Cena dobra,
X
-
-
w skąpcu niższe oferty mogą być wyłącznie na starą wersję I a nie II.
wersji II taniej niż ~ 6500zl się nie da więc takie oferty to od razu proponuję wsadzić między bajki...zwykłe tanie zagranie na przyciągnięcie klienta do sklepu.Komentarz
-
a nawet nie zerknolem sorry moj blad
chociaz znow nie wierze zeby canon cos poprawil skoro glupiego AF nie moga zrobic od lat w puszkach
tak czy inaczej z prawej strony foto-netu jest cala masa ikonek jaki to jest wspanialy sklep i och ach ... moze by tak popisac do "osob ktore przyznaja te wyroznienia" jak nisko moralnie, etycznie i jakosciwo stoi foto-net ?Komentarz
-
Ja zatem jako właściciel
dwóch 24IIL
też deklaruję odszczekanie jeśli znajdą się na moim biurku w w/w cenach. Nawet namówię córkę, żeby laurkę dla foto-net namalowała.
Komentarz
-
Ja kupilem plecak foto u nich i bez problemu.
Inna sprawa, ze nie zwykle czesto praktyka na ceneo jest podawanie niskich cen, ktore juz nie pokrywaja sie z cenami na stronach sklepu. Sam w zeszlym tygodniu raportowalem blad ceny chyba z 3 razy.
Co do meritum sprawy to przypadkiem zlozene zamowienia nie jest tozsame z zawarciem umowy?7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|Komentarz
-
Tu nie ma mowy o pomyłce - zaniedbaniu Ceneo. To sklep świadomie prowadzi taką politykę. Pisałem już - między pierwszą a drugą ceną pojawiło się info (nie mam screena niestety), że szkło kosztuje 0.00 i cena jest nieznana. Po nim wjechała nowa cena, w okolicach 5,3. Nadal szkła nie ma - chyba się się mylę i od jutra będę szczęśliwym posiadaczem tej stałki w doskonałej cenie...Komentarz
-
-
ja też zamówiłem sobie.. jakby co to dwa będę miał bo tak czy inaczej na tygodniu kasa do pełnej wartości ceny zostanie dozbierana i szkło kupione pewnie będzie niezadługo..
no to wygląda na to że niedługo będziemy odszczekiwać na 3 głosy hehe
nie wiem Himi o co ci zupełnie chodzi
?
przecież u nich w zakładce "jak nie kupować" http://www.foto-net.pl/sklep/jak_nie_kupowac.php
stoi jak byk:
więc chyba nie są tymi przed którymi ostrzegają.4. Czy sklep oferuje towar czy tylko cenę?
Wiele sklepów "wiesza" ofertę i nie jest potem w stanie sprowadzić danego towaru w rozsądnym czasie lub w ogóle nie ma takiej możliwości. Tyczy się to szczególnie sklepów pozycjonujących się na portalach porównywarek cen - chcąc robić wrażenie tanich sklepów konfrontują oferty z których nie są w stanie się wywiązać. Realnie realizują zamówienia na mniej niż 90% oferowanych produktów.
poza tym:
tak że spoko, obiektyw z tego co piszą jest już twójPrzesyłka zostanie dostarczona do Ciebie pocztą, lub kurierem w przeciągu 1-3 dni roboczych jeżeli towar będzie znajdował się "na stanie". W przeciwnym wypadku zostaniesz poinformowany w jak szybkim czasie możemy dostarczyć paczkę (maksymalnie 2-4 tygodnie, zwykle 2 do 7 dni) i zadecydujesz czy chcesz poczekać. Za towar zapłacisz według ustaleń: gotówką, przelewem, kurierowi lub za pobraniem pocztowym. Towar możesz też odebrać osobiście w sklepie firmy po potwierdzeniu rezerwacji.
Ostatnio edytowany przez arturs; 4076.5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Artur - mistrz ciętej riposty
Pięknieś ich wypunktował, jestem ciekaw czy jutro od rana będzie w Foto-necie lektura naszego wątku
Jakby była to przypominam: dla mnie dwa!
Komentarz
-
-
-
5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705Komentarz
-
Pewnie, że jednego oddam komuś z forum jeśli tylko sklep uczyni mnie szczęśliwym posiadaczem szkła w tak dobrej cenie. Spuki, jesteś pierwszy.Komentarz
-
Mi chodzi po głowie co prawda 35L ale jak któryś z kolegów będzie chciał odsprzedać 24L w dobrej cenie to czemu nie
Co do tematu to nie tylko foto-net odwala takie numery. Pisałem ostatnio w wątku "Canon 5D MKII aktualna cena i gdzie" o RTV Euro AGD i zakupie 5D MkII. Odezwali się mailem po tygodniu od kliknięcia w KUP i napisali, że dostawa może potrwać do 28 dni roboczych (w niektórych przypadkach może nie dojść do realizacji zamówienia).
Odpisałem, że dziękuję bardzo i kupiłem gdzie indziej...
Smutne to, że w ten sposób się postępuje
Komentarz
-
Komentarz