a dla jakiego kraju wypełniłeś?
X
-
-
Komentarz
-
-
UWAGA, dzwoniłem do CP. Nie można w ramach promocji z Polski wysłać paragonu ani faktury z innego kraju. Chciałem kupić tanio body od TIPa, daje niemiecki paragon. W canonie poinformowano mnie, że zwrotu wówczas nie dostanę. Dzisiaj mam dostać odpowiedź, czy mogę ubiegać się o zwrot mając FV na firmę.Komentarz
-
a daj numer do CP
no i pytanie: ja mam od TIPa z niemiec ale daje polski paragon z własnej firmy handlowej. może być?I am FXKomentarz
-
Jak TIP daje polski paragon, to może być. Mój TIP nie chce dać polskiego i jestem w kropce. Numer do CP 022 572 30 30Komentarz
-
ma ktoś numer tel numer do Canona w Irlandii? Trzeba dopytać u źródła i wyjaśnic te sprawy wreszcie.Komentarz
-
Czy ktoś może to rozwinąć?
Osobiście miałem wrażenie, że łatwo nie będzie dla tych co mają od TIPów z niemiec. Gdzieś mignęło mi o ważności promocji tylko w kraju zakupu. Czytaj: masz paragon z polski - promocja polska - formularz na stronie po polsku. Mogę się mylić. Idąc dalej tym tokiem rozumowania: rachunek niemiecki - promocja niemiecka - formularz niemiecki. Jesteśmy w EU, ale cholera wie jak oni to w Canonie wprowadzają. Wysłać do niech papiery z PL oraz podać konto PL to już chyba nie problem nawet podciągając zakup pod niemiecką promocję.
Poprawcie mnie jeśli źle kombinuję.
EDIT: Tu mi migneło - http://canon2006promotions.onlinerebates.com/
"Offer only valid in country of purchase."Ostatnio edytowany przez Pawełek; 7371.Komentarz
-
Kupujesz w kraju, wazne żebyś miał rachunek i tyle. Do tego wycinasz kod i jest. Jakbyś kupił w niemczech i miał niemiecki rachunek to byłby problem.Czy ktoś może to rozwinąć?
Osobiście miałem wrażenie, że łatwo nie będzie dla tych co mają od TIPów z niemiec. Gdzieś mignęło mi o ważności promocji tylko w kraju zakupu. Czytaj: masz paragon z polski - promocja polska - formularz na stronie po polsku. Mogę się mylić. Idąc dalej tym tokiem rozumowania: rachunek niemiecki - promocja niemiecka - formularz niemiecki. Jesteśmy w EU, ale cholera wie jak oni to w Canonie wprowadzają. Wysłać do niech papiery z PL oraz podać konto PL to już chyba nie problem nawet podciągając zakup pod niemiecką promocję.
Poprawcie mnie jeśli źle kombinuję.
EDIT: Tu mi migneło - http://canon2006promotions.onlinerebates.com/
"Offer only valid in country of purchase."Komentarz
-
-
No ale może wtedy trzeba wypełnić na niemcy??"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Już zmieniłem, body za 4270 z FV. łapię się i na zwrot Vat i na cahback!!!
Jutro zakup, chyba z gripem, a co!Komentarz
Komentarz