X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gn

teraz jest nowa promocja - na nowych aparatach jest naklejka informująca o promocji trwającej od 31.03 do 30.06.2006

Komentarz

• Baal
      Bywalec
      • 2006
      • 228

A co zrobić gdy sklep mnie o tym nie poinformował (a powinien) a naklejka była w takim miejscu że pożal się Boże.

Czy nie dałoby rady napisać do Canona? Tylko oni nawet nie podają do siebie maila. Ktoś zna może?
      Canon 350D EOS | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Velbon CX 440 | Kingston CompactFlash 1GB | Soczewki makro: +1d, +1d, +2d, +4d, +10d

Komentarz

• Kubak82
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 2348

Zamieszczone przez Baal
        A co zrobić gdy sklep mnie o tym nie poinformował (a powinien) a naklejka była w takim miejscu że pożal się Boże.

Czy nie dałoby rady napisać do Canona? Tylko oni nawet nie podają do siebie maila. Ktoś zna może?
        jejku, bylo - minelo.. mnie tez ominela promocja ale trudno sie mowi i zyje sie dalej :wink: .. przy kupnie nastepnego body moze Ci sie poszczesci

sklep chyba nie ma obowiazku informowania o promocjach Canona a pisanie do centrali..hmm, chyba sam w to nie wierzysz ze cos zalatwisz ;-) .. nawet jesli laskawie odpowiedza to w skrocie bedzie to cos takiego - "niestety, promocja sie skonczyla".. zreszta, ktos juz tego probowal, poczytaj kilka/kilkanascie postow wstecz..

pozdrawiam

Komentarz

• apart
          Dopiero zaczyna
          • 2005
          • 41

Congratulations. You have successfully registered for your free 512MB CompactFlash card. Your application should be processed and your item dispatched within 28 days. Delivery times may vary depending upon your local postal service.

Thank you for choosing to buy a Canon product. We hope you will have many years of enjoyment from your new EOS 30D/EOS 5D, your free 512MB CompactFlash card, and the CANON iMAGE GATEWAY online photo service.

By registering for CANON iMAGE GATEWAY you also now automatically have access to a range of other services in My Canon. To use them, simply go to http://www.cig.canon-europe.com or follow the links to My Canon in CANON iMAGE GATEWAY.

For further information, please visit www.canon-europe.com/2006promotions

dziś rejestracja.... ciekawe czy mi przyjdzie...
          Każdy z nas tworzy historię jutra

Komentarz

• lukep
            Początki nałogu
            • 2006
            • 387

W!

Oczywiwiscie ze sklep nie ma zadnego obowiazku informowania o promocjach producenta oraz co wiecej nawet o zawartosci opakowania produktu, jezeli nie jest to wyszczegolnione na opakowaniu. Kiedys walczylem z jednym sklepem w tej sprawie, a wlasciwie braku pewnej czesci w pudelku z produktem. Okazalo sie ze prawnik (x2), stwierdzili i mnie poinformowali ze nie mam zadnej mozliwosci wyciagniecia konsekwencji poza 14 dniowym terminem zwrotu towaru do sklepu, a mi minelo ponad 2 mc zanim sie zorientowalem ze tego brakuje.

Zdrowko

Komentarz

• MMM
              Pełne uzależnienie
              PREMIUM member
              • 2006
              • 4250

Zamieszczone przez apart
              dziś rejestracja.... ciekawe czy mi przyjdzie...
              Po tygodniu czekania właśnie dostałem SanDiska 512MB. Karta dużo lepsza niż się spodziewałem. Szybki test zapisu pliku 300MB przez czytnik USB 2.0. Porównałem z moim niebieskim Kingstonem ElitePro 1024 i wyniki:

Kingston 5.9 MB/s
              Sandisk 8.8 MB/s !
              Digart

Komentarz

• drink
                Dopiero zaczyna
                • 2006
                • 41

A ja dokonałem rejestracji, ale nigdzie nie napisałem POLAND ciekawe czy mi dojdzie...
                A chce jeszcze powiedzieć że za pierwszym razem jak się rejestrowałem nic mi się nie pokazało po 2 dniach zrobiłem to jeszcze raz i już było wszystko ok teraz czekam...
                Ostatnio edytowany przez drink; 5540.

Komentarz

• MMM
                  Pełne uzależnienie
                  PREMIUM member
                  • 2006
                  • 4250

Zamieszczone przez drink
                  A ja dokonałem rejestracji, ale nigdzie nie napisałem POLAND ciekawe czy mi dojdzie...
                  Trzeba było napisać "POLAND" pod nazwą miasta. Jeśli tego nie zrobiłeś to rzeczywiście pozostaje tylko ciekawość...
                  Digart

Komentarz

• Andrus
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 269

Congratulations. You have successfully registered for your free 256MB CompactFlash card. Your application should be processed and your item dispatched within 28 days. Delivery times may vary depending upon your local postal service.
                    Po 7 dniach dotarla W adresie o dziwo byl napis Poland bez England.
                    | galeria | portfolio |

Komentarz

• drink
                      Dopiero zaczyna
                      • 2006
                      • 41

Zamieszczone przez MMM
                      Trzeba było napisać "POLAND" pod nazwą miasta. Jeśli tego nie zrobiłeś to rzeczywiście pozostaje tylko ciekawość...

