Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Nie chce mi się wyjaśniać co, jak, dlaczego i po co. Obiektyw jest sprawdzony i w 100% legalny. Gdybym miał jakieś obawy że może być z trefnego źródła bym go nie kupił
Komentarz
-
a ma inne wyjscie? sprzet jest widoczny na zdjeciach doskonale
na instrukcjach napisane jak wol D60..
ogolnie nie wiem czy mozna to uznac za nieuczciwosc.. bo w blad nikt nikogo nie wprowadza <mysli>
choc i tak wspolczuje ludziom ktorzy nie zwracaja uwagi na szczegoly
hahah tak tak to ich winaNajlepiej całą winę zwalić na canona, że tak po cajmersku pooznaczał aparaty, że stare gruchoty można wziąć i sprzedać jako najnowsze modele
Ostatnio edytowany przez BRS; 23743.Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.htmlKomentarz
-
Komentarz
-
bermar78 który zakupił D60 za 2700 a następnie sprzedał z zyskiem, prawdopodobnie jakiemuś "jeleniowi" aktualnie sprzedaje jakiś inny aparacik, domniemywać można iż o sprzęcie pojęcie ma, również to iż handluje przez allegro w miarę regularnie świadczy iż jest "dojrzałym" allegrowiczem... Czyżby tak się dał wrobić, może to był świadomy zakup...
Komentarz
-
Komentarz
-
A zaczęło się dość niewinnie, dziwne że wtedy nie było "jeleni" czyżby magia świąt?
Ludzie listy noszą...Komentarz
-
Łańcuszek z D60 zaczął się w październiku na Qumtree.Komentarz
-
W tym całym zamieszaniu z D 60 D taki łańcuszek ma też dobre strony, zdemaskował dwóch użytkowników MarcinGrześ i bermar78 jako zwykłych oszustów i kombinatorów..., bo tak należy nazywać tych osobników...Komentarz
-
Ciekawe co koleś zrobiA zaczęło się dość niewinnie, dziwne że wtedy nie było "jeleni" czyżby magia świąt?
http://allegro.pl/super-okazja-bcm-c...986101701.html
Trzeba było wystawić z kup teraz np. 2500 :P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + SandiskKomentarz
-
Co sądzicie o tej karcie http://allegro.pl/sandisk-extreme-pr...010378231.html
cena jakieś 2 razy niższa.Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/galleryKomentarz
-
skoro cena dwukrotnie niższa niż u normalnych sprzedawców to chyba już to powinno budzić niemałe wątpliwości u dorosłego człowieka, który już nie wierzy w św. Mikołaja. Poza tym co mamy sądzić o karcie , której nie widać, jest zapakowana w pudełko sfotografowane z jednej strony a zdjęcie ma wielkość pocztówki?
Moja rada - widząc handlarza autozłomem w tym kraju już z kilometra wychodzi mi ostra alergia i wszystko zaczyna swędzieć. Ja mam o nich swoją opinię ale jako, że sprzedaje kilka gratów foto to się nie wypowiem bo zaraz trole się zlecą, że konkurencję krytykuję (nie, takich kart nie mam w sprzedaży). Jest masa podróbek SanDisków więc uważaj.
Z drugiej strony - czy naprawdę potrzebujesz karty CF o takiej szybkości? Cóż takiego robisz, że nie wystarczy Ci dobre Ultra 30mb/s? Nie szkoda kasy ?Komentarz
-
Ja jednak bylbym bardziej ostrozny w ocenie i dociekliwy ,z gory po cenie towaru nie kwalifikował ,ze karta jest trefna.
Tym bardziej ,ze sprzedaz jest poprzez internet i Allegro a to daje pewne prawa.
Mozna tez do sprzedawcy napisac lub zadzwonic i swoje obawy przedstawic.
Sa rozne zyciowe sytuacje.
Ja niedawno weszlem w posiadane aparatu foto z obiektywem kitowym -nowego ,nieuzywanego ,zalezalo mi na szybkiej sprzedazy i aby tak sie stalo sprzedalem go za 2/3 najnizszej ceny na Allegro.Ostatnio edytowany przez MacGyver; 5293.Komentarz
-
Niektórzy foto-handlarze starzyzną nie grzeszą nazbyt głęboką wiedzą o sprzęcie, a i inteligencja szwankować potrafi :-)
W aukcji nie ma słowa o paragonie ani fakturze. Karta może pochodzić z "lewego" źródła, choć sama w sobie jest oryginalna. Ale istotnie, najprawdopodobniej jest to podróba.
Magia cyferek :-) Czy coś poza 1D MkIV, D3S i czytnikami za kilkaset złotych wykorzysta szybkość tej karty? Wątpię.Z drugiej strony - czy naprawdę potrzebujesz karty CF o takiej szybkości? Cóż takiego robisz, że nie wystarczy Ci dobre Ultra 30mb/s? Nie szkoda kasy ?
Zwróć uwagę że ten człowiek ma kilka rożnych kart w ofercie. Nigdzie nie pisze o paragonie czy fakturze, jedno ze zdjęć zostało podprowadzone ze strony jakiegoś sklepu internetowego. Ja bym mu tam jednak nie zaufał :-)Ostatnio edytowany przez MacGyver; 5293.Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Przyjacielu, chętnie bym podyskutował w tej baśniowej i optymistycznej atmosferze ale wybacz, wiem gdzie żyję i jacy ludzie są dookoła zatem jedynieJa jednak bylbym bardziej ostrozny w ocenie i dociekliwy ,z gory po cenie towaru nie kwalifikował ,ze karta jest trefna.
Tym bardziej ,ze sprzedaz jest poprzez internet i Allegro a to daje pewne prawa.
Mozna tez do sprzedawcy napisac lub zadzwonic i swoje obawy przedstawic.
Sa rozne zyciowe sytuacje.
się pod nosem życząc Tobie, abyś nie musiał weryfikować swojego podejścia do życia ani w tym ani w Nowym Roku ...
Komentarz
Komentarz