olałbym taki sklep. przedwczoraj też dyskutowałem z jednym włascicielem sklepu który mówił, że nowe ceny dostali od canona, ale na szczescie to co mnie interesuje sie nie zmieniło..
a przecież ten zwrot to ma byc promocja dla odbiorców koncowych a nie dla handlujacych. Złoty wysoko, a tu jeszcze podwy żki?? BOJKOTOWAC takie sklepy i pisać o nich głośno...!!!
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
olałbym taki sklep. przedwczoraj też dyskutowałem z jednym włascicielem sklepu który mówił, że nowe ceny dostali od canona, ale na szczescie to co mnie interesuje sie nie zmieniło..
a przecież ten zwrot to ma byc promocja dla odbiorców koncowych a nie dla handlujacych. Złoty wysoko, a tu jeszcze podwy żki?? BOJKOTOWAC takie sklepy i pisać o nich głośno...!!!
Własnie takie zachowanie powinno być piętnowane może by zrobić osobny wątek a nawet dwa wątki:
1- lista sklepów polecanych
2- lista sklepów odradzanych
Przydało by się żeby ewentualni wpisujący podawali również przyczyne swojej ocenyKomentarz
-
-
Cash Back: czy komuś udało się wypełnić formularz?
ja, po wypełnieniu mam komunikat:
"Podobać się rewia ten kolejne pola"
i dalej nic...Komentarz
-
A jak sie ma ze zwrotem kasy gdy np. obiektyw jest z zestawu z 5D a sklep sprzedaje ten zestaw osobno. Cena wtedy jest bardzo atrakcyjna ale pytanie czy canon będzie honorował takie postepowanie. Zadziałał już ktoś w ten sposób?Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.Komentarz
-
-
Komentarz
-
w jakim sensie się postarać, bo jakoś nie kapuje. może dlatego że zmęczony jestem...Komentarz
-
Komentarz
-
co z tego,*że na FVAT?
W poprzednim cashbacku miałem 2 rzeczy kupione na firme i kase przysłali.
Wczoraj wysłałem zwrot za 5D i mam nadzieję, że też zwrócą.Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
Jakbyś chciał CashBack zaksięgować po bożemu, to miałbyś problemy. Papiery wysyłane do Canon/Ireland nie są poprawnymi dokumentami księgowymi. Tak naprawdę ktoś (C./IR ?) powinien Ci wystawić fakturę korygującą - ale oni to oczywiście zbędą milczeniem. Canon/PL nie ma żadnej umowy z C./IR w zakresie cashback, sprawdziłem (a właściwie moja księgowa sprawdziła - ja sam będę coś kupował na firmę).
Tak naprawdę najlepiej kupić sprzęt na firmę, odliczyć VAT i podatek dochodowy, a kasę z Irlandii (od innego podmiotu niż sprzedawca !) skierować na konto prywatne :-)Komentarz
-
Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.Komentarz
-
Komentarz
-
Przejrzalem "cashbackowe" watki ale nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi. Czy ktos znajacy sie na cashbackach moglby napisac ktory kod powinienem wyslac aby otrzymac zwrot?
Tak wygladaja moje kody (ponumerowane od 1 do 3):
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?Komentarz

Komentarz