X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kami74
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1492

To ja z innej beczki. Jak zwykle bywa przy battlach z liczba uczestników 10+ pojawia się problem rozgrywki finałowej. Proponuję, żeby ustalić to już teraz a uczestnicy tego battla będa mieli głos. Ja optuję żeby do finału weszły np po 3 najlepsze foty z obu grup. Dalej, autorzy tychże fot na battla finałowego robia nowe fotki oczywiście w temacie samotność. Co Wy na to ?
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• thorin
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1990

3 zdjeciai owszem, ale zeby nowe foty ? zawsze sie przy starych zostawalo przeciez.

Komentarz

• piszczal
        Początki nałogu
        • 2006
        • 459

jestem za starymi
        aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Komentarz

• oddech
          Bywalec
          • 2006
          • 212

Po co finał?
          Te które zdobędzie najwięcej głosów wygrywa. Koniec i kropka. Po co przedłużać ten battle?
          Wszyscy wiemy, że jak zwykle wygra ładne zdjęcie. Oby tym razem było choć trochę na temat.
          >> <

Komentarz

• mungo
            Uzależniony
            • 2006
            • 535

Może coś o zdjęciach. Które wg was najlepsze? I czym się wyróżnia?

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

• suchyHc
              Uzależniony
              • 2007
              • 504

wg mnie to mało zdjęć ma związek z tytułem battla. Za trudny temat
              Skasowali mi ;(

Komentarz

• Venio
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1084

za trudny? lol a po kazdym zlocie cb kazdy z uczestnikow ma po kilka samotność do pokazania na forum :} lol hehe
                a co do fot to #1 w drugim zestawie jest za wysokie... jak juz ustalamy rozdziałke to sie tego trzymajmy - to raz
                #5 w drugim zestawie mogło by wygrac gdyby nie to tragiczne światło. Jest okropne. Nie dosc ze połowy twarzynie widac to jeszcze musiałem rozjasnic monitor na maxa by dowiedziec sie co w ogole trzyma model. I nie mowcie ze mam źle ustawiony monitor...

Komentarz

• thorin
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1990

suchyHc, od pierwszego krakowskiego zlotu CB, w zartach przewija nam sie taki topos "samotnosci", kiedy to plytkie zdjecie, zazwyczaj zyskuje glebi (niekoniecznie glebi ostrosci) jesli doda mu sie artystyczny tytul, idealnie do tego nadaje sie tytul "Samotnosc" to taki uniwersalny wytrych I domyslam sie ze wlasnie z tego powodu Venio m.in. zorganizowal battle.

Komentarz

• suchyHc
                    Uzależniony
                    • 2007
                    • 504

Mimo wszystko myślę, że niektórzy się w to zaangażowali
                    Skasowali mi ;(

Komentarz

• esteper
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 635

Ludzie ogarnijcie się troszku Jest temat samotnośc, każdy go przedstawił tak jak chciał. Nagle jakieś dziwne pomysły z nowymi zdjęciami... Może czas zacząc głosowac
                      5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• piszczal
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 459

Zamieszczone przez oddech
                        Po co finał?
                        Te które zdobędzie najwięcej głosów wygrywa. Koniec i kropka. Po co przedłużać ten battle?
                        Wszyscy wiemy, że jak zwykle wygra ładne zdjęcie. Oby tym razem było choć trochę na temat.
                        bo dobór półfinałowy może zestawić ze sobą zdjecia najlepsze w jednej grupie a gorsze w drugiej, dlayego finał, skrócony do 3 dni jest dobry
                        aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Komentarz

• Venio
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1084

nie wiem po co tyle kombinujecie. Niech bedzie tak jak zawsze - tak było dobrze i nikt nie marudził.

Komentarz

• kami74
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1492

Ok widzę, ze troszku namieszałem z tymi nowymi fotkami. dla mnie battle jest motywacją do ruszenia d...y i pstrykniecia czegoś z jednej strony a z drugiej chętnie ogladam tak rózne pomysły na interpretacje danego tematu. Stad pomysł, żeby na finał robić nowe foty, bo po prostu byłoby ciekawiej. Ale widzę, że raczej woli na nowe foty nie ma.
                            5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                            MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• piszczal
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 459

może lepiej zrobić cykl battle, coś na wzor pucharu CB, naprzykład 10 ustawek, rozciągniętych w czasie, za miejsca przyznawane byłyby punkty, a osoba która , bedzie przez cały sezon trzymała najrówniejszy wysoki poziom zdjęć , zdobędzie ich na koniec najwięcej.

Komentarz

• thorin
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1990

Panowie troche dziwnie tak, zmieniac zasady w czasie rozgrywki, jest nas 13, malo kto przewidzial ze bitwa bedzie tak oblegana (mimo ze duzo osob i tak zrezygnowalo przed uplywem terminu ) Moje zdanie takie: zostawmy tak jak jest, bitwa i dogrywka. Jezeli puchar, to umowmy sie odpowiednio wczesniej.

Komentarz

Pracuję...