No wiem Ale czytając temat od początku ktoś wspominał, że nie miał też napisane, a doszło Po prostu musi trafić na kogoś rozgarniętego w tym UK
                      A dodam od siebie, że w promocji z 15.03.06 - 31.12.06 czyli obecnej jest dodawana płytka DvD z różnymi materiałami związanymi z fotografią. Co ciekawe na odwrocie widnieje cena 15 euro łamane przez 10 funtów. Oglądał ktoś, bo nie miałem okazji? :P

Komentarz

• Andrus
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 269

Zamieszczone przez drink
                        Oglądał ktoś, bo nie miałem okazji? :P
                        Ja ogladnalem, wreszcie wiem dokladnie czym sie rozni micro USM od Ring USM jest idealnie pokazane, a w skrocie na plytce sa przedstawione wszystkie (chyba) obiektywy + przykladowe zdjecie i technologie uzywane przez canona: IS, USMy, DO itd. W sumie nawet ciekawe, ale 15 euro bym za to nie dal.
                        | galeria | portfolio |

Komentarz

• drink
                          Dopiero zaczyna
                          • 2006
                          • 41

To teraz wam zapodam :

dostałem to z tego adresu:

[email protected]

tytuł:Canon CiG Promotion

treść:

RGVhciBOSUtPREVNIEpBWldBLA0KDQpUaGFuayB5b3UgZm9yIH B1cmNoYXNpbmcgdGhlIEVP
                          UyAzNTBELCBFT1MgMzBEIG9yIEVPUyA1RCBhbmQgcmVnaXN0ZX Jpbmcgd2l0aCB0aGUgQ0FO
                          T04gaU1BR0UgR0FURVdBWS4gDQoNCldlIHJlY2VpdmVkIHlvdX IgcmVxdWVzdCBvbiAyMS8w
                          NS8yMDA2IGFuZCB5b3VyIGFwcGxpY2F0aW9uIGlzIG5vdyBiZW luZyBwcm9jZXNzZWQuDQog
                          DQpJZiB5b3UgZG8gbm90IHJlY2VpdmUgeW91ciAyNTYvNTEyIE 1CIENvbXBhY3RGbGFzaCCu
                          IGNhcmQgd2l0aGluIDI4IGRheXMgcGxlYXNlIGxvZyBvbiB0by BjaGVjayB5b3VyIHNoaXBw
                          aW5nIHN0YXR1cyBhdCBodHRwOi8vY2Fub25jaWdwcm9tb3Rpb2 4ub25saW5lcmViYXRlcy5j
                          b20vc2hpcC5hc3B4LCB1c2luZyB0aGUgZm9sbG93aW5nIGRldG FpbHM6DQoNClVuaXF1ZSBF
                          bWFpbCBhZGRyZXNzOiBTT05BVEBQT0NaVEEuT05FVC5QTCANCg 0KVW5pcXVlIFByb21vdGlv
                          biBDb2RlOiBbKipQUk9NT19DT0RFKipdIA0KIA0KV2l0aCByZW dhcmRzLA0KIA0KQ2Fub24g
                          RXVyb3BhIE4uVi4NCiANClBsZWFzZSBkbyBub3QgcmVwbHkgdG 8gdGhpcyBtZXNzYWdlLiAg
                          VGhpcyBtZXNzYWdlIGhhcyBiZWVuIGF1dG9tYXRpY2FsbHkgZ2 VuZXJhdGVkLCB5b3VyIHJl
                          cGx5IHdpbGwgbm90IHJlY2VpdmUgYXR0ZW50aW9uLiANCg0KDQ oNCg0KDQoNClRoZSBpbmZv
                          cm1hdGlvbiBjb250YWluZWQgaW4gdGhpcyBlLW1haWwgYW5kIG FueSBhdHRhY2htZW50cyBp
                          cw0KY29uZmlkZW50aWFsLCBpbnRlbmRlZCBzb2xlbHkgZm9yIH RoZSB1c2Ugb2YgdGhlIGlu
                          dGVuZGVkIHJlY2lwaWVudA0KKHMpIGFuZCBtYXkgYmUgbGVnYW xseSBwcml2aWxlZ2VkLiAg
                          SWYgeW91IGFyZSBub3QgdGhlIGludGVuZGVkDQpyZWNpcGllbn QsIGFueSBkaXNzZW1pbmF0
                          aW9uLCBkaXN0cmlidXRpb24gb3IgY29weWluZyBvZiB0aGlzIG UtbWFpbA0Kb3IgYW55IGF0
                          dGFjaG1lbnRzIGlzIHN0cmljdGx5IHByb2hpYml0ZWQuICBJZi B5b3UgaGF2ZSByZWNlaXZl
                          ZCB0aGlzDQptZXNzYWdlIGluIGVycm9yLCBwbGVhc2Ugbm90aW Z5IHRoZSBzZW5kZXIgaW1t
                          ZWRpYXRlbHkgYW5kDQpwZXJtYW5lbnRseSBkZWxldGUgYW5kIG Rlc3Ryb3kgdGhpcyBtZXNz
                          YWdlIGFuZCBhbnkgYXR0YWNobWVudHMu

