X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kaplasak
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 25

Ja rejestrowalem sie w Canonie 12.10.2005, a wczoraj tj 26.10.2005 czekala na mnie przesylka z Holandii z karta. Adres oczywiscie POLAND United Kingdom )
    EOS 350D || EOS 5 || T90 || M42

Komentarz

• pletwal
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 27

Witam, tj mój pierwszy post ... ale do rzeczy ...
      własnie chodzi mi o gratisy od canona a konkretnie o ta książeczke, którą dostajemy np do 350d! Czy ktoś już wysyłał list o zwrot euro!? Jestem tym zainteresowany bo 400 PLN na ulicy nie leży!!! Pozdrawiam i czekam na odp.

Komentarz

• Dołek
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 34

Zamieszczone przez pletwal
        Witam, tj mój pierwszy post ... ale do rzeczy ...
        własnie chodzi mi o gratisy od canona a konkretnie o ta książeczke, którą dostajemy np do 350d! Czy ktoś już wysyłał list o zwrot euro!? Jestem tym zainteresowany bo 400 PLN na ulicy nie leży!!! Pozdrawiam i czekam na odp.
        No wlasnie na stronie http://www.canonextrapromotion.com/ pisza ze dla 5D voucher na 420EX jest wazny za zakup 430EX a ja wlasnie zakupilem takowa z tym ze nie do 5D a do 350D. Czy znajacy bardziej jezyk moglby zaczerpnac informacje u Canona czy i dla mnie nalezy sie zwrot w wysokosci 50Euro za lampe. Jezeli tak to jak mam to odebrac?
        Z gory dzieki za pomoc.

Dołek

Komentarz

• ewa eoska

A ja się już dawno u nich zarejestrowałam (na należna mi gratisową kartę), nawet dostałam od nich po angielsku mail wygenerowany, że OK, że wysyłają i... nic nie przyszło I co Wy na to? Jeszcze raz się zarejestrować?

Komentarz

• hroboskop

Witam,
            Ja tez sie zarejestowalem (jakies 2 i pol tygodnia temu), tydzien temu dostalem maila, ze wysylaja:
            THIS EMAIL IS GENERATED AUTOMATICALLY

Thank you for purchasing the EOS 350D and/or EOS 20D and/or EOS 5D and registering with the CANON iMAGE GATEWAY.

Because you purchased an EOS 350D and/or EOS 20D and registered with CANON iMAGE GATEWAY between March 16th and December 31st, 2005, we have the pleasure of sending you this 256MB CompactFlashŽ card.

Your CompactFlashŽ card will be delivered to you by regular mail. Delivery will take approximately four weeks, depending on the service of your local mail.

If you have any questions regarding the delivery of your free 256MB CompactFlashŽ card, please take a look at http://www.canon-cig-promotion.com. In order to log in, you will be requested to fill out your unique promotional code and your e-mail address. If login failed, please allow the system to be updated overnight and try again later.
            I czekam, ale szczerze mowiac jesli nie dojdzie (bo wiadomo, ze adres jest nie do Polski tylko do UK) to nie bde plakal Bo w koncu mam juz jedna karte i raczej nie zapelniam jej za jednym pstrykaniem.
            Ale mam pytanie czy ktos wie jak zrobic zakup z ksiazeczki 'czekowej'. Mysle o obiektywie EF-S 60 mm 1:2,8 Macro USM (50 euro cach back). Prosze o rade gdzie ten obiektyw kupic najtaniej i co potem zrobic, zeby dostac zwrot pieniedzy.
            Pozdrawiam.

EDIT:
            Znalazlem strone z instrukcja jak to zrobic:

Ale wciaz nie wiem czy mozna zrobic zakup w dowolnym punkcie (np. w Polsce) itp. Jesli ktos ma jakies szczegolowe dane to jest proszony o zabrania glosu

EDIT2:
            Karte 256MB dostalem dzis poczta, UNITED KINGDOM nie bylo na przesylce nawet skreslone.
            Ostatnio edytowany przez Gość; 3704.

