Skoro są już samo odkurzające się matryce, to czemu nie miałyby pojawić się samo odpylające obiektywy?
X
-
-
I weź to teraz wyprzeć...
Pozdrawiam RysiekKomentarz
-
Wbrew pozorom, nie jest tak trudnoI weź to teraz wyprzeć...
http://acidcow.com/cars/11736-road-trains-13-pics.html
Takie zestawy jeżdzą przede wszystkim na obszarze Północnego Terytorium, gdzie po pierwsze zdarza się, że samochód z naprzeciwka jedzie jeden na dzień, po drugie poza obrębem zabudowanym nie ma ograniczenia prędkości.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
dinderi załapał a ja przez dłuższa chwilę zastanawiałem się, czego trzeba się wyprzeć czy też wypieraćI weź to teraz wyprzeć...
http://acidcow.com/cars/11736-road-trains-13-pics.html
pozdrawiam, vidocqKomentarz
-
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
-
Komentarz
-
Przychodzi facet do salonu tatuażu i mówi:
- chcę żeby mi pan wytatuował ferrari na członku, dla dziewczyny.
- dla dziewczyny? pyta zdziwiony mistrz tatuażu
- no nie, dla chłopaka...
- no to jak dla chłopaka, to ja panu dorzucę gratis dwa koła od traktora na jajach
- ale po co ??
- jak by się panu to ferrari zakopało w gównie...Komentarz
-
Wieczorny dialog małżeński:
- Kochanie, włóż od tyłu... - mówi żona.
Zadowolony z siebie mąż odpowiada:
- Żółw!Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
-
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
trothlik
-
Komentarz