No nieźle rejestracji dokonałem 21.05.2006 a kartę dostałem dziś, czyli 29.05.2006! Bardzo szybko! Ciekawe, bo nie napisałem nigdzie Poland, a koperta z idealnym polskim adresem :> Bez żadnych poprawek czy coś
Co ciekawe karta była w dodatkowej kopercie i na niej pisze, że z Netherlands, a koperta zewnętrzna przyszła z Ireland
W każdym razie bardzo cię cieszę nawet z 256
i że tak szybko bo czekam na 2gb i się doczekać nie mogę
X
-
-
dziś 29.05.2006r. Canon Europa N.V. w swej wspaniałomyślności podarował mi też prezent http://www.sandisk.com/Products/Item...ard_512MB.aspx. Tylko szkoda ze musimy aż tak kompinować... rejestracja 21.05.2006r tylko że u mnie 512MB (chyba w zależności od modelu zakupionego aparatu).
Każdy z nas tworzy historię jutraKomentarz
-
Faktycznie, sa blyskawiczni - rejestracja 22 maja, dzis doszedl list.... niestety
256 Mb (ale tez milo)
Komentarz
-
Zamieszczone przez apartdziś 29.05.2006r. Canon Europa N.V. w swej wspaniałomyślności podarował mi też prezent http://www.sandisk.com/Products/Item...ard_512MB.aspx. Tylko szkoda ze musimy aż tak kompinować... rejestracja 21.05.2006r tylko że u mnie 512MB (chyba w zależności od modelu zakupionego aparatu).
Tak model się liczy. Były przydaki też że jak im się skończyły 256 to przysyłali 512
Komentarz
-
Ta płytka dodawana była prawdopodobnie przez cały czas - ja kupiłem 350D 2 stycznia i też ją dostałem. Niestety, na pudełku nie ma żadnej infomacji, że należała mi się karta CF.Zamieszczone przez drinkA dodam od siebie, że w promocji z 15.03.06 - 31.12.06 czyli obecnej jest dodawana płytka DvD z różnymi materiałami związanymi z fotografią. Co ciekawe na odwrocie widnieje cena 15 euro łamane przez 10 funtów. Oglądał ktoś, bo nie miałem okazji? :P
350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
W opcjach rejestracji, w polu: 'Country of residence' mozna wybrac 'Other' i wpisac POLAND w polu ponizej 'Town/City'. Nie rozumiem czemu niektorzy wybieraja 'United Kingdom'? Ale najwazniejsze ze przesylki dochodza
Komentarz
-
Zarejestrowalem sie, zamowilem gratisa i teraz juz wiem
- trzeba wybrac kraj europy zachodniej, np. United Kingdom, aby miec dostep do 'CANON iMAGE GATEWAY' - tam mozna zlozyc zamowienie na gratisowa karte CF. Dlatego country 'Other' odpada.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Ja musze przyznac, ze jestem mile zaskoczony funkcjonowaniem tej promocji w Canonie. Cala operacja trwala 6 dni!!!
Zarejestrowalem sie 11 sierpnia rano, tego samego dnia zostala nadana przesylka (taka jest data stempla irlandzkiego) na adres Warszawa-Polska, a kraj Niemcy. I oto wczoraj (sroda) wyjalem karte ze skrzynki.
Bez zadnych skreslen na kopercie itp. Tam juz chyba wreszcie zaczaili, ze Polska jest na mapie i ludzie tu kupuja Canony. Moze wreszcie doczekamy sie pola "Poland" w rejestracji.
OakhallowKomentarz
-
poniewaz jestem nie w temacie, i dopiero teraz odkopalem watek, to chce sie dowiedziec czy cos moze nowego u Canona slychac?? jakies promocje i gratisy
mam nadzieje ze z mojego kartonu nikt sobie nie "zaporzyczyl" na wieczne oddanie zadnej naklejki...
Komentarz
-
jak podal Jac w innym watku, aktualne promocje Canona znajdziesz tutaj:
Komentarz
-
-
Zarejstrowałem się na strone canona, wypełniłem formularz i po tygodniu szybciutko przyszła do do mnie dwieście-pięćdzięsiątka-szóstka. Habby I am.
Komentarz
-
koniec roku i tej promocji za chwile wiec ludzie kochanie !!! nie darujcie cannowi ;-))) EOS Extra Promotion Cash Back Offers pewnie tez macie boniki dodawane do 30 ..i 5D czy ktos wie jaka jest procedura?CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
w planach coś...;-)Komentarz
Komentarz