Nastepny obiekyw, ktory ulegl uszkodzeniu z powodu niezadowalajacej ceny:
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Ja proponuję stworzyć w przyklejoną, czarną listę sprzedawców Allegro z antycertyfikatem użytkowników CB i dodawać do niej tych, którym np. obiektywy spadają (jak wyżej) i innych pokemonów kanciarzy-pseudosprzedawców.Komentarz
-
Ale jaki ludzie mają problem nie rozumiem..? Nie zawsze byłem zadowolony do końca z ceny końcowej, ale na tym polega aukcja. Przez całą aukcję lipa a sekundę przed końcem cena może byś wyższa średnia rynkowa. Uważam że zakończenie aukcji przed czasem nie powinno być dostępne z poziomu użytkownika albo przynajmniej nie 24h przed końcem.5Dmk2+ S24-70HSM 2.8, S50 1.4, HELIOS 40-2 (85mm f1.5), Samyang 14mm 2.8, Speedlite 580EX II, Opticam WT-6604, UrbanGear U120Komentarz
-
Znalazłem "ciekawą" aukcję a właściwie kilka jednego sprzedawcy. Ma 0 (słownie zero) komentarzy a sprzedaje najtańsze Canony 600d z kitem za 2100 pln albo Nikona D90 za 2200. Niestety w jednej z aukcji pisze że nie ma gwarancji bo na paragonie ma kilka sztuk a w innej pisze że paragon zgubił itp.
Komentarz
-
chyba powinieneś napisać że został sprzedanyNastepny obiekyw, ktory ulegl uszkodzeniu z powodu niezadowalajacej ceny:

Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Faktycznie, chyba im całkiem sodówa do głowy uderzyła już...
Przecież tu się bardzo łatwo może zrobić kilkadzesiąt złotych za niesprzedany na aukcji przedmiot!I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Dokładnie, tu przegięli pałkę.
Ja delikatnie mówiąc w szok wpadłem jak coś ostatnio wystawiałem i zobaczyłem koszt wystawienia aukcji z ceną minimalną. A można przeoczyć!
Gdybym poleciał automatem typu next, next, next, finish to bym się zdziwił później.
Komentarz
-
Komentarz
-
Jakby nie patrzeć All...gro żyje również z pośrednictwa w sprzedaży towarów, jakby to ujać ? "jeszcze ciepłych"
bo wystawienie aukcji kosztuje i jakoś nie mają problemu z egzekwowaniem swoich należności.
Komentarz
-
tym razem podpatrzone na "żółtym" forum :
...komentarze sprzedawca zdobył sprzedając rupiecie od 1 do 10 zł
z opisu aukcji :
"UWAGA Jestemy nowi na Allegro,dopiero raczkujemy i zalezy nam na dobrych opiniach, dlatego pierwszych naszych sto aukcji bedzie od 1zl. Ale czas oczekiwania na zamowiony towar to ok. 1-3 tygodnie od momentu zaksięgowania wpłaty na rachunku bankowym. Niestety jestemy uzalenieni od dostaw Apple.(nie jestes zainteresowany nie licytuj) Wzamian gwarantujemy niska cene-za ile wylicytujesz za tyle kupisz!"
co Wy na to ?
EDIT : zdjęcie sklepu które mają na aukcjach jest skradzione !!
po lewo - zdjęcie z podejrzanej aukcji czyli podmalowanka w prawym dolnym rogu aby zamaskować tag , po prawo - zdjęcie w oryginale
Ostatnio edytowany przez Em Es; 42017.Komentarz
-
Chętnych, jak widać po ilości licytujących nie brakuje.
Komentarz
-
Dziwisz się? Ważne, że tanio. A to, że w dużej dozie prawdopodobieństwa to wałek? (3 tygodnie oczekiwania, pewnie po wpłacie, zerowy dorobek, czyli niewiadomoco od niewiadomokogo). To już nieistotne. Przestałem się już dawno przejmować jeleniami, którzy mają oczy przesłonięte chęcią oszczędności za wszelką cenę po czym lamentują po forach jacy to biedni i jak bardzo pokrzywdzeni zostali...
Em Es - niezły detektyw z Ciebie
Komentarz

Komentarz