Chcecie powiedzieć że dostałem tajne info :P Kto wie o co chodzi?

Komentarz

• lapin

Poczytaj o kodowaniu base64, w skrocie napisali tyle do Ciebie (po odkodowaniu).

Kod:
                            Dear NIKODEM JAZWA,

Thank you for purchasing the EOS 350D, EOS 30D or EOS 5D and registering with the CANON iMAGE GATEWAY. 

We received your request on 21/05/2006 and your application is now being processed.

If you do not receive your 256/512 MB CompactFlash ® card within 28 days please log on to check your shipping status at http://canoncigpromotion.onlinerebates.com/ship.aspx, using the following details:

Unique Email address: [email protected] 

Unique Promotion Code: [**PROMO_CODE**] 

With regards,

Canon Europa N.V.

Please do not reply to this message.  This message has been automatically generated, your reply will not receive attention. 

The information contained in this e-mail and any attachments is
                            confidential, intended solely for the use of the intended recipient
                            (s) and may be legally privileged.  If you are not the intended
                            recipient, any dissemination, distribution or copying of this e-mail
                            or any attachments is strictly prohibited.  If you have received this
                            message in error, please notify the sender immediately and
                            permanently delete and destroy this message and any attachments.
                            Ja tez sie zapisalem na darmowa karte z 350d, wpisalem POLAND po przecinku za miastem no i ciekawe czy dojdzie, a jak dojdzie to jaka Cos mi sie zdaje, ze jednak 256 Zawsze cos

Pozdrawiam

Komentarz

• kociu
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 111

Zamieszczone przez drink
                              No wiem Ale czytając temat od początku ktoś wspominał, że nie miał też napisane, a doszło Po prostu musi trafić na kogoś rozgarniętego w tym UK
                              A dodam od siebie, że w promocji z 15.03.06 - 31.12.06 czyli obecnej jest dodawana płytka DvD z różnymi materiałami związanymi z fotografią. Co ciekawe na odwrocie widnieje cena 15 euro łamane przez 10 funtów. Oglądał ktoś, bo nie miałem okazji? :P
                              A czy mozesz napisac jak tak plyta sie nazywa?
                              Jakis tytul czy cos takiego ...

Pozdrawiam
                              eos 10D, zenit TTL
                              kilka obiektywów, statyw, wężyk home made...

Komentarz

• drink
                                Dopiero zaczyna
                                • 2006
                                • 41

Zamieszczone przez lapin
                                Poczytaj o kodowaniu base64, w skrocie napisali tyle do Ciebie (po odkodowaniu).

Kod:
                                Dear NIKODEM JAZWA,

Thank you for purchasing the EOS 350D, EOS 30D or EOS 5D and registering with the CANON iMAGE GATEWAY. 

We received your request on 21/05/2006 and your application is now being processed.

If you do not receive your 256/512 MB CompactFlash ® card within 28 days please log on to check your shipping status at http://canoncigpromotion.onlinerebates.com/ship.aspx, using the following details:

Unique Email address: [email protected] 

Unique Promotion Code: [**PROMO_CODE**] 

With regards,

Canon Europa N.V.

Please do not reply to this message.  This message has been automatically generated, your reply will not receive attention. 

The information contained in this e-mail and any attachments is
                                confidential, intended solely for the use of the intended recipient
                                (s) and may be legally privileged.  If you are not the intended
                                recipient, any dissemination, distribution or copying of this e-mail
                                or any attachments is strictly prohibited.  If you have received this
                                message in error, please notify the sender immediately and
                                permanently delete and destroy this message and any attachments.
                                Ja tez sie zapisalem na darmowa karte z 350d, wpisalem POLAND po przecinku za miastem no i ciekawe czy dojdzie, a jak dojdzie to jaka Cos mi sie zdaje, ze jednak 256 Zawsze cos

Pozdrawiam
                                dzięki mo musze poczytać

Zamieszczone przez kociu
                                A czy mozesz napisac jak tak plyta sie nazywa?
                                Jakis tytul czy cos takiego ...

Pozdrawiam
                                Canon Special DvD

The World Through The EF Lens

Komentarz

Pracuję...