X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mkwiek
    Uzależniony
    • 2006
    • 862

Macio - nie znajdziesz
    I am FX

Komentarz

• alien
      Początki nałogu
      • 2004
      • 412

Najlepiej niech ktos wrzuci info do tego wątku...mysle ze wiele osób jest tym zainteresowanych........
      ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Komentarz

• himi
        Zablokowany
        • 2006
        • 2638

W Lesznie body jest za 4390, chyba wezmę jeśli jeszcze wywalczę jakiś rabat. Błagam tylko o jakieś konkrety w sprawie tego zwrotu najlepiej jeśli ktoś już korzystał. Canon Polska nie pośredniczy w sprawie? Dziwne, bo powinni. Moim zdaniem wygodnie byłoby od nich egzekwować zwrot, to kurcze jedna firma w końcu. Ale ja chyba naiwany jestem...

Komentarz

• marcusp
          Bywalec
          • 2006
          • 149

Jak mówi stara maksyma, że zadowolony klient przyprowadzi dwóch nowych klientów a niezadowolony zniecheci dziesięciu, mogę polecić medfoto z pabianic. na allegro w tej chwili ma 30d po 4290. na fakture vat troche wiecej, ale i tak sie oplaca.

Komentarz

• Macio
            Bywalec
            • 2005
            • 183

Zamieszczone przez mkwiek
            Macio - nie znajdziesz
            Wiem że na ulicy Wiślisko mają być dobre ceny, na allegro są jako Bhfoto, kupowałem u nich 350d i było all ok także jutro po 13 będę dzwonił i jak coś to biorę

Komentarz

• Macio
              Bywalec
              • 2005
              • 183

Zamieszczone przez marcusp
              Jak mówi stara maksyma, że zadowolony klient przyprowadzi dwóch nowych klientów a niezadowolony zniecheci dziesięciu, mogę polecić medfoto z pabianic. na allegro w tej chwili ma 30d po 4290. na fakture vat troche wiecej, ale i tak sie oplaca.
              Ja potrzebuję tylko rachunek od nich, najlepiej imienny ale bez fakturki. Rozmawiałemz nimi i za 4240 zł mam przy odbiorze osobitym 30D co jest dla mnie dużym plusem. Sprawdzę też bhfoto na wiślisku i myslę że do końca tygodnia 30D znowu zagości u mnie

Off topic : przyszło do mnie w zeszłym tygodniu 50mm 1.8 nowe z techmarketu, martwi mnie że w środku są kurzyki i paproszki. Wysyłam im jutro obiektyw bo jestem zdania że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca - co Wy na to ?

Komentarz

• mkwiek
                Uzależniony
                • 2006
                • 862

Zamieszczone przez Macio
                Wiem że na ulicy Wiślisko mają być dobre ceny, na allegro są jako Bhfoto, kupowałem u nich 350d i było all ok także jutro po 13 będę dzwonił i jak coś to biorę
                to ta sama firma co d-photo, przynajmniej mają te same numery telefonów na allegro. ja kupiłem w d-photo za 4400. polecam
                I am FX

Komentarz

• alien
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 412

Na stronie Canona jest napisane odnośnie tej promocji :

"Wykonaj kopię rachunku lub paragonu kasowego i wytnij oryginalny kod paskowy, który znajdziesz na pudełku aparatu."

Czy ktoś się orientuje czy może to być także kopia faktury VAT bez paragonu?
                  Wtedy móglbym sobie odpisać 900 zł podatku + 590 RAZEM : 1490 złotych...
                  Ostatnio edytowany przez alien; 175.
                  ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Komentarz

• amper
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 123

Zamieszczone przez alien

"Wykonaj kopię rachunku lub paragonu kasowego i wytnij oryginalny kod paskowy, który znajdziesz na pudełku aparatu."

ja zrozumiałem że tak mozna, sam tak mam zamiar zrobić :razz:
                    30D + 300 + słoiki
                    www.tereba.net

Komentarz

• pgfoto
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 106

Zamieszczone przez alien

jak najbardziej moze byc kopia faktury
                      sam tez mam kopie w sklepie mówili ze niebedzie problemu
                      EF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8 ,Canon 70-200 f/4 ,
                      speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
                      Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/

Komentarz

• Routlaw
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 983

Zamieszczone przez pgfoto
                        w sklepie mówili...
                        wszystko żeby sprzedać..
                        14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Tasma
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 133

Dostaje sie albo fakture albo paragon, czyli oryginal zakupu jest tylko jeden.
                          A oddajac Canonowi oryginal pozbawiacie sie gwarancji. Nawet karte gwarancyjna bez dowodu zakupu mozna sobie wsadzic w buty.
                          Czekam na potwierdzenie chlopaki czy kupujac na firme tez przysluguje zwrot bo jak tak to pewnie tez sie skusze.
                          Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580

Komentarz

• alien
                            Początki nałogu
                            • 2004
                            • 412

chodzi o kopie.....

tez czekam na jakies potwierdzenie

Komentarz

• pgfoto
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 106

Zamieszczone przez Tasma
                              Dostaje sie albo fakture albo paragon, czyli oryginal zakupu jest tylko jeden.
                              no tak wiec wysyłasz kopie(xero) orginału
                              EF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8 ,Canon 70-200 f/4 ,
                              speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
                              Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/

Komentarz

• Routlaw
                                Uzależniony
                                • 2005
                                • 983

Wszystkie spekulacje i gdybania rozwiązałby jeden telefon.. Do samego źródła...
                                Zamieszczone przez http://canoneos30dpromotion.onlinerebates.com/faq.aspx

Ireland 1850 930 278
                                14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

Pracuję...