Czy dobrze rozumiem zeby to przysługiwało nalezy skorzystac z tego programu płacę z Alle i PayU?
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
Komentarz
-
Husky - proszę jak krowie na granicy wytłumacz (włącznie z printscreenem i cytatami) o co chodzi... Bo ja się dopatrzeć nie mogę, że POK wypłacany jest tylko przy płatności przez PzA.Regulamin pkt 8.Komentarz
-
Miałeś problem z odzyskaniem pieniędzy od nieuczciwego sprzedawcy na allegro? Ja miałem i wiem, że pracownikom tego portalu wcale nie zależy na odzyskaniu pieniędzy od sprzedawcy. Sprawa jest przeciągana aby zniechęcić, kontakt z allego tylko za pomocą maila ( często pozostają bez odpowiedzi). Gdyby nie działania policji podejrzewam, że allegro by olało sprawę .Komentarz
-
Mam nadzieję że ze to pomyłka, a nie znaczący wzrost cen sprzetu:-D
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Co jakiś czas niektórzy sprzedawcy mają pecha i sprzęt ulega uszkodzeniu...
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.Komentarz
-
A niektórzy sprzedawcy korzystają z najdroższych usług kurierskich.
Wysyłka za 3750zł.
C5DIII,| C20/2.8, C28/1.8, S35/1.4, C50/1.4, C100/2.0Komentarz
-
niezłe!A niektórzy sprzedawcy korzystają z najdroższych usług kurierskich.
Wysyłka za 3750zł.
http://allegro.pl/item994687451_35_1_4.html
dobry pomysł żeby ominąć prowizję allegro!
Canon 7D mk II + TAMRON 17-50 2.8 VC + C24-105 4 L IS + C70-200 2.8LIS + SIGMA 100-300/4 DG + SIGMA 50/1.4 EX DG + 50/1.8II + SIGMA x1.4 APO + Manfrotto 055XPROB + Manfrotto 804RC2
SZUKAJKA Canon-BoardKomentarz
-
-
Takie aukcje przeważnie są zamykane. I całe szczęście. Oszustwo i często wprowadzanie w błąd kupujących.Komentarz
-
Sam miałem zalicytować. W ostatniej chwili zwróciłem uwagę na koszt dostawy. Ciekawe czy ten "fotograf ślubny" (za jakiego się podaje) w ten sam sposób oszukuje w umowach swoich klientów, ukrywając dodatkowe koszty.C5DIII,| C20/2.8, C28/1.8, S35/1.4, C50/1.4, C100/2.0Komentarz
-
Sebastiana znam osobiście i nie wierze aby chciał kogoś przekręcić, a że wpadł na ciekawy pomysł to jego plus. Jest też użytkownikiem tego forum i dobrym fotografem. Jakbym nie miał swojej 24L to pewnie w tym momencie leciałbym do niego macać jego 35tke.sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubnyKomentarz
-
Ciekawy pomysł? Oszustwo to raczej nie jest ciekawy pomysł. To jest pomysł na przekręcenie. Jak możesz nie wierzyć, że chciał zrobić wałka skoro masz to czarno na białym?
To prawie tak jak pani nauczyciel mówi rodzicom, że ich dziecko pali papierosy w 6 klasie podstawówki, a zatroskana mama odpowiada "niemożliwe! przecież krzysiu to takie cudowne dziecko"
Komentarz
-

Komentarz