gwarancja: 60 miesięcy w serwisie zewnętrznym" - tym potrafia rozbawic
Ostatnio edytowany przez boski; 2961.Loading sig, please wait...
|||||||||||||----35%----------------
Canon EOS systemKomentarz
-
A co w tym jest zabawnego?Zamieszczone przez boskia drugie to "Gwarancja: 60 miesięcy w serwisie zewnętrznym" - tym potrafia rozbawic
Oznacza to ni mniej, ni więcej, że dostajesz 5 lat gwarancji z wypisaną kartą gwarancyjną - jak coś się uszkodzi to kontaktujesz się nie ze sklepem, ale z serwisem wpisanym na karcie - oni wysyłają kuriera po sprzęt i kurier też go odwozi. Sklep nie pośredniczy w naprawie - szybko i sprawnie. Ja bym się cieszył.
Alstor też daje takie gwarancje przecież.Nieważne, jaki sprzęt posiadasz. Ważne, jak go potrafisz wykorzystać.Komentarz
-
no ja wole z Alstora niz "60 miesiecy w serwisie zewnetrznym" - kto im ta formulke wymyslil???Zamieszczone przez DutyA co w tym jest zabawnego?
Oznacza to ni mniej, ni więcej, że dostajesz 5 lat gwarancji z wypisaną kartą gwarancyjną - jak coś się uszkodzi to kontaktujesz się nie ze sklepem, ale z serwisem wpisanym na karcie - oni wysyłają kuriera po sprzęt i kurier też go odwozi. Sklep nie pośredniczy w naprawie - szybko i sprawnie. Ja bym się cieszył.
Alstor też daje takie gwarancje przecież.
Loading sig, please wait...
-
producent sprzętu...:rolleyes: Ja tam wole gwarancje producenta niz sklepu, ktorego za tydzien moze nie byc... :rolleyes:Zamieszczone przez boskino ja wole z Alstora niz "60 miesiecy w serwisie zewnetrznym" - kto im ta formulke wymyslil???
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
No ja bede albo kupowal gdzies we Wroclawiu na miejscu, albo w komputronikuPostprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Komentarz
-
o czym piszesz? Komputronik bierze Eizo z Alstora a Alstor od Eizo...Zamieszczone przez rysiaczekproducent sprzętu...:rolleyes: Ja tam wole gwarancje producenta niz sklepu, ktorego za tydzien moze nie byc... :rolleyes:Loading sig, please wait...
-
W przypadku marki Eizo w Polsce serwis Alstor=serwis Eizo...Zamieszczone przez boskio czym piszesz? Komputronik bierze Eizo z Alstora a Alstor od Eizo...
I to właśnie jest serwis zewnętrzny. Procedurę opisał wcześniej Duty.Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
Komentarz