X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pyciu
    Bywalec
    • 2005
    • 119

Zamieszczone przez renene
    serdeczne podziękowania dla JaBlam za adresy mailowe
    No tez sie dolaczam. Maila wyslalem wczoraj, przed momentem przyszla odpowiedz potwierdzajaca (mam czekac) z numerem "submission".

pzdr.
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Komentarz

• Macio
      Bywalec
      • 2005
      • 183

Zamieszczone przez pyciu
      No tez sie dolaczam. Maila wyslalem wczoraj, przed momentem przyszla odpowiedz potwierdzajaca (mam czekac) z numerem "submission".

pzdr.
      A do mnie nikt nie odpisał :/ Choć pisałem na obydwa maile :/

Komentarz

• mswilk
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 27

a nie chcą wziąźć sprzętu konkurencji w rozliczeniu ?
        MarcinWilk

Komentarz

• Wawrzyniec Pruski
          Dopiero zaczyna
          • 2007
          • 23

Też wysłałem na dwa adresy i nic. Tracę nadzieję.
          EOS 30D | Tamron 17-50 f2,8 XR Di-II Asp | Canon EF 70-200 f4 USM | Speedlite 430EX | SanDisk Extreme III 2GB | Canon EF-S 18-55 f3,5-5,6 | CANON G5 | ZENIT TTL | Zorki 4 |

Komentarz

• arobator

Zwrot 590zł w promocji Canon EOS 30D!!!

Witam.
            Zakupiłem 30-tkę 20 stycznia tego roku, do Irlandii przesłałem druk ze stronki Canona 2 lutego. Do tej pory nie mam żadnego sygnału ze strony organizatora promocji. Czy ktoś miał podobny problem? Ile faktycznie czeka się na zwrot?

Komentarz

• JaBlam
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1304

niektorzy nawet po 2 miesiace czekaja.

----------------------------------------
              Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• arra
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1023

Zamieszczone przez arobator
                Witam.
                Zakupiłem 30-tkę 20 stycznia tego roku, do Irlandii przesłałem druk ze stronki Canona 2 lutego. Do tej pory nie mam żadnego sygnału ze strony organizatora promocji. Czy ktoś miał podobny problem? Ile faktycznie czeka się na zwrot?
                Ja wyslalem 12-go stycznia i ciagle sie processing :/

www.pbase.com/arra
                R1+5D2
                Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Komentarz

• Mirque

Ja wysłalem pocztą 18 stycznia, wysłałem 3 maile, zero kasy , zero kontaktu. :-(

Komentarz

• SdoubleU
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 437

Czekam od 8 stycznia, po wysłaniu maila otrzymałem odpowiedź, że w trakcie załatwiania. To było kilka dni temu, do dziś nie ma kasy na koncie.
                    SdoubleU
                    ---------------------------
                    Canon :-D

Komentarz

• Macio
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 183

Zamieszczone przez JaBlam
                      nie sadze ze ma akurat na moja bo moj mail wychodzi z mojego serwera z koncowka superhost.pl wiec nie jest z zadnego onetu wp czy innych interii.. Chociaz diabel wie. TOni dostala moje maile bez problemu. Moze Marie odpowiada tylko na losowo wybrane
                      A mógłbyś wkleić "wzór" tego zapytania które wysłałeś ? Może ja coś źle piszę Choć nie sądzę ale na wszelki wypadek...

Komentarz

• arra
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 1023

A moze babka dostala taka liczbe zapytan od nas, ze poszla na chrobowe

www.pbase.com/arra
                        R1+5D2
                        Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Komentarz

• JaBlam
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1304

Nie sadze ale pamietajcie ze wszyscy spoznialcy z calej Europy nagle zbombardowali Marie listami...

Macio. Ja nie pisalem bo Marie mi nie odpisywala , za to zadzwonilem do Toni no i ona skontaktowala sie z Marie bo juz mnie krew zalewala.

Wiec Marie wyslala Toni odpowiedz o nastepujacej tresci:

"Hi Toni
                          Our lo-call number is 1850-930-278 which will send them directly to us. You can continue emailing if you wish or give my email address.

Customer has valid application in processing and will receive cashback once processed. I have not received the email below, does customer have my correct email address?

Regards

Marie Quinn
                          Customer Service
                          Continental Promotions International "

Wiec rzekomo nie dostawala moich maili. Moze czesc dochodzi a czesc nie?

Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• wprawka
                            Coś już napisał
                            • 2007
                            • 52

Jak kupowałem NIKONA D50 to NIKON zwracał 400 zł. czekałem ok. póltora miesiąca i zwrot dostałem. Myślę, że nie macie co się martwić i kasę odzyskacie. Głowa do góry. .

Komentarz

• magik83
                              Dopiero zaczyna
                              • 2004
                              • 29

Ja to wyslalem formularz z kodem 30 stycznia i czekam cierpliwie. Mam nadzieje, ze niedalekiej przyszlosci obiecany zwrot otrzymam.

Dajcie znac jak otrzyma ktos juz CashBack, w przyblizonym okresie wysylki listu.

Komentarz

• JaBlam
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 1304

Jak nie dostaniecie to posądzimy Canona o oszustwo i zazadamy Mark III na zadoscuczynienie

Komentarz

Pracuję...