X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • m_o_b_y
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1095

Zamieszczone przez spuki
    Z tego co wiem to gwarancji masz 24 miesiące:
    12 miesięcy Canon PL
    12 miesięcy EU (odsyłasz do Towers'a)

Kupowałeś szkła i nie jesteś pewny, jak jest z gwarancją ?
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------

Komentarz

• himi
      Zablokowany
      • 2006
      • 2638

Mi się też zdarzało brać szkła bez wieloletniej analizy warunków gwarancji. Zwłaszcza Ele.

Komentarz

• Krzychu
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3611

Zamieszczone przez himi
        Mi się też zdarzało brać szkła bez wieloletniej analizy warunków gwarancji. Zwłaszcza Ele.
        Ja wszystko kupilem w US majac gwarancje totalnie gdzies. Przez okres przez ktory bym ja mial, zadne sie nie zepsulo, a nawet gdyby to zaoszczedzilem tyle ze bym spokojnie kupil nowe nie mowiac o naprawie...
        Pozdrowienia,
        KZ
        KZ Aviation Photography

Komentarz

• m_o_b_y
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1095

Zamieszczone przez Krzychu
          Ja wszystko kupilem w US majac gwarancje totalnie gdzies. Przez okres przez ktory bym ja mial, zadne sie nie zepsulo, a nawet gdyby to zaoszczedzilem tyle ze bym spokojnie kupil nowe nie mowiac o naprawie...
          I tu chyba masz zupełną rację.
          Wydaje się bardzo mało prawdopodobnym, aby jakaś elka zepsuła się już w ciągu pierwszego roku użytkowania.
          W ogóle nie słyszy się o awariach elek: noblesse oblige !
          Pozdrówka
          m_o_b_y

Komentarz

• JaBlam
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1304

Wiesz, jesli roznica wynosilaby 200 zl na szkle to wolalbym jednak gwarancje Euro. Ale jesli teraz 70-200 2.8 IS kosztuje 6999 a ja jednemu z forumowiczow dostarczylem wersje US za cene mniejsza niz 5000 to prawie 2000 robi duza roznice. CHociaz przyznam ze ja tez mam troche sprzetu z US i tak naprawde kupujac tam nie zakladalem od razu ze sie to rozwali. No i juz co niektore chodza 3ci rok i jakos sie nie rozwalily. Gwarancja dawno minela a oszczednosc byla duza.

----------------------------------------
            Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• m_o_b_y
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1095

Zamieszczone przez JaBlam
              Wiesz, jesli roznica wynosilaby 200 zl na szkle to wolalbym jednak gwarancje Euro. Ale jesli teraz 70-200 2.8 IS kosztuje 6999 a ja jednemu z forumowiczow dostarczylem wersje US za cene mniejsza niz 5000 to prawie 2000 robi duza roznice. CHociaz przyznam ze ja tez mam troche sprzetu z US i tak naprawde kupujac tam nie zakladalem od razu ze sie to rozwali. No i juz co niektore chodza 3ci rok i jakos sie nie rozwalily. Gwarancja dawno minela a oszczednosc byla duza.
              Jak byś miał w planie dostarczanie tego szkiełka z US, za dobrą cenę, to pewno byłbym zainteresowany.
              :-D
              Pozdrówka
              m_o_b_y

Komentarz

Pracuję...