Konto gość posiada bo jak powiedziałem że przeleję kasę to mi wysłał. Jakiś więc punkt zaczepienia jest. Tylko jest tak jak mówicie. Póki nikt nie jest poszkodowany to trudno wszczynać postępowanie karne. Funkcjonariusze policji musieli by zrobić prowokację wysyłając mu kasę i czekać czy przyjdzie sprzęt. Ale wątpię żeby byli tak nadgorliwi. Dopiero jak kilku ludzi nabierze wtedy sprawą się zajmą.
X
-
-
Jeszcze chwilę i znajdą się naiwni.
Powiedzmy sobie szczerze... Niektórym ludziom do zapewnienia wystarczy numer konta bankowego i fakt, że ktoś na własny koszt do Nich dzwoni i opowiada niestworzone historie upewniając, że cena, którą oferuje nie jest wyssana z palca.Komentarz
-
Komentarz
-
Witajcie,
Mój kumpel zamówił właśnie przed chwilą tam 5tkę zobaczymy co z tego wyjdzie, powiedział że kasy im nie wyśle tylko za pobraniem.
Także poczekamy zobaczymy, dodam tylko że zrobił to z pełną premedytacją że to jest nie możliwe ale on zawsze musi sprawdzić na swojej skórze.
Jak coś będę wiedział od razu dam znać.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Kupiłem 5D + laptop ale czekam drugi dzień na dane do przelewu. Dane osobowe częściowo prawdziwe.Komentarz
-
Jak za pobraniem to się nie doczekasz sprzętu. Ktoś już tu pisał że do dzisiaj czeka na SMS kiedy i gdzie ma odebrać osobiście sprzęt. A jak powiesz że przelewasz kasę w ciemno to gość Ci wyśle nr konta już po minucieWitajcie,
Mój kumpel zamówił właśnie przed chwilą tam 5tkę zobaczymy co z tego wyjdzie, powiedział że kasy im nie wyśle tylko za pobraniem.
Także poczekamy zobaczymy, dodam tylko że zrobił to z pełną premedytacją że to jest nie możliwe ale on zawsze musi sprawdzić na swojej skórze.
Jak coś będę wiedział od razu dam znać.
Komentarz
-
Dostałem smsa z danymi do przelewu. Zmienił się adres z Łukasińskiego 30 na 10.
Nr konta PKO BP VIP 75 102034660000920200705061.
Kto wpłaca kase?
Komentarz
-
Komentarz
-
mogą dla "wizerunku" kilka aparatów sprzedać więc kto pierwszy ten ? ... naiwnyA może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971Komentarz
-
Dzwonili już czy przelałem pieniądze. Jak wpłacę do 12 to jutro odbieram przesyłkę od kuriera z DHLu pomimo , że kurierzy nie pracują w sobotę. Oj chyba się skuszę
Komentarz
-
Jak to nie pracują?
W Warszawie w sobotę jest zawsze jakiś kurier na dyżurze.
Chociaż nie wiem jak jest w sekcji krajowej, bo ja robię w międzynarodówce.coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie
Komentarz
-
Kurierzy pracują, ale tylko w przesyłkach ekxpresowych za kasę taką że zęby bolą
To byłby pierwszy przypadek sklepu, który sprzedając towar za 20% wartości dorzuca jeszcze extra kuriera
Ci to mają chody w świecie Businesu.."Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
Komentarz