Czyli pewnie, bardzo możliwe, że tak :-)
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
No to mnie troche uspokoiliście, choć tak naprawde jakos specjalnie nie licze na tą kase, ale jak będzie to oczywiście bardzo sie uciesze
Komentarz
-
A ma znaczenie czy dana firma, która wystawia mi rachunek nie jest, autoryzowanym dystrybutorem Canona?? rachunek wystawi mi kolega, ktory ma firme. zapytam jeszcze raz
pozdrawiamMoje fotki na CB
http://canon-board.info/showthread.php?t=31034Komentarz
-
raczej nie ma znaczenia, ja kupilem od goscia z UK (na ebay), sprzet ten - gosc sprowadza z US, papiery wyslalem doslownie w ostatniej chwili ( to byl 23.12.2007) i tez nie bylem pewien poniewaz nie mialem faktury jako takiej a tylko dolaczylem jako dowod list przewozowy-w zeszlym tugodniu dostalem info z podziekowaniami i czek do zrealizowania.
pozdrKomentarz
-
nie wyslales w ostatniej chwili, wysylac mozna przeciez do lutego - lol ile razy to musi byc napisane na forum?Komentarz
-
dzięki za odpowiedź, spróbuje, będzie na dokładkę do 5d. pozdrawiamMoje fotki na CB
http://canon-board.info/showthread.php?t=31034Komentarz
-
Kasa wraca, tyle że teraz pewnie trzeba się liczyć ze sporym poślizgiem.....do mnie właśnie doszedł meil.....że trzeba będzie trochę poczekać na zwrot, list wysłany 03.01
Pzdr.Komentarz
-
Kasa
Właśnie dostałem kase z Canona
list wysłany 14.12.2007, dwa razy interweniowalem telefonicznie i mailowo 16.01.2008 dotarl mail od Canona a dzis kasa
i to bez potrąceń
czekam jeszcze za zwrotem z 580EXII
Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 LKomentarz
-
Czy na stronie www.submissionstatus.com trzeba pisać po angielsku w formularzu?
Czy numer Polska 0-0-800-1213060 wam działa?Ostatnio edytowany przez pattom; 13741.pattomKomentarz
-
na tej stronie mozesz bybrac jezyk w jakim chcesz dokonac zgloszenia problemu a nr 800..... trzeba poprzedzic dwoma zerami i dzwonic tak od 9.00 ranoCzy na stronie www.submissionstatus.com trzeba pisać po angielsku w formularzu?
zy numer Polska 0-0-800-1213060 wam działa?Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 LKomentarz
-
-
a ja właśnie dostałem zwrot, :smile: po wysłaniu listu i po interwencji tel i wysłaniu fax nareszcie jest. troche to trwało a na stronie gdzie można było sprawdzić stan nie mogło znaleść moich danych już sie bałem że nici z tego a tu niespodzianka. prawie 2 miesiąceKomentarz
-
fax ? co napisałeś? jaki numer?pattomKomentarz
-
A ja tez dzis dostalem kase. Zgloszenie wyslane priorytetem poleconym 08.12.2007.
W submission widniala data wyslania kaski 17 styczen i miala isc do 5 dni roboczych. Wczoraj bylem pytac w moim banku. Dalem canonowi czas do konca tygodnia. Jak widzicie tam wszytko trwa. Poprostu potrzeba duzo cierpliwosci i tyle. 2 tygodnie temu wyslalem nastepne zgloszenie jeszcze nie dostalem potwierdzenia ze dostali wiec spodziewam sie kasy w maju.
KrisKomentarz
-
ja wyslalem list 3 stycznia (polecony priorytet) a emaila dostałem dopiero dzisiaj z informacją że list otrzymali 30.01.2008 czyli dzisiaj...5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
Komentarz