Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mutt
    Początki nałogu
    • 2006
    • 252

Twoje filmy podobają mi się zdecydowanie bardziej niż zdjęcia
    Instagram

Komentarz

• saer
      Coś już napisał
      • 2010
      • 54

śmigałes na rolkach z 5'tka na glidecamie? :-D
      Ostatnio edytowany przez janmar; 7379.
      www.dawidpietraszewski.com

Komentarz

• micles
        Zablokowany
        • 2006
        • 4359

Problem?

Od jakichś zamierzchłych czasów jeżdżę na rolkach (z 8 lat spokojnie będzie) a wcześniej jeszcze na łyżwach. Dodatkowo od ostatnich 2 lat intensywniej - po 30km dziennie + maratony rolkarskie, ...

No generalnie obycie się z fizyką jazdy mam już na tyle duże, że dodatkowe (ile to tam jest - 3? 5?) kg mi nie robi.
        Ostatnio edytowany przez micles; 8127.

Komentarz

• luck1985
          Początki nałogu
          • 2009
          • 322

Widzialem zica na schodach parku jak wracalem do chaty :]
          Ostatnio edytowany przez janmar; 7379.

Komentarz

• micles
            Zablokowany
            • 2006
            • 4359

Film robiony turboszybko - 1h jeżdżenia, 9min materiału (!) na aparacie, 3h montażu, 1h gradingu. Szybko, bo na konkurs z terminem do dzisiaj. W sumie to możnaby go traktować jako Trailer

22. Freeride - Zico

Komentarz

• miszaqq
              Uzależniony
              • 2006
              • 678

to teraz siadz jeszcze raz i zmontuj ale tym razem z wykorzystaniem ujec z GoPRO ktore mial zainstalowane na kasku [nie wiem czy HD cyz nie] - mam wrazenie ze bedzie to lepsze i pelniejsze
              EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• micles
                Zablokowany
                • 2006
                • 4359

Zbyt bardzo odstawały jakościowo i zbyt mało widać tego, co najważniejsze (rider, pęd, skoki). Poza tym przecież kilka ujęć z GoPro było użytych w filmie

Komentarz

• tomaj_wrz
                  Dopiero zaczyna
                  • 2010
                  • 25

wlasnie ogarnalem nowa produkcje KdC & FS. doobrze wyszlo
                  Canon 500D + Sigma + revuenon + Falcon 8mm
                  FACEBOOK

Komentarz

• micles
                    Zablokowany
                    • 2006
                    • 4359

23. Podziękowania dla rodziców - Magda i Kamil

24. Kill da Chill & Fetish Sounds present : Dirtyphonics Live!

Komentarz

• dinderi
                      Pełne uzależnienie
                      • 2009
                      • 3028

Nooo! Zdjąłem czapkę, której nie noszę, z głowy. Bardzo dobra robota.
                      Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                      09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Sergiusz
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 2708

Filmy fajne ale nie wiem co będzie jak pierwszy obejrzy Bob Dylan i zobaczy jak ktoś zrealizował jego pomysł na teledysk dla osób posiadających telefon bez fonii. Poda Cię do sądu? http://www.youtube.com/watch?v=IMIlP4zB0EM Na oba bardzo przyjemnie się patrzy.
                        Ostatnio edytowany przez Sergiusz; 14465.
                        Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• micles
                          Zablokowany
                          • 2006
                          • 4359

Od razu przepraszam za wydziwiackie efekty w tym ostatnim, ale montażysta się uparł, że ja jestem od kręcenia, a on od montażu i nie dało się go przekonać, że trochę to kiczowate (mówię tu głównie o komiksowym ujęciu, które bez efektów i zwolnień było moim ulubionym, flagowym ujęciem tej produkcji, jeżeli chodzi o kwestię ruchu kamery )

Komentarz

• polm
                            Początki nałogu
                            • 2008
                            • 271

Efekt faktycznie nie potrzebny.
                            Ten kawałek Kings of leon to często ludzie podkładają do klipów
                            Trawa jest chyba za zielona, ale to szczegół. Mnie się to podoba, ale
                            jestem najbardziej pod wrażeniem, tego jak Ty zapierdzielasz z tym glide (? nie pamiętam jaki masz ten steady). Szczególnie na którymś klipie z wesela. Ja bym się bał, że walnę dzwona i wbije sobie ten cały sprzęt w klatę. Zrobiłbyś kiedyś taki make of, jak to z boku wygląda, tzn jak fruwasz z tym steady.
                            Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Komentarz

• micles
                              Zablokowany
                              • 2006
                              • 4359

Jak wpadniesz mnie nakręcić, to zrobię - a raczej ty zrobisz

Na weselichach najważniejsza jest determinacja - Glide "idzie pierwszy", jeżeli się zmieści w szparę pomiędzy ludźmi, to znaczy, że reszta układu (czyli moje ciało) też musi przejść. Zazwyczaj udaje się bezkonfliktowo, czasami "z otarciem", a tylko pojedyncze przypadki to większy konflikt torów ruchów tańczących gości i mnie podążającego za kamerą prowadzoną przed sobą. Dużo pomaga to, że przy kątach 14-20mm nauczyłem się już bez patrzenia przewidywać co jest w kadrze, dzięki czemu mogę patrzeć na to, co za chwilę będę kręcił (przejście z pary na parę), albo gdzie dam radę się wcisnąć.

Komentarz

• dinderi
                                Pełne uzależnienie
                                • 2009
                                • 3028

Zamieszczone przez polm
                                Zrobiłbyś kiedyś taki make of, jak to z boku wygląda, tzn jak fruwasz z tym steady.
                                Było widać na jakimś filmiku, który pokazywał Miclesa na moście między ludźmi. Biegał na ugiętych nogach. Z boku to wygląda na tyle "sympatycznie", że może poprawić humor na cały dzień.
                                Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                                09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

Pracuję...