X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Earl Grey
    Bywalec
    • 2006
    • 147

No i po finale. Serdecznie gratuluję zwycięzcom . Moje gołąbki doleciały na 4 miejscu, choć głosy w finale rozłożyły sie tak równo, że mało brakowało, a byłyby 3 pierwsze miejsca i 3 drugie

Komentarz

• piszczal
      Początki nałogu
      • 2006
      • 459

choroba, w rzece drugi, w samotności drugi ;-P
      bardzo dziękuję za tak emocjonującą wyrownana końcowkę, gratuluję wszystkim na podium bo ciasno, gratuluje zwycięzcy i dziękuję za zabawę
      aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Komentarz

• Venio
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1084

no moja fota jest #3. Odziwo wygrałem sam sobie pogratuluje w tym momencie jak również i całej reszcie. Fajny był battle i emocje do samego końca pozdro

Komentarz

• Łukasz Unterschuetz
          Początki nałogu
          • 2006
          • 298

trzeci. Wyjątkowo wyrównana walka była. Gratuluje kolegom z pierwszego i drugiego miejsca
          Przepraszam za wielkość zdjęcia. źle mi się zresajzowało, i nie zauważyłem jak wysyłałem
          http:/strzelamkulture.pl

Komentarz

• Zielony
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2928

Zamieszczone przez djtermoz
            Czworka jest tez dobra tyle ze gibie sie na prawo + jak dla mnie ma jednak przesadnie za mala glebie ostrosci.
            Dokładnie to samo chciałem napisać.
            Tyle, że ja bym kadrował z miejsca siedzącego (usiadł na siedzisku a nie kucnął przed nim) i trochę większą głębię ostrości zastosował - co by drugą stronę było wyraźniej widać. Jak dla mnie było by lepiej. Bardziej pod 'samotność' by mi to podchodziło, a nie pod zdjęcie huśtawki.

PS. Venio głosowałem na Ciebie od początku. Teraz ino myśle coś ty w Żywcu porabiał
            sigpic

Komentarz

• Łukasz Unterschuetz
              Początki nałogu
              • 2006
              • 298

Zielony/masz szansę myślę, że huśtawek nie braknie na naszych podwórkach..
              http:/strzelamkulture.pl

Komentarz

• Venio
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1084

Zielony dzióbku ty moj! masz u mnie soczek malinowy a w Żywcu byłem wracając z Korbielowa

Komentarz

• viTo
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 130

no a moje zdjecie 3 w zestawie drugim - krzyż...
                  No jak na pierwszy battle to i tak dobrze, ze chociaz do finalu doszedlem... nikt by sie tego nie spodziewal...:wink:
                  Dzieki za walke...
                  Pozdrawiam...
                  EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
                  Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Komentarz

• kami74
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1492

Gratulacje Venio (aha to huśtawka ;-) )
                    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• viTo
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 130

ja rowniez chyle czola :wink:
                      EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
                      Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Komentarz

Pracuję...