A czy ktoś dostał zwrot bez maila? Po prostu na koncie urosło.
X
-
EOS 30D | Tamron 17-50 f2,8 XR Di-II Asp | Canon EF 70-200 f4 USM | Speedlite 430EX | SanDisk Extreme III 2GB | Canon EF-S 18-55 f3,5-5,6 | CANON G5 | ZENIT TTL | Zorki 4 | -
tez czekam
ewentualnie możecie wysłać meila do canona polska
[email protected]
albo tel do tej miłej Pani 022-572-30-37 (bezpośredni)Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Czy ktokolwiek otrzymał ów zwrot (590 zł) od Canona za zakup 30D
Tak pytam, gdyż z tą firmą miałem już kilka nieprzyjemnych przygód i zastanawiam sie czy nie czas dać szansę konkurencji?
SidorowskiKomentarz
-
Przeczytaj ten watek... albo daruj sobie i daj szanse konkurencji
(jak ja nie lubie szantazy "przekonajcie mnie do Canona bo jak nie to kupie konkurencje" - a kupuj! Droga wolna, wybor twoj, pieniadze twoje, zmartwienia twoje, jedynie opinie subiektywne sa nasze)Komentarz
-
Komentarz
-
Przyznaję, że nie starczyło mi siły na przeczytanie 49-ciu stron postów, a z tych co przeczytałem to wynika, że raczej zwrotu nikt nie dostał?
Pozdrawiam
P.S.
Konkurencji juz szansę dałem.Komentarz
-
Komentarz
-
Ustaw sobie 40 postow na strone i z 49 stron robi sie 13 - juz nie tak strasznie wyglada a przelecenie wzrokiem 13 stron w namierzeniu slow w stylu "juz dostalem kase/zwrot" zajmuje... 10 minut maks?
Nie trzeba na to duzo sil - wystarczy odrobina ochoty i dobrej woli zamiast leniwego domagania sie "podajcie mi na tacy"
.
Komentarz
-
a czy ktoś nie dostał zwrotu przez 1,5mięsciąca (jak ja) ?
lub w jakim czasie dostał po interwencji w Canon Polska ?
Pozdrawiam
Piotrnajcięższy grat 3006g bez osłony
Komentarz
-
moja galeria: http://www.lubke.pl
Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
Raynox DCR-250 (makro)Komentarz
-
Komentarz
-
A ja nie pamiętam dokładnie ale wysłałem w grudniu przed świętami - do dzisiaj cisza. Na dwa maile wysłane pod dwa adresy podane tutaj kilka postów wcześniej też nie dostałem odpowiedzi. Nie wiem co o tym myśleć....
Pozdrawiam,
D.C.Komentarz
-
Ja rowniez jeszcze nic nie dostalem, a zgloszenie wyslalem 26 stycznia.
Mysle ze trzeba cierpliwosci.Komentarz
Komentarz