X
-
-
Też lubiłem z nim pogadać. Ale jak rozmowa zeszłą na matryce nikona to mi tłumaczył że przecież nie szumy w zdjęciu są najważniejsze, choć chwilę wcześniej narzekał na nie w odniesieniu do matryc Olympusa z cropem x2 :-)Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
O, to coś nowego, bo jak z nim ostatnio rozmawiałem (ponad rok temu), twierdził, że matryce Olka są zdecydowanie najlepsze. Widocznie nie tak dawno zaczęły szumieć
, ale co się dziwić - słyszałem, że we Wrocku ostatnio nieźle wieje, to i matryce zaczynają szumieć :-) .
Komentarz
-
-
Ostatnio byłem w Arkadach i chyba musiałem się na niego natknąć bo gość był miły i narzekał na brak towaru
. Teraz do rzeczy, chcę nabyć 50/1.4 i zależy mi na takim sklepie, żeby można było spokojnie sprawdzić sobie sprawdzić kilka obiektywów (jeśli będzie konieczność) a nie decydować się na jeden który jest na stanie. Cena jeśli nie będzie z kosmosu też będzie mile widziana
.
Ostatnio edytowany przez Elmarqo; 9942.Komentarz
-
Sklep Canona Wrocław
Witam poszukuje dobrego i fachowego sklepu Canona we Wrocławiu lub w okolicach. Kiedyś był taki na ulicy Widok ale został zlikwidowany. Proszę o informacje. Zamierzam kupić obiektyw 17-40"L" lub 17-55 a zakup przez allegro średnio wchodzi w gre.
PozdrawiamKomentarz
-
Nie ma we Wrocławiu sklepu Canona. Prócz Fotojokera, który ma tylko popularne obiektywy, MM czy Saturna, ktore Canona nie prowadzą, to tylko chyba pozostaje sklep na Odrzańskiej...Zwolennik ekumenizmu sprzętowegoKomentarz
-
-
coz, ja jestem z Wrocławia i niestety ciezku tu kupic sprzet w dobrej cenie, nawet na allegro malo jest sprzedawcow z tej czesci Polski, ja swoj sprzet kupowalem glownie w Łodzi (jezdzilem osobiscie)Komentarz
-
Fotocentrum no 1 w Arkadach jest i na Odrzanskiej..
A Magnolii jest sklep Nikona, ale maja też sprzęt canona.Komentarz
-
Sigma ProCentrum Wrocław nie dość że super asortyment to i wypożyczyć można
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Dawno nie byłem, ale nigdy tam nie widziałem czegoś "białego" ani czarnego z czerwoną obwódką - raczej ubogo reprezentowany segment podstawowy. Natomiast "zdarzyło mi się" uświadczyć (gdzieś w grudniu) wspomnianą 17-40L w Saturnie na przeciwko, chociaż ostatnio i tam nędza.A Magnolii jest sklep Nikona, ale maja też sprzęt canona.
Już jakiś czas uprawiam turystykę sklepową w poszukiwaniu sensownego statywu i ...nic. Może jeszcze te Arkady w luźny, chłodny weekend?:-?Komentarz
-
Przeważnie wchodzę na Ceneo, wybieram najtańsza ofertę i zamawiam za pobraniem. Nigdy jeszcze nie trafiłem na bubla ale zawsze jest ustawowe 10 dni na zwrot w razie czego.
Zgadzam się z opinia że w Łodzi jest masa dobrych sklepów foto.
A zakupy we Wrocławiu to raczej ciężka sprawa, w No1 na Odrzańskiej wprawdzie mają trochę szklarni ale ceny przeważnie są średnio atrakcyjne.
Jest jeszcze MegaMedia - tam większość sprzetu jest na zamówienie, z tego co wiem jest jednak możliwość odbioru osobistego.
No i jest jeszcze allegro i Tipowie z Wrocławia(choć i z tymi z dalszych okolic da się dogadać by podrzucili sprzęt w Twoje okolice) - http://www.allegro.pl/50600_autofoku...&change_view=1 . Osobiście polecam Nowart'a i Tommy_j.Komentarz
Komentarz