Komentarz

• yogi-bear
              Początki nałogu
              • 2005
              • 366

Dziękuję za informację Już wszystko wypełnione i czekam na karte. Niby tylko 256 ale zawsze coś!

Komentarz

• mcgregor99
                Dopiero zaczyna
                • 2005
                • 33

A ja właśnie co dostałem maila od Nich ....

Due to a worldwide supply issue at SanDisk, Canon cannot provide you with a SanDisk 256MB CompactFlash® card. Therefore please find enclosed a SanDisk 512MB CompactFlash® card.
                Sorry for any inconvenience this may cause.

No jak mi przykro ,że niestety zamiast 256MB będzie 512MB... Chyba nie przyjmę takiego "gratisa"

Rejestrowalem się pod koniec listopada(wcześniej ciągle mialem problem z przyjęciem rejestracji...) i już mialem za parę dni zagladać do skrzynki a tu taki "problem"... :grin:

Komentarz

• Algier
                  Bywalec
                  • 2004
                  • 234

Zamieszczone przez mcgregor99
                  A ja właśnie co dostałem maila od Nich ....

Due to a worldwide supply issue at SanDisk, Canon cannot provide you with a SanDisk 256MB CompactFlash® card. Therefore please find enclosed a SanDisk 512MB CompactFlash® card.

No jak mi przykro ,że niestety zamiast 256MB będzie 512MB... Chyba nie przyjmę takiego "gratisa"

Rejestrowalem się pod koniec listopada(wcześniej ciągle mialem problem z przyjęciem rejestracji...) i już mialem za parę dni zagladać do skrzynki a tu taki "problem"... :grin:
                  Gratulacje
                  M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
                  20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
                  580EXII​
                  055XPROB | 488rc2

Komentarz

• piast9
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 3267

O, a do mnie napisali tylko że:
                    Due to a worldwide supply issue at SanDisk, Canon are unable to dispatch your free CompactFlash® card until Tuesday 13th December 2005.
                    :-( :sad:
                    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• barlow_rob

Witam wszystkich,
                      czy numer kodu do rejestracji znajduje sie na małej szarej naklejce na pudełku, pytam bo kupiłem sprzęt w sklepie internetowym (wczoraj mi przyszedł) i na pudełku został mi tylko kawałek tej naklejki. I mysl mie taka naszła czy aby na pewno w tym sklepie zachowali sie jak należy

Pozdrawiam

Komentarz

• mcgregor99
                        Dopiero zaczyna
                        • 2005
                        • 33

Numer do rejestracji po GRATISA jest na dużej nalepce na pudełku...Ale udział w promocji biorą tylko sprzety kupione za granicą ...Nie piszesz w jakim sklepie internetowym zakupiłeś,ale Canon Polska nie oferuje tej promocji...ja mialem sprzęt kupowany w Niemczech...

Komentarz

• mcgregor99
                          Dopiero zaczyna
                          • 2005
                          • 33

Zamieszczone przez piast9
                          O, a do mnie napisali tylko że:

:-( :sad:

Jeśli dopiero co dostałes tego maila od Nich to nie trać nadziei....Do mnie napisali też w ten sposób a za 7dni przyszedł ten drugi "miły" mail... :-)

Komentarz

• kwiatas
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 154

Czyli wychodzi na to ze kupujac np. 20D w niemczech za 1150 E moza dostac 150 E cash back i karte CF gratis dobrze to rozunmiem??
                            Ostatnio edytowany przez kwiatas; 3006.
                            http://pepershots.wordpress.com/

Komentarz

• mcgregor99
                              Dopiero zaczyna
                              • 2005
                              • 33

Kartę gratis -tak... Ale zwrot to chyba w przypadku zakupu jakiegoś kolejnego produktu Canon...Niech mnie ktoś poprawi jeśli coś nie teges napisałem ,bo w tej drugiej sprawie pewności nie mam....

Komentarz

• diplo
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 298

A ja wysłałem i za 28 dni ma przyjsc, mimo ze 350-ke, kupilem w maju. Poszło dzisiaj. Chociaz tyle za instrukcje i wszystko po szwabsku.
                                5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Komentarz

Pracuję...