X
-
-
to masz pewność ze nie jest nowy albo refurbished...
zresztą jak macie jakieś pewne żródło,to podzielcie sie...tak do 4500 z kitem...
a no i zeby spełniał te warunki na promocję,siur ;-)
pozdrawiam...trzydzieścide...Komentarz
-
Ja mam dojście ... Jak nie potrzebujesz faktury to mogę bardzo tanio załatwić ... 30D ... i inne puszki też ... kompakty też mogę załatwić ;-) Jak coś to pisać na GG 2756433 .... oOo gripy też mogę tanio załatwić ... Jak znacie Khazad'a albo Błajo to ich popytajcie załatwiłem im i są zadowoleni ;-) PoZdrOKomentarz
-
Są nówki, prosto z hurtowni w DE. Przywiózł jeszcze ciepłe. Wyjmowałem z kartonu, dziewicę
350 d, który miałem do niedawna był od niego, też nówka. Sprawował się DOSKONALE.
Patrix chyba zna tego sprzedawcę...dobrze
Komentarz
-
Przypadkowo trafiłem - chyba warto - dobra cena
to właściwie tyle ile ja dałemKomentarz
-
Wypełniłem, wysłałem, polecony osiem z hakiem, ma iść do siedmiu dni. Jedna uwaga: w polu numer konta poprzedzonym IBAN PL nie weszły mi wszystkie liczby Zabrakło kluczowego numeru końcowego. Dopisałem długopisem i cześć. Jestem ciekaw, czy i kiedy wleci kasa
I jeszcze jedno, trzeba na kartce dołączyć numer SWIFT każdego banku.
Komentarz
-
To, który kod wysłałeśWypełniłem, wysłałem, polecony osiem z hakiem, ma iść do siedmiu dni. Jedna uwaga: w polu numer konta poprzedzonym IBAN PL nie weszły mi wszystkie liczby Zabrakło kluczowego numeru końcowego. Dopisałem długopisem i cześć. Jestem ciekaw, czy i kiedy wleci kasa
I jeszcze jedno, trzeba na kartce dołączyć numer SWIFT każdego banku.
Komentarz
-
Nie rozumiem o co chodzi ?:>
A co do tego linku co podałeś, to ja mogę taniej załatwić ... Pozdrawiam
Komentarz
-
Jesteś z Rawicza, sklep Jacka pewnie znasz doskonale. O to chodziło. Nic więcej.
Możesz taniej niż 4290 z VAT? Będziesz miał sporo chętnych pewnie.Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Jak masz firme to oczywisty wybór
Ale jesli aparatu nie będziesz sobie odlczał to po co faktura VAT ;-) Dobra mniejsza o to ... Mowa była o promocji Canona a nie o fakturach :] Więc uważam temat za zamknięty ;-) Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Komentarz
Komentarz