X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kubaj
    Początki nałogu
    • 2008
    • 280

Cena dobra,
    nie bardzo nadazam ale w skapcy ze 5 sklepow ma lepsza to nie lepiej tak "sprobowac" powalczyc

Komentarz

• nowart
      Uzależniony
      • 2007
      • 809

w skąpcu niższe oferty mogą być wyłącznie na starą wersję I a nie II.
      wersji II taniej niż ~ 6500zl się nie da więc takie oferty to od razu proponuję wsadzić między bajki...zwykłe tanie zagranie na przyciągnięcie klienta do sklepu.

Komentarz

• kubaj
        Początki nałogu
        • 2008
        • 280

a nawet nie zerknolem sorry moj blad
        chociaz znow nie wierze zeby canon cos poprawil skoro glupiego AF nie moga zrobic od lat w puszkach

tak czy inaczej z prawej strony foto-netu jest cala masa ikonek jaki to jest wspanialy sklep i och ach ... moze by tak popisac do "osob ktore przyznaja te wyroznienia" jak nisko moralnie, etycznie i jakosciwo stoi foto-net ?

Komentarz

• himi
          Zablokowany
          • 2006
          • 2638

Ja zatem jako właściciel dwóch 24IIL też deklaruję odszczekanie jeśli znajdą się na moim biurku w w/w cenach. Nawet namówię córkę, żeby laurkę dla foto-net namalowała.

Komentarz

• Merauder
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 1092

Ja kupilem plecak foto u nich i bez problemu.

Inna sprawa, ze nie zwykle czesto praktyka na ceneo jest podawanie niskich cen, ktore juz nie pokrywaja sie z cenami na stronach sklepu. Sam w zeszlym tygodniu raportowalem blad ceny chyba z 3 razy.

Co do meritum sprawy to przypadkiem zlozene zamowienia nie jest tozsame z zawarciem umowy?
            7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Komentarz

• himi
              Zablokowany
              • 2006
              • 2638

Tu nie ma mowy o pomyłce - zaniedbaniu Ceneo. To sklep świadomie prowadzi taką politykę. Pisałem już - między pierwszą a drugą ceną pojawiło się info (nie mam screena niestety), że szkło kosztuje 0.00 i cena jest nieznana. Po nim wjechała nowa cena, w okolicach 5,3. Nadal szkła nie ma - chyba się się mylę i od jutra będę szczęśliwym posiadaczem tej stałki w doskonałej cenie...

Komentarz

• basala
                Uzależniony
                • 2008
                • 615

No to mamy trylogię :

foto-net.pl - odradzam zakupy! Cz.2

Komentarz

• arturs
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 4196

Zamieszczone przez MMM
                  Cena dobra, zamów z 10 albo w ogóle zaproponuj "biorę wszystko co macie na stanie"

Jak mi sprzedadzą 24LII (nowe i bez wad) w tej cenie 5199 to uroczyście obiecuję odszczekać wszystko na forum i napisać hymn pochwalny na cześć foto-netu
                  ja też zamówiłem sobie.. jakby co to dwa będę miał bo tak czy inaczej na tygodniu kasa do pełnej wartości ceny zostanie dozbierana i szkło kupione pewnie będzie niezadługo..
                  no to wygląda na to że niedługo będziemy odszczekiwać na 3 głosy hehe

nie wiem Himi o co ci zupełnie chodzi ?
                  przecież u nich w zakładce "jak nie kupować" http://www.foto-net.pl/sklep/jak_nie_kupowac.php
                  stoi jak byk:

4. Czy sklep oferuje towar czy tylko cenę?
                  Wiele sklepów "wiesza" ofertę i nie jest potem w stanie sprowadzić danego towaru w rozsądnym czasie lub w ogóle nie ma takiej możliwości. Tyczy się to szczególnie sklepów pozycjonujących się na portalach porównywarek cen - chcąc robić wrażenie tanich sklepów konfrontują oferty z których nie są w stanie się wywiązać. Realnie realizują zamówienia na mniej niż 90% oferowanych produktów.
                  więc chyba nie są tymi przed którymi ostrzegają.

poza tym:

Przesyłka zostanie dostarczona do Ciebie pocztą, lub kurierem w przeciągu 1-3 dni roboczych jeżeli towar będzie znajdował się "na stanie". W przeciwnym wypadku zostaniesz poinformowany w jak szybkim czasie możemy dostarczyć paczkę (maksymalnie 2-4 tygodnie, zwykle 2 do 7 dni) i zadecydujesz czy chcesz poczekać. Za towar zapłacisz według ustaleń: gotówką, przelewem, kurierowi lub za pobraniem pocztowym. Towar możesz też odebrać osobiście w sklepie firmy po potwierdzeniu rezerwacji.
                  tak że spoko, obiektyw z tego co piszą jest już twój
                  Ostatnio edytowany przez arturs; 4076.
                  5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• himi
                    Zablokowany
                    • 2006
                    • 2638

Artur - mistrz ciętej riposty Pięknieś ich wypunktował, jestem ciekaw czy jutro od rana będzie w Foto-necie lektura naszego wątkuJakby była to przypominam: dla mnie dwa!

Komentarz

• spuki
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 136

himi jak będziesz miał dwa to uśmiechnę się po jednego
                      zdjęcia

Komentarz

• Chris_11
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 572

Im więcej ludków zamówi tym większa szansa, że uda mi się zbić na cenie przy hurtowym zakupie i faktycznie dostaniecie te obiektywy w tej cenie. :P
                        Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• h4ry
                          Bywalec
                          • 2009
                          • 155

Zamieszczone przez Chris_11
                          Im więcej ludków zamówi tym większa szansa, że uda mi się zbić na cenie przy hurtowym zakupie i faktycznie dostaniecie te obiektywy w tej cenie. :P
                          Nie ważne jak, ważne żeby było.
                          5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Komentarz

• himi
                            Zablokowany
                            • 2006
                            • 2638

Pewnie, że jednego oddam komuś z forum jeśli tylko sklep uczyni mnie szczęśliwym posiadaczem szkła w tak dobrej cenie. Spuki, jesteś pierwszy.

Komentarz

• Handelson
                              Uzależniony
                              • 2009
                              • 789

Zamieszczone przez himi
                              Pewnie, że jednego oddam komuś z forum jeśli tylko sklep uczyni mnie szczęśliwym posiadaczem szkła w tak dobrej cenie. Spuki, jesteś pierwszy.
                              Mi chodzi po głowie co prawda 35L ale jak któryś z kolegów będzie chciał odsprzedać 24L w dobrej cenie to czemu nie
                              Co do tematu to nie tylko foto-net odwala takie numery. Pisałem ostatnio w wątku "Canon 5D MKII aktualna cena i gdzie" o RTV Euro AGD i zakupie 5D MkII. Odezwali się mailem po tygodniu od kliknięcia w KUP i napisali, że dostawa może potrwać do 28 dni roboczych (w niektórych przypadkach może nie dojść do realizacji zamówienia).
                              Odpisałem, że dziękuję bardzo i kupiłem gdzie indziej...
                              Smutne to, że w ten sposób się postępuje

Komentarz

• MMM
                                Pełne uzależnienie
                                PREMIUM member
                                • 2006
                                • 4250

Już 10:40 a odzewu z foto-netu nie ma. Gdzie moje 24L??!
                                Digart

Komentarz

Pracuję...