a mogę zapytać po co? bo nie widzę jakiejś potrzeby takiego szkła...
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Komentarz
-
to ktoś z CB? koleś widać, że jest onanistą sprzętowym. prawdopodobnei nigdy nie robił zdjęć
Komentarz
-
Komentarz
-
-
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."Komentarz
-
-
Hmmm... mamy na forum kolegę o nicku Kolekcjoner. I do tego dość często się w tematach sprzętowych/nowości wypowiada.
Hmmmmm...
Komentarz
-
^^^^^^
I to o zgrozo często w tym wątku 8).
To tylko można Jarka pytać. Ja jedynie twierdzę, że ludzie z Canona nie mają w sobie nic z dobrych wujków ;-)8).
Może tak być. Zauważ jak było w przypadku aparatów z AF. Canon poczekał i posprzątał konkurencję na długie lata. Nie twierdzę, że teraz też tak będzie ale pośpiech jest już na nic (inni byli pierwsi), a warto mieć pełen obraz dokonań konkurencji."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Z racji młodem wieku proszę o skrótową dawkę historii jak to było z AF i canonem i zmiataniem konkurencji
Poza tym, wciąż nie do końca czuje zeby Nikon i Canon wszedl w EVIL, ale niech robią co chcą. Może w końcu i ja wejde w ten system "do kieszenii"
Komentarz
-
the silence is deafeningKomentarz
-
akustyk dream come true? - CR1
EF 16-50mm f/4L H-IS USM
Mam nadzieję, że to prawda bo jeszcze nie uzbierałem na 200/4 H-IS macro
I ostrzeżenie dla filmowców:
Lasers used in a light show have damaged a Canon EOS 5D Mark II CMOS sensor
and I sure didn’t know it was possible, but I thought I’d get a warning out since it appears to have damaged this guy’s sensor.
the silence is deafeningKomentarz
-
Nowy użytkownik dpreview, udzielający się na forach Sony, pisze o mikro lustrzance Canona z cropem 2x
Wg bythom.com Nikon ma wskoczyć z cropem 2.5-2.7.
Nic nie powiem...the silence is deafeningKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz