Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Ja mieszkam pod warszawa, od zawsze.Michał Sokołowski pochodzi z tego samego regionu (świętokrzyskie) co ja więc doskonale wie - że należymy do najbiedniejszej części Polski gdzie klient za 3 - 4 tysiące to rzadkość ( nawet jeśli jest bardzo świadomym klientem) . Ci bogatsi trafią do jednego czy drugiego fotografa - pozostali uznają że na czymś lub kimś te koszty muszą ciąć. Ludzie najnormalniej w świecie oszczędzają .
Jeśli ktoś będzie miał ambicję posiadać tylko takich klientów za 4 000 PLN , a nie działa na "czarno" to może się okazać, że nie wyjdzie na swoje nawet jak jest cholernie dobry - w naszym regionie musimy mieć pakiety dla różnego odbiorcy - nawet tego biedniejszego (i zapewniam że nie mówię tu o przedziale od za darmo do 1000 PLN)
Komentarz
-
I jak tam siedzi w ciupie ten kolo od zdjęcia?Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)Komentarz
-
Komentarz
-
-
Nie ma i nie będzie. Reklama już była, iwent się odbył, akcja zwróciła się z dużą nawiązką.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
Jak dla mnie te zdjęcia są coraz bardziej głupie, widziałem mad morzem w płetwach i ubranych jak na ceremonii. A wolność myśli i tak jest jak nie ma na to patentu.Komentarz
-
ludzie mają nastrane w głowach jak sie o takie zdjecia procesują nawetnie chce mi sie czytać wpisów w wątku , zeby sie nie okazała ze pierwowzór to tez czyjs plagiat :-D ,dobrze ze ten co pierwszy portret zrobił nie chce pozywać następnych :-)T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optykiKomentarz
-
Absolutnie nikt nie sadzi inaczej. W tym wątku chodzi wyłącznie o oryginalność, co ma się nijak do estetyki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zdziwiłbyś się gdybyś postudiował mapy przedwojenne, bo woj. kieleckie sięgało do granicy niemieckiej
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.Komentarz
Komentarz