Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Em Es
    Zablokowany
    • 2011
    • 394

dokładnie , tytuł aukcji można dowolnie edytować

Komentarz

• tombas
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2195

Zamieszczone przez Em Es
      dokładnie , tytuł aukcji można dowolnie edytować
      jestes pewnien tego co piszesz? nie sądze...
      nie można jak jest złozona oferta kupna, popatrz kiedy była pierwsza oferta a kiedy sprzedający dodał opis w sprawie pomyłki (rozumiem, że wtedy odkrył swój błąd)
      Ostatnio edytowany przez tombas; 6231.
      Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
      (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• Em Es
        Zablokowany
        • 2011
        • 394

tak bo robiłem to wielokrotnie (np dopisując słowo REZERWACJA)

Komentarz

• tombas
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2195

Zamieszczone przez Em Es
          tak bo robiłem to wielokrotnie (np dopisując słowo REZERWACJA)
          na allegro, którego ja używam nie mam takiej opcji:razz:
          (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• Bolek02
            Pełne uzależnienie
            • 2010
            • 3225

Zamieszczone przez horak
            Jak tacy ludzie mogą dalej funkcjonować:
            http://allegro.pl/lustrzanka-cyfrowa...889799859.html
            Ewidentny przekręt - taki zestaw w takiej cenie to lipa na kilometr
            KONTO ZAWIESZONE
            Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• Em Es
              Zablokowany
              • 2011
              • 394

opcje / zmień - ramka na górze strony... myślisz że mam inne Allegro ?

na życzenie służę screenami ale to jak się wyśpię bo trudy afterów FW dają mi się troszkę we znaki

Komentarz

• gsr17
                • 2011
                • 14

Ja lubię mieć dowód w postaci paragonu czy innych śmieci które potwierdzą kiedy był sprzęt kupiony czy nie robi mnie chu...a sprzedawca że sprzęt ma rok a rzeczywistości trzy no a także czy sprzęt nie był z jakiegoś powodu na gwarancji nie lubię jak ktoś sprzedaje i takich rzeczy nie ma bo ja trzymam je i mi nie przeszkadzają.
                Moje fotki
                http://www.digart.pl/galerie/szukaj.html?szukaj=GSR

Komentarz

• tombas
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2195

Zamieszczone przez Em Es
                  opcje / zmień - ramka na górze strony... myślisz że mam inne Allegro ?

na życzenie służę screenami ale to jak się wyśpię bo trudy afterów FW dają mi się troszkę we znaki
                  może jestem uparty jak osioł, może tez się myle:razz: ale poprosze te screeny...:razz: tylko pamietaj ma to byc edycja tytułu w aukcji gdzie juz jest oferta, jeśli jest jak mówisz to miło bedzie sie czegoś dowiedzieć a jeśli jest tak jak ja twierdzę.... :-)

Komentarz

• xxkomarxx
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1456

Zamieszczone przez tombas
                    może jestem uparty jak osioł, może tez się myle:razz: ale poprosze te screeny...:razz: tylko pamietaj ma to byc edycja tytułu w aukcji gdzie juz jest oferta, jeśli jest jak mówisz to miło bedzie sie czegoś dowiedzieć a jeśli jest tak jak ja twierdzę.... :-)

Właśnie z ciekawości patrzyłem czy tak się da. Aukcja "kup teraz" złożone 2 oferty kupna i nie ma bata żeby można było zmienić tytuł. Jedyne co można to dodać notatkę pod aukcją. Myślę że kwestia rozstrzygnięta.

Komentarz

• dark4blade
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 127

Dość dziwne, NOWY aparat i obiektyw, nietrafiony prezent. Już pal licho pudełka, ale gdzie ładowarka i kabel http://allegro.pl/panasonic-lumix-dm...902338242.html ?
                      No i ten opis prosto z netu.

Komentarz

• Bolek02
                        Pełne uzależnienie
                        • 2010
                        • 3225

Zamieszczone przez xxkomarxx
                        Właśnie z ciekawości patrzyłem czy tak się da. Aukcja "kup teraz" złożone 2 oferty kupna i nie ma bata żeby można było zmienić tytuł. Jedyne co można to dodać notatkę pod aukcją. Myślę że kwestia rozstrzygnięta.
                        Nie nie da się z całą pewnościa i nigdy nie było to możliwe. W momencie gdy ktoś już zalicytuje, to istotnie można tylko dopisywać info, ale to niczego nie zmienia we wcześniejszym opisie aukcji.
                        Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• Hubi78
                          Bywalec
                          • 2009
                          • 152

Tak czy inaczej konto tego delikwenta zostało zawieszone

Komentarz

• mxw
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2315

Zamieszczone przez Bolek02
                            Nie nie da się z całą pewnościa i nigdy nie było to możliwe. W momencie gdy ktoś już zalicytuje, to istotnie można tylko dopisywać info, ale to niczego nie zmienia we wcześniejszym opisie aukcji.
                            oczywiście, przecież chodzi o to, aby nie zmieniać nic w aukcji, gdy trwa już licytacja albo były zakupy przez kup teraz.

mało eleganckim wytrychem może być umieszczenie treści aukcji w postaci obrazków na zewnętrznych serwerach, ale tak nie da się zmienić tytułu aukcji.
                            pozdro.,
                            m.

Komentarz

• v.1958
                              Bywalec
                              • 2009
                              • 231

Zamieszczone przez mxw
                              oczywiście, przecież chodzi o to, aby nie zmieniać nic w aukcji, gdy trwa już licytacja albo były zakupy przez kup teraz.
                              i to jest logiczne!

po wpisach kolegi "MS" już miałem zamieścić ogłoszenie: "Sprzedam 2-letniego opla" i po osiągnięciu adekwatnej ceny zmienić tytuł na "20-letniego"

Komentarz

• Em Es
                                Zablokowany
                                • 2011
                                • 394

być może macie rację - edytowałem owszem ale tytuły aukcji w których nie złożono ofert
                                jutro postaram się sprawdzić czy to możliwe w przypadku aukcji ze złożoną ofertą

sorry że tak późno ale trudy FW

Komentarz

Pracuję...