Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • javion
    Zablokowany
    • 2006
    • 47

jak chcecie miec rodzynka co handluje gorącymi pączkami to przyglądajcie sie uważnie co wystawia i za ile no a jak zadzwonicie to jego polszczyzna was porazi - mam go w obserwowanych - przynajmniej raz na 2 tygodnie ma gorący towar

polecam

Komentarz

• axk
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2027

Zamieszczone przez javion
      ...przynajmniej raz na 2 tygodnie ma gorący towar...
      A skąd takie przypuszczenie?
      EOS + Speedlite

Komentarz

• javion
        Zablokowany
        • 2006
        • 47

Zamieszczone przez axk
        A skąd takie przypuszczenie?
        pisałem juz wczesniej

lampe 580 exII za 800 pln - poszła
        5d MKII - samo body (zero pudełek czegokolwiek z przebiegiem 4000 klapniec) za 6000 - poszedł
        5d MKII w tym samym czasie poza allegro na telefon z batterypackiem canona i 700 klapnięć za 6000 pln - poszedł
        obiektywy L juz tera nie pamietam jakie wszyskie nizej niz pół ceny uzywanego - poszły jak swieze bułki
        nikon d3s za 8000 pln stan suuuuper - poszedł

a jak dzwonie to on mówi ze sprzet kupuje w niemczech na zbiorcze faktury i nie ma dowodu zakupu i nie wystawia takowego.....a tu ma taki niby komis tylko ze nie komis....... no stary...... dzwonilem nawet po ludziach czy te sprzety odebrali i czy działają i wszystko jest ok tylko do głowy im nie przyszło ze to ciepłe bo jak to mi jeden powazny i przerazony po moim telefonie Pan powiedział "no czasami okazje sie zdarzają" i on myslał ze to okazja jak kupil nowiutkie body 5d mkI za 3000 pln a ze bez pudła i czegokolwiek no przeciez okazja...............

tel jest zadzwon do niego i go popytaj
        nie dość ze paser to jeszcze słychac po rozmowie i formułowaniu zdań ze podstawówke to on cudem........... skończył... albo i nie

pozdrawiam
        ja mojego 5dMKII w koncu wytargowałem przed swietami w E-oko.pl za 6800 i nie musiałem sie srac ze strachu ze wezme od niego za 6000 z batterypackiem i mi go potem jakis serwis nie odda chociaz nr nz rzytniej sprawdziałem bo przesłał foty od obydwu - bo go podpusciłem ze chce obejzec z kadej strony czy rysek nie ma

ten kolo to arcymiszczu przez duze "SZCZU" i jakis tam z kielc banan co tu wczesniej czytam to jest przy nim mały lolek

pozdrawiam i miłej obserwacji zycze

remi

ps widze ze juz nie wstawia tel wiec podam bo mam zapisany 508 669 963
        powołajcie sie w razie czego że posiadacie ten tel który był na aukcji sprzed swiat bozego narodzenia na aukcje z canonem 5D MKII
        Ostatnio edytowany przez javion; 6765.

Komentarz

• micles
          Zablokowany
          • 2006
          • 4359

podstawówke to on cudem........... skończył... albo i nie
          Nie tylko i on :
          pozdrawiam i miłej obserwacji rzycze
          A może faktycznie kupuje hurtowo sprzęt z komisów i jeszcze ma na tym ładne przebicie?

Komentarz

• javion
            Zablokowany
            • 2006
            • 47

Zamieszczone przez micles
            Nie tylko i on :A może faktycznie kupuje hurtowo sprzęt z komisów i jeszcze ma na tym ładne przebicie?

juz poprawilem ale tak to jest ja sie je, pracuje i pisze na 3 forach na raz

jeszcze raz zycze udanej zabawy

a co do kupowania hurtem w grudniu 2009 canona 5d mkII ktory mial premiere niecały rok wczesniej (wtedy) i co nie ma paragonu o gwarancji juz nie wspominajac tym bardziej ze w nieczech chyba jest 2 letnia - zartujesz prawda???????????????????
            Ostatnio edytowany przez javion; 6765.

