a patrząc na ceny w kea photo i mając rodzinę w GB już zupełnie atrakcyjnie nie jest
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
-
chyba nie wiesz co piszesz. popatrz na kurs waluty, a przede wszystkim dolara. skoczył nieźle do góry.
a już miałem chrapkę na 24-70 za 2700 PLN. miałem nawet dzwonić, żeby sobie zarezerwować to szkło, ale jak skoszyło 8 stówek do góry, to ja dziękuję. taniej znajdę w polsce z gwarancją.:}Komentarz
-
jak to się mówi... przyganiał kocioł...chyba nie wiesz co piszesz. popatrz na kurs waluty, a przede wszystkim dolara. skoczył nieźle do góry.
a już miałem chrapkę na 24-70 za 2700 PLN. miałem nawet dzwonić, żeby sobie zarezerwować to szkło, ale jak skoszyło 8 stówek do góry, to ja dziękuję. taniej znajdę w polsce z gwarancją.
kurs dolara od czasu pierwszych oznak kryzysu w Usa odnotowuje ewidentny spadek. Rok temu ~2.7zł, na początku roku ~2.5, obecnie ok 2.2zł. Żadnego skoku do góry nie ma, nie było i jak na razie się nie zapowiada...
Choć ukryć się nie da, że podwyżka w cenach u kolegi nastąpiła ... radykalna
Komentarz
-
zauważ, że wykres rośnie. 1,59% na tle innych walut to chyba dużo wzrost, hm ?
od wczoraj 99% walut poszło do góry, a dolar znacząco.:}Komentarz
-
Nie wiem czy podwyżka w związku z tym ale Canon w US podnosi ceny na wszystko średnio o jakieś 5%...jak to się mówi... przyganiał kocioł...
kurs dolara od czasu pierwszych oznak kryzysu w Usa odnotowuje ewidentny spadek. Rok temu ~2.7zł, na początku roku ~2.5, obecnie ok 2.2zł. Żadnego skoku do góry nie ma, nie było i jak na razie się nie zapowiada...
Choć ukryć się nie da, że podwyżka w cenach u kolegi nastąpiła ... radykalna
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
-
Krótko: można u niego kupować, ale w ostatnim okresie dolar spadł a ceny mu wzrosły. Na allegro jest kilku gości sprowadzających z USA i ich ceny są mniejsze. W przypadku niektórych obiektywów kosmicznie mniejsze.Komentarz
-
Witam wszystkich, zaktualizowałem cennik, zapraszam do przejżenia nowej oferty:
Pozdrawiam!FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8Komentarz
-
Przykład - 580EX II = 1300zł np w Fotojoker i cashback 180zł = 1120zł i masz gwarancję PL.Witam wszystkich, zaktualizowałem cennik, zapraszam do przejżenia nowej oferty:
Pozdrawiam!
Naprawdę uważasz że masz konkurencyjne ceny?Komentarz
Komentarz