X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Viracocha
    Uzależniony
    • 2004
    • 853

Zamieszczone przez MacGyver
    Otóż nie, powiedział mi że bolał go permanentny brak towaru :-)
    O tym mówił zawsze... W ogóle to fajny gość i lubiłem z nim pogadać, dopóki nie zaczynał mówić na temat sprzętu cyfrowego Canona (że FF jest zupełnie bez sensu (nie Front Focus, ale ten np. w 5D) i że Canon ma najgorsze matryce na rynku...).

Komentarz

• MacGyver
      Cenzor
      • 2006
      • 7043

Zamieszczone przez Viracocha
      O tym mówił zawsze... W ogóle to fajny gość i lubiłem z nim pogadać, dopóki nie zaczynał mówić na temat sprzętu cyfrowego Canona (że FF jest zupełnie bez sensu (nie Front Focus, ale ten np. w 5D) i że Canon ma najgorsze matryce na rynku...).
      Też lubiłem z nim pogadać. Ale jak rozmowa zeszłą na matryce nikona to mi tłumaczył że przecież nie szumy w zdjęciu są najważniejsze, choć chwilę wcześniej narzekał na nie w odniesieniu do matryc Olympusa z cropem x2 :-)
      Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Viracocha
        Uzależniony
        • 2004
        • 853

Zamieszczone przez MacGyver
        Też lubiłem z nim pogadać. Ale jak rozmowa zeszłą na matryce nikona to mi tłumaczył że przecież nie szumy w zdjęciu są najważniejsze, choć chwilę wcześniej narzekał na nie w odniesieniu do matryc Olympusa z cropem x2 :-)
        O, to coś nowego, bo jak z nim ostatnio rozmawiałem (ponad rok temu), twierdził, że matryce Olka są zdecydowanie najlepsze. Widocznie nie tak dawno zaczęły szumieć , ale co się dziwić - słyszałem, że we Wrocku ostatnio nieźle wieje, to i matryce zaczynają szumieć :-) .

Komentarz

• MacGyver
          Cenzor
          • 2006
          • 7043

Zamieszczone przez Viracocha
          ... ale co się dziwić - słyszałem, że we Wrocku ostatnio nieźle wieje, to i matryce zaczynają szumieć :-) .
          ROTFL
          Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Elmarqo
            Bywalec
            • 2007
            • 245

Ostatnio byłem w Arkadach i chyba musiałem się na niego natknąć bo gość był miły i narzekał na brak towaru . Teraz do rzeczy, chcę nabyć 50/1.4 i zależy mi na takim sklepie, żeby można było spokojnie sprawdzić sobie sprawdzić kilka obiektywów (jeśli będzie konieczność) a nie decydować się na jeden który jest na stanie. Cena jeśli nie będzie z kosmosu też będzie mile widziana .
            Ostatnio edytowany przez Elmarqo; 9942.
            mareksliwinski.pl

Komentarz

• donpedros

Sklep Canona Wrocław

Witam poszukuje dobrego i fachowego sklepu Canona we Wrocławiu lub w okolicach. Kiedyś był taki na ulicy Widok ale został zlikwidowany. Proszę o informacje. Zamierzam kupić obiektyw 17-40"L" lub 17-55 a zakup przez allegro średnio wchodzi w gre.

Pozdrawiam

Komentarz

• HenrykG
                Początki nałogu
                • 2007
                • 276

Nie ma we Wrocławiu sklepu Canona. Prócz Fotojokera, który ma tylko popularne obiektywy, MM czy Saturna, ktore Canona nie prowadzą, to tylko chyba pozostaje sklep na Odrzańskiej...
                Zwolennik ekumenizmu sprzętowego

Komentarz

• caveman
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 239

Odrzańska lub http://www.foto-raj.pl/ w ostateczności allegro user z Wrocka

Komentarz

• sebcio80
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 2655

coz, ja jestem z Wrocławia i niestety ciezku tu kupic sprzet w dobrej cenie, nawet na allegro malo jest sprzedawcow z tej czesci Polski, ja swoj sprzet kupowalem glownie w Łodzi (jezdzilem osobiscie)
                    Moje wątki na forum: sport | fashion
                    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• DonBolano
                      Początki nałogu
                      • 2008
                      • 331

Fotocentrum no 1 w Arkadach jest i na Odrzanskiej..

A Magnolii jest sklep Nikona, ale maja też sprzęt canona.
                      Na świat spoglądam przez armatę...

Komentarz

• darnok
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 204

Sigma ProCentrum Wrocław nie dość że super asortyment to i wypożyczyć można
                        PuFFa + eLegancki pLecak|
                        GALERIA CB [portrety] GALERIA CB [reporterka] GALERIA CB [CB-VIDEO]

Komentarz

• wojkij
                          Pełne uzależnienie
                          • 2007
                          • 1915

Canony też?
                          www.kwapisz.org

Komentarz

• donpedros

Zamieszczone przez wojkij
                            Canony też?

Wojkij a ty swój asortyment gdzie zakupowałeś.

P.S byłem na twojej stronie zdjęcia bardzo ładne

Komentarz

• x-mac
                              Początki nałogu
                              • 2009
                              • 285

A Magnolii jest sklep Nikona, ale maja też sprzęt canona.
                              Dawno nie byłem, ale nigdy tam nie widziałem czegoś "białego" ani czarnego z czerwoną obwódką - raczej ubogo reprezentowany segment podstawowy. Natomiast "zdarzyło mi się" uświadczyć (gdzieś w grudniu) wspomnianą 17-40L w Saturnie na przeciwko, chociaż ostatnio i tam nędza.
                              Już jakiś czas uprawiam turystykę sklepową w poszukiwaniu sensownego statywu i ...nic. Może jeszcze te Arkady w luźny, chłodny weekend?:-?

1 2 3

Komentarz

• wojkij
                                Pełne uzależnienie
                                • 2007
                                • 1915

Zamieszczone przez donpedros
                                Wojkij a ty swój asortyment gdzie zakupowałeś.
                                Przeważnie wchodzę na Ceneo, wybieram najtańsza ofertę i zamawiam za pobraniem. Nigdy jeszcze nie trafiłem na bubla ale zawsze jest ustawowe 10 dni na zwrot w razie czego.

Zgadzam się z opinia że w Łodzi jest masa dobrych sklepów foto.

A zakupy we Wrocławiu to raczej ciężka sprawa, w No1 na Odrzańskiej wprawdzie mają trochę szklarni ale ceny przeważnie są średnio atrakcyjne.

Jest jeszcze MegaMedia - tam większość sprzetu jest na zamówienie, z tego co wiem jest jednak możliwość odbioru osobistego.

No i jest jeszcze allegro i Tipowie z Wrocławia(choć i z tymi z dalszych okolic da się dogadać by podrzucili sprzęt w Twoje okolice) - http://www.allegro.pl/50600_autofoku...&change_view=1 . Osobiście polecam Nowart'a i Tommy_j.
                                www.kwapisz.org

Komentarz

Pracuję...