Komentarz

• wojkij
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1915

Reklamę to mu zrobiłeś niezłą, na 5dmk2+grip za 6k to teraz pół forum będzie polować
              www.kwapisz.org

Komentarz

• javion
                Zablokowany
                • 2006
                • 47

Zamieszczone przez wojkij
                Reklamę to mu zrobiłeś niezłą, na 5dmk2+grip za 6k to teraz pół forum będzie polować
                ale gorący towar za 6 koła to się nijak ma do ceny - bo gdyby to było na telefon i za polowe tej ceny to wtedy tak - a tak to nie ma sensu... bo jak sie trafi serwis i pan z policji zapyta dlaczego jestes paserem
                jak sobie pomysle to i za 3 kołą chyba bym nie kupił bo jak znam zycie to by sie zaraz popsuł albo co..........

wiec zadna reklama
                jak dla mnie oczywiscie

Komentarz

• HuleLam
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1641

ale gorący towar za 6 koła to się nijak ma do ceny - bo gdyby to było na telefon i za polowe tej ceny to wtedy tak - a tak to nie ma sensu... bo jak sie trafi serwis i pan z policji zapyta dlaczego jestes paserem
                  Jeżeli masz uzasadnione podejrzenia, proponuję donos na policję (złodziejstwo jest obrzydliwe bardziej niż donosy). W przeciwnym wypadku, takie spekulacje mogą być uznane za próbę pomówienia!
                  I tak, dla porządku:
                  1. Nie znam osobiście javiona (pozdrawiam!)
                  2. Nie znam osobiście DONarturo...cośtam (jest mi obojętny, od etnicznych dowcipów się powstrzymam)
                  3. Złodziejstwo i paserstwo należy karać bezwzględnie
                  4. Ale "władować się" w pomówienie jest za łatwo, by to lekceważyć!

zdRAWki
                  Fotograf platoniczny

Komentarz

• axk
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 2027

...tak to jest ja sie je, pracuje i pisze na 3 forach na raz...
                    Zapewne zdecydowana większość osób czytająca Twoje posty jest średnio (jeżeli w ogóle) zainteresowana tym co robisz podczas pisania. Dla nich liczy się to aby finalna forma wypowiedzi spełniała pewne "standardy".
                    EOS + Speedlite

Komentarz

• javion
                      Zablokowany
                      • 2006
                      • 47

Zamieszczone przez axk
                      Zapewne zdecydowana większość osób czytająca Twoje posty jest średnio (jeżeli w ogóle) zainteresowana tym co robisz podczas pisania. Dla nich liczy się to aby finalna forma wypowiedzi spełniała pewne "standardy".
                      przeprosiłem wczesniej za błąd ortograficzny ....wiec co mam jeszcze zrobic - przyjechac do ciebie zrobic ci loda i umyć samochód bo ci sie zabłocił????

wiec ci napisze też coś miłego

goń sie cwelu

to tak lajtowo zeby nikogo na forum nie obrażac i zeby nikt nie musiał czytac "strasznych bluźnierstw"

a przy okazji przez takich oszołomów temat jest zasmiecony bo On musi napisać co go interesuje a co nie

Komentarz

• Vitez
                        zło konieczne
                        • 2004
                        • 19804

przeprosiłem wczesniej za błąd ortograficzny ....wiec co mam jeszcze zrobic - przyjechac do ciebie zrobic ci loda i umyć samochód bo ci sie zabłocił????

wiec ci napisze też coś miłego

goń sie cwelu

to tak lajtowo zeby nikogo na forum nie obrażac i zeby nikt nie musiał czytac "strasznych bluźnierstw"

a przy okazji przez takich oszołomów temat jest zasmiecony bo On musi napisać co go interesuje a co nie
                        3 miesiące na ochłonięcie dla kolegi. Punkt 1. Regulaminu.
                        Dresiarzom na forum stanowczo dziękujemy.

Komentarz

• javionreinkarnacja

witam
                          Viteza wielkiego brata

nie musisz banować tego nicka ponieważ założyłem go tylko w celu podziekowania za blokadę

dziekuje
                          i pozdrawiam wszystkich którym dało do myślenia czepianie sie bezpodstawne innych jak i mania wielkości i wyższosci użytkownika "axk"

a tak swoją drogą to napisz mi Vitez'ie kochany kto jeszcze dostał bana - czyżby tylko ja???

do zobaczenia w maju

Komentarz

• Krzychu
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 3611

Zamieszczone przez javionreinkarnacja

do zobaczenia w maju
                            Raczej nie, za klony jest ban permanentny
                            Pozdrowienia,
                            KZ
                            KZ Aviation Photography

Komentarz

• Chris_11
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 572

A my dziękujemy za zaśmiecenie forum kolejnym niepotrzebnym "użyszkodnikiem".
                              Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Zamieszczone przez Krzychu
                                Raczej nie, za klony jest ban permanentny
                                Ano. Do niezobaczenia za klonowanie.

Komentarz

Pracuję...