X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • drink
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 41

No nieźle rejestracji dokonałem 21.05.2006 a kartę dostałem dziś, czyli 29.05.2006! Bardzo szybko! Ciekawe, bo nie napisałem nigdzie Poland, a koperta z idealnym polskim adresem :> Bez żadnych poprawek czy coś Co ciekawe karta była w dodatkowej kopercie i na niej pisze, że z Netherlands, a koperta zewnętrzna przyszła z Ireland W każdym razie bardzo cię cieszę nawet z 256 i że tak szybko bo czekam na 2gb i się doczekać nie mogę

Komentarz

• apart
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 41

dziś 29.05.2006r. Canon Europa N.V. w swej wspaniałomyślności podarował mi też prezent http://www.sandisk.com/Products/Item...ard_512MB.aspx. Tylko szkoda ze musimy aż tak kompinować... rejestracja 21.05.2006r tylko że u mnie 512MB (chyba w zależności od modelu zakupionego aparatu).
      Każdy z nas tworzy historię jutra

Komentarz

• KrzychK
        Coś już napisał
        • 2006
        • 65

Faktycznie, sa blyskawiczni - rejestracja 22 maja, dzis doszedl list.... niestety 256 Mb (ale tez milo)
        Wszystko o kawie - masz jakieś pytania?

Komentarz

• drink
          Dopiero zaczyna
          • 2006
          • 41

Zamieszczone przez apart
          dziś 29.05.2006r. Canon Europa N.V. w swej wspaniałomyślności podarował mi też prezent http://www.sandisk.com/Products/Item...ard_512MB.aspx. Tylko szkoda ze musimy aż tak kompinować... rejestracja 21.05.2006r tylko że u mnie 512MB (chyba w zależności od modelu zakupionego aparatu).

Tak model się liczy. Były przydaki też że jak im się skończyły 256 to przysyłali 512

Komentarz

• swiderski
            Początki nałogu
            • 2006
            • 338

Zamieszczone przez drink
            A dodam od siebie, że w promocji z 15.03.06 - 31.12.06 czyli obecnej jest dodawana płytka DvD z różnymi materiałami związanymi z fotografią. Co ciekawe na odwrocie widnieje cena 15 euro łamane przez 10 funtów. Oglądał ktoś, bo nie miałem okazji? :P
            Ta płytka dodawana była prawdopodobnie przez cały czas - ja kupiłem 350D 2 stycznia i też ją dostałem. Niestety, na pudełku nie ma żadnej infomacji, że należała mi się karta CF.
            350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Komentarz

• Bilu
              Bywalec
              • 2005
              • 103

W opcjach rejestracji, w polu: 'Country of residence' mozna wybrac 'Other' i wpisac POLAND w polu ponizej 'Town/City'. Nie rozumiem czemu niektorzy wybieraja 'United Kingdom'? Ale najwazniejsze ze przesylki dochodza

Komentarz

• Bilu
                Bywalec
                • 2005
                • 103

Zarejestrowalem sie, zamowilem gratisa i teraz juz wiem - trzeba wybrac kraj europy zachodniej, np. United Kingdom, aby miec dostep do 'CANON iMAGE GATEWAY' - tam mozna zlozyc zamowienie na gratisowa karte CF. Dlatego country 'Other' odpada.

Komentarz

• aptur
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 3837

Dzięki Royal Mail dotarła i domnie karta 512MB Wyrobili się w tydzien więc szybcy są.

Komentarz

• _invictus
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 143

przy zakupie Rebela XT tez mozna dostac gratisy?

edit: ok, doczytałem, nie
                    Ostatnio edytowany przez _invictus; 4654.

Komentarz

• Oakhallow
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 258

Ja musze przyznac, ze jestem mile zaskoczony funkcjonowaniem tej promocji w Canonie. Cala operacja trwala 6 dni!!!
                      Zarejestrowalem sie 11 sierpnia rano, tego samego dnia zostala nadana przesylka (taka jest data stempla irlandzkiego) na adres Warszawa-Polska, a kraj Niemcy. I oto wczoraj (sroda) wyjalem karte ze skrzynki.
                      Bez zadnych skreslen na kopercie itp. Tam juz chyba wreszcie zaczaili, ze Polska jest na mapie i ludzie tu kupuja Canony. Moze wreszcie doczekamy sie pola "Poland" w rejestracji.

Oakhallow

Komentarz

• rapsody

poniewaz jestem nie w temacie, i dopiero teraz odkopalem watek, to chce sie dowiedziec czy cos moze nowego u Canona slychac?? jakies promocje i gratisy mam nadzieje ze z mojego kartonu nikt sobie nie "zaporzyczyl" na wieczne oddanie zadnej naklejki...

Komentarz

• pito
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 147

jak podal Jac w innym watku, aktualne promocje Canona znajdziesz tutaj:

Komentarz

• rapsody

sorki, ale nie dokopalem sie do tego watka o ktorym mowisz ??: ale dzieki za linka

Komentarz

• newday
                              Coś już napisał
                              • 2006
                              • 69

Zarejstrowałem się na strone canona, wypełniłem formularz i po tygodniu szybciutko przyszła do do mnie dwieście-pięćdzięsiątka-szóstka. Habby I am.
                              My Web Site

Komentarz

• cabretti
                                Coś już napisał
                                • 2005
                                • 66

koniec roku i tej promocji za chwile wiec ludzie kochanie !!! nie darujcie cannowi ;-))) EOS Extra Promotion Cash Back Offers pewnie tez macie boniki dodawane do 30 ..i 5D czy ktos wie jaka jest procedura?
                                CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
                                w planach coś...;-)

Komentarz

Pracuję...