To jest podklejony temat.
X
X
-
-
ale przeciez jest po PL wiec tam chyba kazdy zrozumienie ma sprawy - dla mnie wygoda - coraz wiecej sklepow obsluguje PayPal'a - no i bezpieczniej (a dla nas - z racji wykonywanego zawodu) to najwazniejsze.
(jesli ma byc przyklejone to zrobie manuala z obrazkami i step by step co gdzie i jak, w takiej wersji sie nie nadaje)
PayPal to bezpieczniejsza i wygodniejsza forma płatności w trybie online, która nie wymaga ujawniania numeru karty kredytowej innym.
a jak ktos mieszka w UK tutaj ma konto bankowe to chyba sobie da rade zalozyc i konto na paypal, ja jestem szczesliwym posiadaczem od ponad 3 lat, nigdy nie narzekalem wiec polecam jak najbardziejEOS x2, sloik x5, blyskotki x6Komentarz
-
a ja tak zapytam ;] co lepsze, MoneyBookers czy PayPal? Gdzieś przeczytałem że MB ma mniejsze opłaty, ale czy np. PayPal nie jest bardziej rozpowszechniony?350DKomentarz
-
Jak najbardziej (aczkolwiek wiesz jak niektorzy konta zakladaja), jest po PL tak wiec kazdy da rade
PayPal raczej bardziej rozpowszechniony ja jak MISZAQQ mam, uzywam, polecamKomentarz
-
Ja jeszcze nie jestem zalogowana, ponewaz narazie czytam i pytam. Padlo tutaj takie pytane jak pieniadze sa wyplacane w $ czy w PLN i nie znalazlam na nie odpowiedzi. Moze mi powiecie. I w jaki sposob mam sie rozliczyc (chodzi mi o podatek) skoro juz nie ma pitu 53???
Komentarz
-
-
ponoć na stronie 23 tego tematu zaczela sie powazna dyskusja na ten temat...
nic dodać nic ująćzacznij zarabiac - potem martw sie o podatek
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
Witam wszystkich. Przyglądałam się całej dyskusji na temat stocków i też postanowiłam spróbować. Jak na razie zapisałam sie na fotolię. Czekam na aprobatę zdjęć. Do kilku muszę zastosować Model Agreement i tu mam pytanie. Na samym dole tej umowy jest miejsce na podpis świadka. Czy zawsze jest on niezbędny? A co w sytuacji, gdy nie było świadków?Komentarz
-
daj bratu, siostrze, koleżance lub koledze. Nie powinno być problemów...Witam wszystkich. Przyglądałam się całej dyskusji na temat stocków i też postanowiłam spróbować. Jak na razie zapisałam sie na fotolię. Czekam na aprobatę zdjęć. Do kilku muszę zastosować Model Agreement i tu mam pytanie. Na samym dole tej umowy jest miejsce na podpis świadka. Czy zawsze jest on niezbędny? A co w sytuacji, gdy nie było świadków?
Pozdr.Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
-
Tak gwoli sprostowania - mozna podac tylko karte kredytowa. Da rade bez rachunku bankowego. Przynajmniej ja tak zakladalem PayPala i takie konto mam - tylko do platnosci karta, bez rachunku bankowego. Tylko nie wiem czy wtedy mozna otrzymywac wplaty na karte.Komentarz
-
-
Witam wszystkich forumowiczow,
Cały ten wątek przeczytałem od dechy do dechy, bardzo mnie zainteresowało zarabianie na zdjęciach, jednak mam pewien problem: Jestem szczęśliwym posiadaczem znakomitego Canon S3 IS. Czy jest ktos ze szczęślwców taki jak ja i udaje się sprzedawać zdjęcia na którymś z portali?
Pytam dlatego że nie jestem pewien czy jest sens porywać się z motyką na księżyc.Komentarz
-
"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. MroczekKomentarz
-
Komentarz
Komentarz